canım sen adet olmadın mı ben seni yanlış anladım demekki sen akşam oluvermiş deyince adet oluvermiş anladım yaa çok iyi hadi hayırlısı bakalım
canim bende anlamadim...
Gunum dundu sadece leke degdi ondan sonra hicbirsey yok...
Bugunde birsey yokkk,anlamadim valla...
canim bende anlamadim...
gunum dundu sadece leke degdi ondan sonra hicbirsey yok...
bugunde birsey yokkk,anlamadim valla...
canim bende anlamadim...
gunum dundu sadece leke degdi ondan sonra hicbirsey yok...
bugunde birsey yokkk,anlamadim valla...
vayy ınınınnnn bu iyiye işarettttttttttt
canım hamile olabilirsin benimde öyle olmuştu adet günümde leke şeklinde kaanama oldu sonrası gelmedi ha bu arada test yapıyorum çıkmıyor bir kaç gün sonra çıktmıştı sen ümidini kesme bence
her saat basi lavaboya gidiyorum,akintimda var
heran geldi gelecek diyom ama suana kadar birsey yokkkkkkkkk...
Canım bence o yerleşme kanaması bence yarın sabah yap testi....:81:
cnmm yaaa seni anlıyorum bende aynen öyle olurumm
iyigeceler canlarim nasilsiniz yaaa vallahi bugun cok aradim sizleri actim actim yoktunuz
hosgeldin canim
naber..
iyiyim diyip iyi olacam insallah heyecanli ve strsliyim yarin kismetse asilama gunum ayyyy ayyy kalbim cikacak sanki yerinden bukadara heyecan yapiyorum hamile kaldigimda kendimi hic dusunemiyorum neyse artik hayirlisi allahdan...
sen nasilsin iyimisin
basbayagi kirmizi lekeydi canim...
goguslerimde agri hic yok ama sis,ve goguslerimde damarlarim yesiillenmis...
iyiyim diyip iyi olacam insallah heyecanli ve strsliyim yarin kismetse asilama gunum ayyyy ayyy kalbim cikacak sanki yerinden bukadara heyecan yapiyorum hamile kaldigimda kendimi hic dusunemiyorum neyse artik hayirlisi allahdan...
sen nasilsin iyimisin
bu arada nissamcim insallah yarin guzel haberler aliriz senden allah kavusturur insallah sana melegini
göğüslerinde ağrı olmaması da iyi benim her adetimden önce şişier ağrır ama hamile kaldığım ay olmamıştı şimdi göğüslerim ağrıyınca anlıyorum hamile olmadığımı
canım stres yapma zor ama kendini başka şeylere ver sürekli bunları düşünmek insanın ömrünü yiyor vallahi
basbayagi kirmizi lekeydi canim...
goguslerimde agri hic yok ama sis,ve goguslerimde damarlarim yesiillenmis...
tamam canim...
yarin sabah ilk isim test yapmak olucakk.
olumlu veya olumsuz rahatlarim enazindan...:26:
iyigeceler canlarim nasilsiniz yaaa vallahi bugun cok aradim sizleri actim actim yoktunuz
Canım bu saydıkların resmen hamilelik belirtilerinden.....:81:
Evet kafan rahatlar,hatta idrar testinde ikinci çizgiyi gördüğün anda git bi de kan testi yaptır canım.....
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?