Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

cnnmm genelde tüm türkiyede 21 22 den sonra sınavlar başlıyo ona göreee

vallahi canım ben bu okula yeni geldim abuk sabuk tarihlere sınav koymuşlar yıllık planlara göre mi yaparız nasıl olur bilmem birde 3 kişi olunca her kafadan bir ses çıkıyor 3 sınavlık derslerinkini bu ay sonu yaparız işte

cnm biz yılın başında toplantı yapıyoruz ve kara alınıyor tüm tarihlerimiz önceden programlııı!!!sen sıkıntı çekmek istemiyorsan özellikle 3 sınavlık dersliklerinde 21 22 23 24 25 sınav yapppp ben 3 sınav şimdiden bitirdimmm hayatımm.bizde zorunlu özell yaaa!!!

uzulme canimmmm
bak bende olucam gibi ,kismet ne yapalim

Canım bu gece de gelen giden olmazsa yarın sabah ilk idrarınla yap sen testi.....

Hadi İnşaallah müjdeli haberi alırız yarın....:81:

ASİfirari bugün doktora gidecekti di mi?

İnşaallah herşey yolundadır,merak ettim şimdi hiç bugün girmedi.....

cnm bende katılıyorumm yarın halay günü sankiii hımmm nissam cımmmmm

canım birde bizim sınavların bazıları uygulamalı oluyor meslekçiyim ya benim işim daha zor birde kriter belirle tek tek değerlendir offfff düşünmek bile istemiyorun ya

yapiyimmi yarin,yada yarinda gecsin oylemi canim....

ins.canim:81::81:

galiba bugun gidicekti,gelir belki ilerleyen saatlerdee

yapiyimmi yarin,yada yarinda gecsin oylemi canim....

ins.canim:81::81:

galiba bugun gidicekti,gelir belki ilerleyen saatlerdee

canım sen adet olmadın mı ben seni yanlış anladım demekki sen akşam oluvermiş deyince adet oluvermiş anladım yaa çok iyi hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…