Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hadi yaaaaaa

ikincisinin de mujdesini ins.en kisa zamanda alirsin canim

inşallah ah ah çok tez canlıyım heycanlıyım sabırsızım eşim 2 istemiyo hatrım için denedi :2:çocuk sever ama maddi bakamayabilirim diyo bu ay ilk ve son anlıcannnn

eee tabi esinde kendince hakli maddi imkan elveriyorsa tabiki cocuk guzel birsey.onun gelecegini dusunmek cok onemli...

hayirlisi olsun canim...

bak biz daha birinciyi bulamadikkk

ben kullanamıyorum anlayamadım bu siteyi şimdi yazdığımyerin altında yazılar var bide pc geriye basıyorum orda siz varsınız yazdıklarımı bulamıyorum şaşırdım yardım etseniz iii olur

ben kullanamıyorum anlayamadım bu siteyi şimdi yazdığımyerin altında yazılar var bide pc geriye basıyorum orda siz varsınız yazdıklarımı bulamıyorum şaşırdım yardım etseniz iii olur

selam canim burda bir arkadasinda bunu benzer sorunlari olmustu kapatip acti bilgisayarini geldi sende bir dene bakalim belki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…