Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hosgelmissen canim digerleri sanirim dizi izliyorlar baksan okadar cok kisi degiliz normalde burasi kalabalik oluyordu...ohhh ne guzel dizi izliyorlar benim kocamda mac var diye televizyonu aldi elimden artik internetden bakarim daha sonra

Hoşbulduk....

Evet herkes dizi başında sanırım büyük ihtimal "Öyle bir geçer zamanki"onu izliyorlar....

Aman ben pek bulaşmadım dizi işlerine,bikaç tane izlediğim var o kadar....

Bi de ben stresli dizi sevmiyorum...Benim stresim bana yetiyor zaten....

Hayatımız stres dolu....

Zaten evin işine yetişemiyom,bi de dizilere takılırsam tamam yani....

bnde sevmem stresli acili dizileri genelde ask ve cazaya takilirim beni sikiyor cok kasvetli diziler...hele hele su muge anlinin programi sygi duyuyorum hayatimizin gercekleri ama o gercekleri gormek ve yasamak istemiyorum hic izlemedim izlememde

iyi aksamlar kizcelerim ben geldim söyle bi göz atiyim dedimde esim
gelecek birazdan o gelmeden hasret giderelim azicik

İyi akşamlar canım( saat daha erken ya yemeğimi yeni yedim,çamaşırları astım,yeni oturdum daha yaaa....gece diyesim gelmedi...)hoşgeldin....:79::80:

cnm ne yapalım??? hiç sorma eve gelince bize günün çoğu bölümü bitmiş sayılır.keyfin yerinde umarımm

Rahatladığına sevindim canm,ne dedi doktorun?

kadın adet olduğuma inanamadı biliyomusun kanaman nasıl adet olur gibimi falan dedi zaten test sonucumu söyleyincede testlere pek gvenme demişti demekki doktor benden daha çok ümitliymiş.neyse işte bugün dediki yumurtların çok iyi çalışıyor bu ayda devam edelim yumurta takibine dedi yine ilaç kullanacam bakalım ümitli değilim ama hayırlısı olsun

Hoşgeldin canım....:79::80:

Geçmişte okudum gidememişin bugün de doktora....

Neyse yarın alırız artık haberleri.....

Ağrıların nasıl oldu canım?

Hoşgeldin canım....:79::80:

Geçmişte okudum gidememişin bugün de doktora....

Neyse yarın alırız artık haberleri.....

Ağrıların nasıl oldu canım?

Biraz daha iyiyim canim merak etme haplarimi kullandim
uykum gelmeden yazayim dedim biraz size
bakalim yarin gidiyoruz doktora

iyi yaptin tatlim iyi oluyor burasi ilac gibi geliyor insana...

sen dr.gittin mi ne oldu insallah sorun yoktur...nezaman gdecn ben baktim ama gecmise dr.gittim diye yazini goremedim veya vardida ben mi kacirdim bilmiyorum artik

iyi yaptin tatlim iyi oluyor burasi ilac gibi geliyor insana...

sen dr.gittin mi ne oldu insallah sorun yoktur...nezaman gdecn ben baktim ama gecmise dr.gittim diye yazini goremedim veya vardida ben mi kacirdim bilmiyorum artik

yok canim yarin gidicem insallah gececiymis doktorum ondan
yarin yazarim gelince
sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…