ne yanılması kuzum gözüm bayram etti :) gayet belirgin adetin kaç gün geçti test iyi bir marka demekki baya belirgin çünkü
pozitifffffffffffffff
adetim bugunle beraber 2 gun gecti canim....
yaptigim gibi hemen sonuc bolmesi ciktiiii....
clearblue test...
için rahat etsin doktora gidincede sevincimize sevinç katarız :)
kizlar ilk haberi size verdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
daha hic kimsenin haberi yokkkkkkkkkkkk
aksamda annemlere ve kayinvalidemlere soylerimmmmmmmmmmmmmmmmm
eeee bir farkmız olmalıydı boşyere dertleşmiyoruz burda :)
ins.canimmmmmmm...
rabbim bu hayirli gunde sabahin erken saatlerinde bana hayirli haberi vermeyi nasip ettiii....
sukurler olsun
rabbim olmayan herkese en kisa zamanda versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy inanamıyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm çığlık atmak istiyorum şuan nasıl gülüyorum bilemezsin canım benim okadar hoşuma gittiki ayyy ikiz ya hala inanamıyorum
kız kendim için böle bi haber alsaydım bu kadar sevinirmiydim bilmiyorum ama acayip mutlu oldum canımya çok tebrik ediyorum 7 haftalık ha maşallah teyzoşlarım benim e o zaman benimde artık iki gelinim olur inşallahhep kız diyorum ben ama hayırlısı şaka bi yanada canım çok mutlu oldum Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin çünkü bu durumda kocişinin kucağıda doldu
ben daha öğrenemedim cnm ne kadarlık olduğunu ama sanırım anca bir aylık falan çünkü 5.haftada bebiş görünüyomuş 4.haftada sadece oluşan kesesi görünüyomuş heralde 4 haftalığım bende 10 gün sonra tekrar gelin dedi bakalım hayırlısı inşallah bende senin gibi bebeğimin kalp atışlarını duyarım canım
bebişimin tahmini doğru çıktı o herkese ikiz ikiz diyodu sonunda topiğimizin ikizleride oldu tekrar tebrik ederim canım
Slm kızlar ben geldim
Kimse yokmuuuuu.Huuuu komşuuuu:26:
kimsecikler yok galiba
sagol tatlim bizde mutluyuz gercekten insallah HEP BERABER KUCAGIMIZA ALMAK NASIP OLSUN
EN ÖNEMLISI O senle cok aramiz yok baharim yakinda sende göreceksin inan daha cok kücükler teyzesi icimden geciyodu benim doktora giderkenagrilarimiz ayni ama
hafif mide bulantim var benimde kusma yok ama dikkatli olalim bende baya uyuyorum ama sabah olunca karnim zil caliyo kalkiyorum
bide evde bisey yapamiyorum canim ben midem kaldirmiyor ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH ALLAH HERKESE YASATSIN BU DUYGUYU
selam tatlim ben varim naber
selam kizlar ben bugun oldum asilama evde dinleniyorum...insallah bu sefer olur birde asilama oldukdan sonra ultrasonla bakti sperm burda falan dedi uc tane gelismis yumurtan var dedi yuzde yirmilik bir sansin var dedi birde iliskiye girin dedi bu tutmazsa balki o yaptirklariniz tutar dedi ama sancim da var nasil yapacam ben bilmem ama zorlayacam kendimi artik ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?