1 senedir canim bekliyorum simdik 25inde belli olacak insallah ama ne tuhaf 1.ci ignedede öyleydi simdide hissetmiyrum ya ne olacak benim bu halim ya heralde igneden karnim cok sis benim
25'inde mi adet olma günün?
hayir canim ben normalde hapsiz adet göremiyorum malesef yumurta gelistirici kullandim ve ardindan catlatma ignesi doktor 25ine kadar gün verdi 2 hafta bekliycem 7sinde oldum ignemi ama sonuctan korkuyorum :18::18:
selam kızlar nerdesiniz gözlerim yolda kaldı
Tamam onu dün söylemiştin adet olamadığını biliyorum da yani bu ay için 25'inde mi olacaksın doktorun verdiği tarih adet tarihi mi diye sordum?
evet ama daha erkende olabiliyor cünkü hap kullaniyorum bebek varsa tutunuyor yoksa adet görüyorum o hapla 25i diyorum cünki 2 hafta veriyor bana her olasilik icin
Merhabalar canım hoşgeldin....:79:
Nasıl yani yollarda kaldı?Ben ara ara girdim kimse yok çıktım....Hatta dedim ki hani sütler kaymak tutar tutmaz gelecekti bu kız diye...Sütler bi türlü kaymak tutmadı heralde dedimdi....
vallahi bende ara ara girdim çıktım demekki bu aralar birbirine denk gelmemiş
Evet demekki öyle olmuş canım....Eeee ne var ne yok nasıl gidiyor kilo işi?Sandalozu yapmışındır bu gün,nasıl?
Evet demekki öyle olmuş canım....Eeee ne var ne yok nasıl gidiyor kilo işi?Sandalozu yapmışındır bu gün,nasıl?
bu gün tatlı yiyeyim son defa diye içmedim herhealde pazartesiye kalacak birde diyet listesi hazırlayayım kendime yoksa böyle olmyacak artık yatakta dönemiyorum vallahi
sen sandaloza devam ediyorsun tabiki :81:var mı bir değişiklik
tamam canım,iyi bakalım gerçi bütün diyetler pazartesi başlar,salı sona ere ama....Ben hiç şu gün başlıcam demem çünkü ne zaman öyle desem o gün daha çok yiyorum,çk denedim,o yüzden pat diye aklıma ne zamn gelirse o gün başlıyorum,zaten benimki ekmeği azaltmakla başlıyor,dün demiştim ya...
Bu arada geldiğinde benim gibi ben geldim falan yaz da geldiğini anlayayım, o zaman sayfayı açık tutup,yenileyip bekliyorum tekrar gelir diye,yoksa hiç gelmemiş daha,yine geç gelecek heralde diye düşünüyorum canım geç giriyorum....
tamam öyle yaparım canım sende varmı değişiklik
Ediyorum canım ama bugün 200 g. almış gördüm kendimi,sonra düşünüm ki senin dediğin geldi aklıma süt ve tatlı meselesi...Dün hem sütlü kahve içip hem de tatlı yemiştim yaa ondan galiba....:44:
200 gr bişey değil almamışsındır bazen öyle oluyo iki bardak su içsen 200 gr gelir
Evet zaten su içse yarayanlardanım,kimisi yer yer zayıf kalır ya hayranım öyle insanlara...Metabolizmaları hızlı işte,benimkisi ise çok yavaş kaplumbağa hızındao yüzden de azıcık fazla kaçırıversem hemen alıyorum...
aynen canım bende öyleyim aslında dikkat edince çabuk veriyorum yani veriyordum şimdi nasıl olacak bakalım
Eskiden yani en son 4-5 sene önce girmiştim rejime,hemen azaltmıştım yiyeceklerimi,yürüyüş de yapıyordum çok rahat vermiştim 5 kilo,ama şimdi azalttım mı yememden elim ayağım titriyor,kan şekerim düşüyor,o yüzden azaltamıyorum da,yürüyüş yaptım mı ayaklarıma ağrı giriyor ( tabii 10 kilo fazlalığı taşıyamıyorlar artık,çünkü bacaklarımdan hiç kilo almamışım geçen seneki çizmeme aynen sığıyorlar.)O yüzden bari dedim bitkisel destek alayım,başka türlü gitmicek bu kilolar,yani görünüş geçtim benimki sağlık sorunu olmaya başladı artık,ayaklarım varis olacak bu gidişe...Zaten 1-2 damar görmeye başladım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?