Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bebisim dogru soyluyorsun halbuki nevarki ama asilamayi olacam gelecem okadar ne dir bndeki bu sevk heyecan analamdim gitti..birde bir sey diyecem yaa benim atesim var bugunde vardi ama aksam olunca daha cok oldu acaba catlama ignesiyle alakali olabilirmi bir fikrin varmi

vallami...

icimi rahtalattiniz kizlar.

biran once sabah olsunnnnnnnn,bitsin bu iskenceeeeeeeeeeeeeeeeeee..

guzel haberide veririm sizeeeeeeeeee

ayyy ayyyy bu gidisle panik atak olacam heeee..bnide heyecan basti ayy insallah yaa rabbim gonlune gore versin

Canım yumurtalar çatlayınca ateş yükseliyor bildiğim kadarıyla....

kızlar ben kaçıyorum size iyi geceler yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum

İyi geceler canım....:79::80:
Bugün okullar tatildi sizin orda,yarın değil galiba?

ayy ayy insallah bebisim yaaa birde catlayip dollense ahh olsa birde hamis olsam birde kucagima alsam birde birde birde insallah bir gun gelirde bunlarin hepsini yasariz

ayy ayy insallah bebisim yaaa birde catlayip dollense ahh olsa birde hamis olsam birde kucagima alsam birde birde birde insallah bir gun gelirde bunlarin hepsini yasariz

ins.canim..

elbet bizlerde bir gun o guzel duyguyu yasiyacagiz canim.

icim icime sigmadi bak simdi heee canim insallah hamilesindir dualarin insllah kabul olur...bu arada asilama mi yaptirdin yoksa normal yollarlami

normal yolla canim...

bizde hersey normal olmamasi icin bir sebep yok denildi ama nedense daha tutturamadik...

normal yolla canim...

bizde hersey normal olmamasi icin bir sebep yok denildi ama nedense daha tutturamadik...

sevindim bir ssorun olamdigna allahin vardir en hayirli zamani o neylerse guzel eyliyor sabretmekden baska caremiz yok mecburuz ya sabir demeye..dualarimizi duyacagina ben inaniyorum

kizlar ben cikiyorum..

nasil uyuyacamda onu bilemiyorum ama yalniz biran once sabah olsu istiyorumm

yarin cuma hayirli gun.

rabbim bu hayirli gunde guzel haberler vermeyi nasip eder ins...

iyi geceler..

gorusmek uezeree

sevindim bir ssorun olamdigna allahin vardir en hayirli zamani o neylerse guzel eyliyor sabretmekden baska caremiz yok mecburuz ya sabir demeye..dualarimizi duyacagina ben inaniyorum

oyle herseyin dogru zamani olduguna inaniyorum ben.

o isterse ve bizlere laiyk gorurse en guzel zamanda nasip eyler...

kizlar ben cikiyorum..

nasil uyuyacamda onu bilemiyorum ama yalniz biran once sabah olsu istiyorumm

yarin cuma hayirli gun.

rabbim bu hayirli gunde guzel haberler vermeyi nasip eder ins...

iyi geceler..

gorusmek uezeree

tamam tatlim allaha emanet ol insallah mubarek olur senin icin...uyu canim uyumaya calis stres yapma sen bndende streslisin biliyorum sakin ol bnce artik insan nekadar olursa tabiki allahim sabir versin insallah guzel haberlerle gelirsin

hoşgeldiiinnnn nerelerde kaldınnnnn gelen gidiyooo

Esim evde kizcelerim ya ondan izin vermiyo ama size güzel haberi veriyim dedim iste
doktora gittim bebisler 7 haftalik olmus durumlari gayet iyi bebisler diyorum [cünki ikizlerim benimle)
bugün belli oldu kalp atislarini duydum cok mutluyum yaa
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…