Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yok canım okumadım yani sizle bile zor yazışıyorum vaktim yok biliyosun benim koşuşturmamı işte neden kimyasaldan şüpheleniyorsun teste çizgi çıktı diyemi olsun oda güzel en azından hamile kalabilecein anlamına gelir değilmi

Evet testte vardı ya ondan,olmayabilir de tabii...Ama ben çok ekisinde kalmıştım biliyosun....

ya bunlar nasıl hesaplarr yaaaaa :):):))
bizde çalışmalara başldık ama hiç böle hesap kitap yapmadım sadece doktor hastalığının 12.14.günü ilişki olsun ondan sonraki günlerde günaşırı ilişkiye girin dedin yaptık ama ben hasta da olmadım ağrımda çok var ama testde bişey çıkmıyoo :

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Esrah ..............................13 Mart.....................................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:[/QUOTE]

Son düzenleme:
Evet testte vardı ya ondan,olmayabilir de tabii...Ama ben çok ekisinde kalmıştım biliyosun....

bebişim şüphelenmektede haklısın bence normal dışı olan bişey sonuçta bide çift çizgiyide görünce bende etkilenirdim hemen kan testi yaptırsaydın belli olurdu ama insanın aklına gelmiyorki neyse artık bundan sonrasına bakalım madem yumurtlama g

meraba bende listeye eklenmek istedim bizi kim ekleyecek? bu arda nezaman yumurlaman oluyo çalışmalar nezaman başlıyon

düzeltme yapmadım bari burdan devam ediyim :)
madem yumurtlama gününü bilmiyorsun gün aşırı çalışki ogünü kaçırma emi

ben geldim.:2::2:

esimi ise gonderdim ve oturdum pc basina..:79::79:

bir yandan dizi bakiyom,bir yandan okey oynuyom,bir yandan da topikte cosacagim..:79::79::79:

bekliyemiyorum kasıklarım ağrıyordu eşime apandis olmasın dedim gaza geldik dr gittik kandan baktırdım 1 gebeliğimde 10 önce öğrendim anlatsam çatlarsınız gülmektenidrar tahlili yaptım rkadaşımla 2 çizgi silik çıktı bilmiyorduk yok dedim çöpe attım 5 saat sonra eşim işten geldi sordu çöpten aldım gösterdim eşim okudu sen gebesin silik çıkmış dedi tabi bu olay 5 saat sonra olunca ne kıymeti var apar topar betaya baktırdık o gece 10 adete varken gebeliği öğrendim süprizi eşim yaptı

güzelmiş

kızlar yeni üye oldum ya ben kime ne yazdım kime ne gönderiyorum nasıl görücem lütfen yardım zorlanıyorum

ne güzel süpriz olmuş işte :):)
inş.bu seferde beklemessin hemen olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…