Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yok canim yarin gidicem insallah gececiymis doktorum ondan
yarin yazarim gelince
sen nasilsin?

heeiyi iyi ozaman..yaz mutlaka...

iyiyim tatlim ne olsun isde ugrasiyorum isde bu aksam dr.verdigi catlama ignesinden once bir igne daha verdi bu ikici asilamamda onu vuruldum az once..yarin aksamda kismetse catlama ignemi vurulacam cuma da asilama isde gunler geldikce icim icime sigmiyor nedense su stres gercekden de yoruyor beni heeee

insallah olur allah gonlune gore verir insallah...

Sakin ol yaffrum yok öle stress felan bak bana
igne ola ola karnimda yer yoktu morarirdi karnim ayni yere denk gelirdide
sende basaracaksin sakin ol sakin olki bebis sana tutunsun tamammi

Sakin ol yaffrum yok öle stress felan bak bana
igne ola ola karnimda yer yoktu morarirdi karnim ayni yere denk gelirdide
sende basaracaksin sakin ol sakin olki bebis sana tutunsun tamammi

ama isde insanin elinde degil bu ister istmez yapiyor insan boyle...ya ben esime diyorum ki artik suzgez gibi oldum kesin banyo yaptigimda karnimdan sular cikiyordur diyorum...birde dikkat de ediliyor ayni yerlere vurmamaak icin ama yinede insan artik bikiyor bazen yaa aman varya bnde bu aksam umutsuuzlugum uzeride benim...neyse kendimi toparlamam lazim hemen eski moduma donmem lazim yoksa sonum boyle olur

iyiyim canimcok yok iste yarin doktora gidecegiz yine
sabahlari agzimin tadi olmuyor hafif bulaniyodu sabah disari ciktim gecti iste
sen nasilsin??

bende biraz daha iyiyim deminde yazdımya yeni ay yeni umut bugün doktorum tekrar takip edelim yumurtaların çok iyi çalışıyor dedi aslında ben çok ümitli değilim ama denemekten başka çarem yok ne yapıyım

Son düzenleme:

gerek yok böyle takintilara canim benim

U ddönüsü yap hemen umutsuzluk yok

bende biraz daha iyiyim deminde yazdımya yeni ay yeni umut bugün doktorum tekrar takip edelim yumurtaların çok iyi çalışıyor dedi aslında ben çok ümitli değilim ama denemekten başka çarem yok ne yapıyım

umudunu kesme canim hic bi zaman
hani derler ya can cikmadik candan umut kesilmez diye
RABBIM KOLAYLIKLAR VERSIN INSALLAH

İnşaallah canım sende aşılama olacakmışsın Allah yüzünü güldürsün inşaallah sen ne zamandır istiyosun aşılamaya nasıl karar verdiniz

insallah bitanem hepimizin yueleri guler insallah yarabbimmmmmmmmm....

canim ben 6ay boyunca klomen kullandim bir ise yaramadi zaten gittigim dr.da dandik di haram olsun verdigim paralar...polikistik over hastasiyim..esimde bir sorun yok bnde var..yumurtalarim var ama normal yollarla kesinlikle buyumuyorlar hep ek tedavi istiyor hap isime yaramadi dr.degistirdim sonra..simdiki dr.bana klomenle isimiz bitti hemen gobekden igneler verdi puregon isminde onu kullnadim oldu...ilk asilamayi oldum subat ayinda olmadi malesef..kismetse bu cuma ikincisini deneyecez kismet artik..bu arada temmuz ayinda 4yil olacak evlendigim 6ay klome sonra dr.psikolojimi cok bozdu psikoloklar falan sonrada tekrar denemeyekarar verdim..boylemisde..

İyi yaaa çok sevindim,demekki kadın umutluymuş da sana ya olmazsa diye belki yansıtmak istememiş o zaman....

Umudunu kaybetme canım yaaa.....İnşaallah bu sefer olur....

Olmadı alternatif yöntemler var....
Evanur aşılama yaptırıcak Cuma günü,bekliyorum biraz daha da ben de artık düşünmüyor değilim yani....
Yaşımızda ilerliyor napalım....
Allah'ım İnşaallah tez zamanda hepimize versin sağlıklı sıhhatli bebekler....

Bi de bugün kızlar haberlerde izledim tüp bebeğin bi de kimyasalını yapmışlar.
Çiftin 15 yıl çocukları olmamış,spermlerin bi maddesi varmış (haberde söyledi de unuttum.)o eksikmiş ondan olmuyormuş....
Tüp bebekte yumurta ve spermle beraber o maddeyi de eklemişler öyle olmuş yaaa....
Türkiye 'de 4. bebekmiş bu şekilde olan....Şimdi 15 aylıktı bebek,adı da Ecrin....

gerek yok böyle takintilara canim benim

U ddönüsü yap hemen umutsuzluk yok

yaptim yaptim merak etme esime dedim patlat bir tane banageldim kendime...oda yazik patlat diyince baska turlu anladi..yazik oda periz yapiyor haaa haaa...

artik rabbim ne eylerse guzel eyler hersey onun elinde takdir allahin...

yaptim yaptim merak etme esime dedim patlat bir tane banageldim kendime...oda yazik patlat diyince baska turlu anladi..yazik oda periz yapiyor haaa haaa...

artik rabbim ne eylerse guzel eyler hersey onun elinde takdir allahin...

hic gülecegim yoktukiss yazik adama bee
bizimkide öyle diyoda baci kardes olduk diye

vallahi oyle oldu yas 27 insallah olur asilamada ve buna benzer islemlerde yasinda faktoru var biliyorsun artik rabbim acir besbelli bizlere...

evet tatlim varya az once onu anlattim esime..ayyy cok sevindim ama boyle bir sey oldugu icin...

aaa bak birde dr.bana dediki bu da olmazsa ucuncuyude yapariz asilamayi sonra isterseniz tup bebek dedi bnde kabul ettim..

kızlarrrr mrb ben geldimmm kusura bakmayın geçiktim geçmişi okudum dalmışım öle :):)
nekadr konuşmuşsun yaaa
hamile olan arkadaşlar var allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin :2::2:

şubatta kaç yumurtan olmuştu buay kaç tane oluştu iğne ile daha çok oluşuyormuş değil mi

hic gülecegim yoktukiss yazik adama bee
bizimkide öyle diyoda baci kardes olduk diye

allah aglatmasin gul gul bebegede iyi gelir..erkekler boyle isde ihtiyaclari su gibi bir sey onlar icin..benimkine her gun hatda gunde uc defa olsun birgunde demez neden boyle diye....kotu isde erkekler icin neypalim canim hos gorsunler artik normal yani..aman iyikide boyle oldu vallahi dinleniyorum

öyle valla haklsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…