Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım sen adet olmadın mı ben seni yanlış anladım demekki sen akşam oluvermiş deyince adet oluvermiş anladım yaa çok iyi hadi hayırlısı bakalım

canim bende anlamadim...
gunum dundu sadece leke degdi ondan sonra hicbirsey yok...
bugunde birsey yokkk,anlamadim valla...

canim bende anlamadim...
gunum dundu sadece leke degdi ondan sonra hicbirsey yok...
bugunde birsey yokkk,anlamadim valla...

canım hamile olabilirsin benimde öyle olmuştu adet günümde leke şeklinde kaanama oldu sonrası gelmedi ha bu arada test yapıyorum çıkmıyor bir kaç gün sonra çıktmıştı sen ümidini kesme bence

canım hamile olabilirsin benimde öyle olmuştu adet günümde leke şeklinde kaanama oldu sonrası gelmedi ha bu arada test yapıyorum çıkmıyor bir kaç gün sonra çıktmıştı sen ümidini kesme bence

basbayagi kirmizi lekeydi canim...
goguslerimde agri hic yok ama sis,ve goguslerimde damarlarim yesiillenmis...

hosgeldin canim
naber..

iyiyim diyip iyi olacam insallah heyecanli ve strsliyim yarin kismetse asilama gunum ayyyy ayyy kalbim cikacak sanki yerinden bukadara heyecan yapiyorum hamile kaldigimda kendimi hic dusunemiyorum neyse artik hayirlisi allahdan...

sen nasilsin iyimisin

bende iyi sayilirim canim tsk.ederim..

yarin ikimiz icinde ozel ve guzel haberler alacagimiz gun..

hayirlisi herseyin canim..

bu arada nissamcim insallah yarin guzel haberler aliriz senden allah kavusturur insallah sana melegini

göğüslerinde ağrı olmaması da iyi benim her adetimden önce şişier ağrır ama hamile kaldığım ay olmamıştı şimdi göğüslerim ağrıyınca anlıyorum hamile olmadığımı

canım stres yapma zor ama kendini başka şeylere ver sürekli bunları düşünmek insanın ömrünü yiyor vallahi

bu arada nissamcim insallah yarin guzel haberler aliriz senden allah kavusturur insallah sana melegini

ay ins.canim...

göğüslerinde ağrı olmaması da iyi benim her adetimden önce şişier ağrır ama hamile kaldığım ay olmamıştı şimdi göğüslerim ağrıyınca anlıyorum hamile olmadığımı

ama adet olucakmis gibi sirt agrilarim ve bacak agrim varrr...

bakalim yarin hayirli gun,ins.guzel haberle gelirim topigimizeee

canım stres yapma zor ama kendini başka şeylere ver sürekli bunları düşünmek insanın ömrünü yiyor vallahi

haaa haaadogru soyluyorsun omrumu yiyor guzeldi bu..ama isde ne yapayim elimde degil neyse simdi sizlzrle konusunca dahada cok rahatliyorum ne yapayim isde bir anlik karamsarliklar umutsuzluklarim oluyor

Canım bu saydıkların resmen hamilelik belirtilerinden..... :81:

tamam canim...

yarin sabah ilk isim test yapmak olucakk.

olumlu veya olumsuz rahatlarim enazindan...:26:

Evet kafan rahatlar,hatta idrar testinde ikinci çizgiyi gördüğün anda git bi de kan testi yaptır canım.....

iyigeceler canlarim nasilsiniz yaaa vallahi bugun cok aradim sizleri actim actim yoktunuz

Hoşgeldin canım....:79::80:

İyilik senden naber?Yarın büyük gün hadi hayırlısı bakalım....:81:
Sen çok heyecanlısındır şimdi,uyku da tutmaz şimdi seni....
Sabaha kadar burdayız yani.....

Canım bu saydıkların resmen hamilelik belirtilerinden..... :81:

Evet kafan rahatlar,hatta idrar testinde ikinci çizgiyi gördüğün anda git bi de kan testi yaptır canım.....

.....

vallami...

icimi rahtalattiniz kizlar.

biran once sabah olsunnnnnnnn,bitsin bu iskenceeeeeeeeeeeeeeeeeee..

guzel haberide veririm sizeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…