benim varislerimde oluşmaya başladı birde ayakta fazla kalıyorum ben onunda etkisi var bende artık kilomu taşıyamıyorum merdiven falan çıkınca nefesim kesiliyor yani şimdi önüne geçemezsem geleceğimi iyi görmüyorum yaşda ilerliyor 30 dan önce halletmek lazım canım sen kaç yaşındasın
Bu arada canım sen Çorlu'dayken girebilecek misin nete?
aslında ordaki evimizede internet bağlattık arkadaşımla ama bir türlü açılmadıeğer onu halledebilirsek hemen girerim yada birkaç gün giremem ama cuma, cumartesi, pazar akşam pazartesi gündüz burdayım mutlaka görüşeceğiz artık benden kurtulamazsınız
Canım senin de var mı kilo fazlan?
Görüşelim canım....:81:Kurtulmak isteyen kim zaten.....
Burdaki arkadaşlıklar da daha bi başka oluyor işte ......:81:
Bazen şu site yavaşlıyor ya sinir oluyorum,yazdıklarım kaç dakika sonra gidiyor....:95:
gerçekten öyle hele bu ay ki yıkılışımdan sonra çok iyi geldi banada iyiki varsınıız "bahar1212" bu akşam girmedi herhalde haftasonu ya eşi evde demekki
evet öyle oluyor yoğunluk desem yani bu saatte kimler girerde sohbet eder hiç anlamam
Olabilir,bi de eşi hastaydı ya onunla ilgileniyordur belki de...
Evet aynen öyle canım dedim ya ben çok ağlamıştım,adetim bitesiye her gün ağladım nerdeyse
Hele öyle olmuştum ki bebek görünce bile ağlıyordum,Allah'ım nolur artık benim de bi tane olsun diye...
evet bende forumdaki yazılanları okuyunca çok ağlıyordum hamile kalanada kalamayanada ykiç farketmez yeterki bebekle ilgili olsun dikkatİTİNA İLE AĞLANIR!!!!!!!!!!!!
Bu arada benim çok uykum geldi,artık gidip yatayım bari.... Dediğim gibi yarın gündüz ara ara girerim canım.....
Yarın görüşürüz,iyi geceler....:79::80::79::80:
Bu kadar olur ya kalp kalbe karşı derler ya aynı dakikada aynı şeyleri yazmışız.....
İyi geceler canım tekrardan.....:79::80::80::79:
kızlar günaydın. reglime 5 gün kaldı.düşünmeden edemiyorum.yalnız kızlar dizlerim 2 gün boyu aşırı derecede ağrıdı.geceleri uyuyamadım ağrıdan.işe de gidemedim bu yüzden.bu ay hazin son olmayacakmı yoksa.kendimi umutlandırmak istemiyorum ama.daha önce bu şakilde belirti yaşayan oldumu aranızda?bide fena bi halsizlik var.bıraksalar akşama kadar yatsam evde.ben diz ağrısı diye bi hamileleik belirtisi duymadım ama kendimi sürekli dinlemekten bişeylermi çıkarıyorum yoksa
olabilir canım benimde hamile kaldığımda bacaklarım acayip ağrımıştı özellikle geceleri anlam verememiştim meğer hamileliktenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?