Canım ben onu daha önce açıklamıştım,geçmişte sen okumamışsın o zaman ....Kısaca anlatayım....
Benim bu ay adetim bi acayip oldu 10 gün falan sürdü canım,ben kimyasal gebelik geçirdiğimden bile şüpheleniyorum ya araştırmalarıma dayanarak....O yüzden bu ay ne yumurtlamamı anladım ne bişey akıntıdan da anlamadım hep aynı gibi...O yüzden hiç bişeyim belli değil bu ay...Beklemiyorum ama ne zaman beklemediğimi de bilmiyorum yani....
slm canım benide eklermisin 5 nisan heniz yeniyim bu topicte
yok canım okumadım yani sizle bile zor yazışıyorum vaktim yok biliyosun benim koşuşturmamı işte neden kimyasaldan şüpheleniyorsun teste çizgi çıktı diyemi olsun oda güzel en azından hamile kalabilecein anlamına gelir değilmi
yeni üye oldum bu yolda sizinle yürümeye varım bütün bildiklerimi yaşadıklarımı soracaklarımı paylaşırımsat 14 şubat
bat 13 mart adet dögüm 28 günde bir oluyo çalışmalara yani 2 bebeği kucağıma almak için yumurtlama günlerim 21 24 26 28 1 3 oldu acele edip adete 7 gün kala beta hcg 3 4 tanede idrar yaptm dr erken dedi ki biliyorum heycan işte 5 gün kalada trogestern baktır dım 17 çıktı dr çatlatmışsın dedi 4 gün var biri beni dondursun bi 5 gün sonra uyanayım
hoşbulduk inş hepimizin yüzü gülerkucağı dolar çifter çifter
Evet testte vardı ya ondan,olmayabilir de tabii...Ama ben çok ekisinde kalmıştım biliyosun....
bebişim şüphelenmektede haklısın bence normal dışı olan bişey sonuçta bide çift çizgiyide görünce bende etkilenirdim hemen kan testi yaptırsaydın belli olurdu ama insanın aklına gelmiyorki neyse artık bundan sonrasına bakalım madem yumurtlama g
ben geldim.:2::2:
esimi ise gonderdim ve oturdum pc basina..:79::79:
bir yandan dizi bakiyom,bir yandan okey oynuyom,bir yandan da topikte cosacagim..:79::79::79:
ohhh gel keyfim gel
bekliyemiyorum kasıklarım ağrıyordu eşime apandis olmasın dedim gaza geldik dr gittik kandan baktırdım 1 gebeliğimde 10 önce öğrendim anlatsam çatlarsınız gülmektenidrar tahlili yaptım rkadaşımla 2 çizgi silik çıktı bilmiyorduk yok dedim çöpe attım 5 saat sonra eşim işten geldi sordu çöpten aldım gösterdim eşim okudu sen gebesin silik çıkmış dedi tabi bu olay 5 saat sonra olunca ne kıymeti var apar topar betaya baktırdık o gece 10 adete varken gebeliği öğrendim süprizi eşim yaptı
bekliyemiyorum kasıklarım ağrıyordu eşime apandis olmasın dedim gaza geldik dr gittik kandan baktırdım 1 gebeliğimde 10 önce öğrendim anlatsam çatlarsınız gülmektenidrar tahlili yaptım rkadaşımla 2 çizgi silik çıktı bilmiyorduk yok dedim çöpe attım 5 saat sonra eşim işten geldi sordu çöpten aldım gösterdim eşim okudu sen gebesin silik çıkmış dedi tabi bu olay 5 saat sonra olunca ne kıymeti var apar topar betaya baktırdık o gece 10 adete varken gebeliği öğrendim süprizi eşim yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?