hoşgördük asıfiraricim
aklıma başka bişey gelmedi çünkü ondan soruyum dedim mümkünmü ayda iki kere yumurtlanırmı?
ben normal bir insan degilimki mümkün değilse bile beni bulur böyle şeyler
tekrar yumurtlamıyorsundur ama bebek yerleşiyor olabilir
sen cok yasa emi dedimya hormonlarindan kaynaklaniyor olabilir tanidiklarim var böyle seyler yasayan ve sonra hamile kalan gercekten ama bi doktora görünsen icin daha cok rahat eder canim tahmin yürütmek yerine emin oluruz daha iyi
sen bilirsin ama belirsizlik icinde kalma diye söyledim hayirlisini isteyelim hayirlisi olsun RABBIM BÜYÜKkendimi hamile hissetmiyorum bide büyük sözüm var test yapmıcam adetim uzunca bir süre geçene kadar zaten erken öğrensem de doktor şukaadr süre sonra gel diyo
gul1182cim ciddimisin öyle bir ihtimali hiç düşünmedim çünkü ilk defa bu ay en ufacık bir belirtim yok
ama çalışmalar çok sıkıydı icir kürü yaptım eşimede keçiboynuzu kaynattım içirdim
adamın pestilini çıkarttım
ama hiç belirtimde içimde öyle bir histe yok
sadece akıntıdan yumurtluyorsam eger bunu degerlendirmek gerek diye düşünmüştüm ama vazgeçtim eger yerleşme oluyorsa zarar verebilir belki
evet herşeyden önce hayırlısını versin rabbim bizim için iyi olanı bizden daha iyi biliyodursen bilirsin ama belirsizlik icinde kalma diye söyledim hayirlisini isteyelim hayirlisi olsun RABBIM BÜYÜK
canım bilmiyorum benim ilk aklıma gelen oydu.neden olmasın Allah gönlüne göre versin
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın akşam sütler kaymak tutar tutmaz burdayım
kizlar bende kaciyorum yavas yavas size iyi geceler görüsmek üzere..
hayirli gecelerkızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın akşam sütler kaymak tutar tutmaz burdayım
Ben geldim kızlar....:79: Bi bakayım dedim kimse var mı....
bende geldim bak sözümü tuttumtürkiye saatiyle 18.03 benim dünyamınsa saati yok ha bir gün 24 saat olmuş ha da 30saat.kafama göre takılıyom ama aklımdan çıkmayan tek şey bebiş
düşünmeyim dedikçe aklıma gelmeye başladı yine 2 gündür.19 şubat sat.az kaldıkça heyecan ve korku yaşıyorum böyle hamile kalınırmı hiç?
Kalınabilir canım yaa,olacak tabi heyecan,sen sıkma canını.....
demeyim diyorumda dayanamıyorum daha düne kadar hiçbişeyim yoktu dünden beri göğüsler fora
va öle acıyorki arada şiddetli batmalar ama bunlar adettede oluyor
belirti ararsan çokta sonra fıss sönüyor
ne yapsak acaba bilmiyorumki bekleyip görecez
acaba nasıl bir duygu bir gün bende anne olacakmıyım
offf çok keyfim yerindeydi son iki gündür bana bişey oldu
sanırım adet olacagımı anlaıgım için moralim bozuldu
Canım sıkma canını yaa,İnşaallah bu sefer olmuştur....Biliyorum yaşadıklarını dün anlattım ya ben de 1 yılı geçti mi artık hiç dayanamıyor insan,geçen ay öyle kötü olmuştum ki anlatamam,adetim boyunca belki her gün ağladım...Ama sonra kendi kendime dedimki herşeyi oluruna bırakayım,takmayayım kafama (haa bunu tam olarak apamıyorum tabiki de takıyorum,düşünüyorum ama azaltmaya çalışıyorum işte....) başka şeylerle uğraşayım.
Biiznillah(Allah'ın izniyle )elbet bir gün sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz gelecek...
Napalım burda birbirimizle dertleşiyoruz işte ....En azından insan sadece kendinin bu durumlarda olmadığını anlıyor böylece......
en azindan yanliz degiliz burda bende hic bisey hissetmiyorum sadece arada agri gelip gidiyor yada daha erken ondan üfff ne bilim ya bunaldim
Evet canımaynen öyle,sıkıntısını burada atıyor insan.....Canım sen ne zamandır istiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?