vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy ollleyyyyyyyyyy!!senin teriminle
tey tey teeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nissamcım duygulanmazmı hiç içini rahat tut olurmu çok nadir hata oluyor pozitif görüpte kanda aksi çıkması.olumlu düşün emi :)
Yaaa arkadaşlarr bnnmmm başım çok dönüyoooooooooo
Yaaa arkadaşlarr bnnmmm başım çok dönüyoooooooooo
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vallla nasil sabah olmus hic bilmiyorum,kalkar kalkmaz testimi yaptim ve sonucccccccccccccccccccccccc
testte pozitif ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama yinede icime bisey oturdu:26::26::26:
ya degilse kan testi de yapicamm:26::26::26::26::26:
hemen doktorumu aradim termin almak icin ama ogleden acik degilmis.........:26::26::26::26:
ya kizlar sevincim kursagimda kalirsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm gözünaydın bende senin gibi teste bakakalmıştım ama merak etme o testlerinde yanılma payı düşük hemen bi tane daha yapsaydın evde varsa ama hastaneye gitmek tabiki daha kesin sonuç olur.tekrar tebrik ederim cnm bebeğime bi kardeş daha geliyo galiba Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kizlar test sonucumu buraya yukelemk istiyorum....
nasil yukleyebilirim,yardimci olabilirmisinizzzzzzzzz
baharcım sen nasılsın nasıl geçiyor bulantın sancın varmı
kaç haftalıklar daha belli degilmiş
nissamcım senin lekelenmen olmuştu degilmi yanlış hatırlamıyorsam
cvp ver dediğinde yazı tipi yanında renler olan A varya onunda yanıdakinin üzerine gel eklenti yazar zaten üzerinde dene istersen
ben çıkıyorum kızlar sonra yine görüşürüz inşallah iyi günler hepinize öptüüüüüümmmm :79::79:
amin canım en kısa sürede tık tık kalp atışlarını duyarsın inşallahbulantım yok canım şükürler olsun ara ara iğne saplanır gibi kasıklarıma sancı giriyo ama yatınca hemen geçiyo sadece iştahım çok açık göğüslerim ve göğüs uçlarım çok büyüdü ve çok uykum geliyo şimdilik belirtilerim bunlar adacım evet kaç haftalık belli değil henüz ama tahminen 4 falan heralde çünkü internette araştırdım 4.haftada sadece kese görünüyomuş biliosun benimde sadece kese göründü 10-15 gün sonra tekrar gidicez bakalım hayırlısı cnm allah herkese nasip etsin
tsk.ederim canimmmmmmmmmm
amin canım en kısa sürede tık tık kalp atışlarını duyarsın inşallah
rica ederim ne demek sen bir yükle de gözümüz bayram etsin çift çizgi görsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?