İnşallah tutar canım.Rabbim emeklerinizi de kucağınızı da boş bırakmasın
Canım tebrik ederim.İkiz haa
Rabbim esirgesin.Tamamına erdirsin.sen klomen kullanmışmıydın canım yada başka bi şey.
asicim insallah banada o ikinci asilama ugurlu gelir insallah bende kalrim hamile bu arada sende kactane yumurta vardi gelismis...
aklim karisik heee ilk asilama yapildi eve geldim dedimki tutmadi dedim ve tutmadi ama bu sefer eve geldim su anda bile hep kendi kendime tuttu diyorum insallah yanilmam insallah hamile olurum ben nasil bekleyecem 26sina kadar zamanda gecmek de bilmiyor heeeee
gecer kizcem gecer sakin ol yahu
benim 3 yumurtam vardi canim sanirim 2 tuttuki 2 bebis var
esim diyoki askim bu defa doktor yine bakinca 3 dermi acaba diye
benim kocam iste heyecan yapti simdiden
seninde sansin cok bana göre
gecer kizcem gecer sakin ol yahu
benim 3 yumurtam vardi canim sanirim 2 tuttuki 2 bebis var
esim diyoki askim bu defa doktor yine bakinca 3 dermi acaba diye
benim kocam iste heyecan yapti simdiden
seninde sansin cok bana göre
ayyy ayyy heyecanlandim simdi ama heee bndede uctane var insallah benimde tutar hayirlisyla...zaten dr.oyle dedi calisin dedi bol bol artik baslariz bu aksamdan yaa sana bir sey diyimmi herkes oyle diyor hep ben senden iyi haberler bekliyorum falan taaa asilama olmadan once dediler olacak falan diye allah bilir... birde ilkinde eve geldim olmadi dedim bunda da hep oldu diyorum kendi kendime ama yinede calismalara devam artik nasil olacaksa icrlerim aciyor yaaa
iyi düsün iyi olsun canim bak ne güzel sansin var
kullan iste sansinicalis iste isin ne ben umutluyum yani
merhaba canım daha önce rastlamamış olbilirsin kulupte bana bir kaç gündür aranızdayım.bebeklerin hayırlı,sağlıklı ve uzuun ömürlü olsun inşallah.bu arada 4.5 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz ikiz olursa çk sevinecem çünkü annemin ikizleri yaşamadı :2:yıllar önce içimde hep yara kaldı nasıl oldu anlatırmısın çk merak ettimcanım
ben geldim kızlar....:79::80:
Ben geldim kızlar....:79::80:
hosgeldın canım:79::79:
hosgeldin canim nasilsin
hosgeldın canım:79::79:
hosgeldin canim nasilsin
Hoşbulduk kızlar....:79::80:
Nolsun işte bitirdikbi haftayı daha.....
Yaşasın haftasonuuuuuuuu........:81: :81: :81:
Hoşbulduk kızlar....:79::80:
Nolsun işte bitirdikbi haftayı daha.....
Yaşasın haftasonuuuuuuuu........:81: :81: :81:
arkadaslar bugun doktora gıttım 2 ay kadar adet gormedım prımolutn ıle adet gordum zar zor ve 2. gunuydu bugun gıttım hormon testı yaptı sonucları yazıyorum lutfen yorumlayın
LH 9.5
FSH 4.39
bu arada esımde sperm testı yaptırdı ve bugun doktor bana esımın urolojıye gıtmesı gerektıgını soyledı esımınde spermlerı tembelmıs bende umıtlenmıstım ne guzel bu ay klomene baslıcaktık adet oldum sukur hersey baslıcak derken esımın olayı cıktı sımdı once o tedavı olcak sonra baslıcaz tedavıye offff ya Allahım sen buyuksun esı benım gıbı olan varmı tedavı ne kadar suruyor 2 hafta suruyorsa eger ben klomene baslayım dıyorum o zamana esımde tedavı olmus olur yumurta buyuyuncede ılıskıye gırılır dıye dusunuyorum ama tedavısı ne kadar surecek aceba(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?