Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kizlar esim gelir gelmez ilk isimiz hastaneye gitmek oldu...
doktor once idrar tahlili yapti..ardindan allttan muayene etti,ultrsondan bakti daha cok yeni ve cok kucuk henuz hic birsey gorunmuyor dedi...
ama kesinlikle hamilesin dedi..
cok dikkat et,1 aya kadar hicbirsey yapma yatakta dinlen dedi....
p.tesi kendi doktoruma gidecegiz...

aileme ve esimin ailesine soyledik...
herkes sevincinden havalara uctu...

rabbim olmayan heksese versinnnnnnnnnnnnnn

kizlar umudunuzu hic kaybetmeyinnnnnnnnnn

Son düzenleme:

insallah oda olur ama yinede bir tane var bir avuntu ozlemi gidermek analik duygunusunu tadmakvs...

ben raziyim gercekden bir tane bile olmasina hic olmamaisndan iyidir cunku

insallah olur tatlim

Canım demin de sormuştum,tembellik derken sperm hareketliliği mi az?

Canım ya buralarda olaydın verirdik bi tabak sana da pişirdiklerimizden nolcak sanki.....

cok düsüncelisin canim sagol düsünmen yeter
esim getiriyor disardan iste aliyor bugün yemege ciktik zaten balik istedi canim
herseyi aliyor simdide meyve yiyorum
hemde size yaziyorum iste

ah canım benim geçen de demiştim pc den elimi çıkarıp çay uzatıversem sana keşke :)
anneler böyle olur işte hep aklı sendedir
bende burdaki hamile olanlara hep yardım etmeye çelışıyorum çünkü kimsenin ailesi yok yanında demiştim sanırım 2 gün sonra doğumada gidiyorum bebişi ben alacam kucagıma çok heyecanlıyım doğumda çok dua edecem sana dedi şimdi bile ediyor sagolsun

Bu arada nissam bacım hayırlı uğurlu kısmetli olur inşallah.Rabbim tamamına erdirsin.Sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah

En az senin kadar sevindim canım.Bende oğluma hamileyken aynı şaşkınlığı yaşamıştım.Hatta daha öncede anlattım 10 günüm geçti ben testi öyle yaptım o da arkadaşımın zoruyla.
Okadar umutsuzdum ki o çift çizgiyi görünce inanamadım herkse gösterdim
Valla şimdi seni görünce aynı şeyleri yeniden yaşadım

uzak ya adi iste görmeyince böyle oluyor
nasil görücem sizi diyor eger bisiy olmazsa izna gidicez ama doktor olmaz derse kalicam mecbur

canim oyle ama olsun canim sonucda anne olacan riske atamazsin kedini sakin olaki dr.demesine ragmen binme ucaga veya uzak yollara arabayla gitlmek gibi cunku bneim burdada bir sey olmaz diye gidenler cook oldu ve hepside kaybettiler bebklerini sakin oyle bir hataya dusme ne olur en fazla bu sene gitme bebegin le gidersin dogdukdan sonra yterki dr.izin versin bebegin dogsa bile tatile cikmadn once bebek dr.getirirsin kontrol ettirirsin sonra cikarsin e fazla oda olmadi bir dahaki seneye git bebeginin sana daha cok ihtiyaci var cunku

garanti olmus iste tabi sevinirlar kolaymi ALLAH KUCAGIMIZA ALMAYIDA NASIP ETSIN
bende gidecegim canim artik kendi doktoruma dönüyorum MUTTER PASS CIKACAK ISTE DIGER TESTLER FALAN YAPILACAK ARTIK
hastanede isim bitti artik doktor doguma geirsin buraya dedi

dediğim gibi sevincimize sevinç kattın :)
senin gibi sevinelim hepimiz nissamız bugün :) tey tey de tey teyyyyyyy tey teyyyyyyyyyyyy

ayy canim cok sevindim ya inanki dikkat et tamammi
yorma kendini cok yeni anneee

olur canim ederimmm...

tsk.ederim canimmmmmmmm

hosgeldin hayatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim cok tsk.ederim en kisa zamanda sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz

hep beraber buyutuveririrz bebislerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay dusunsenize hepimiz bir arada ve bebislerimiz agliyorrrrrrrrrrrrr

biri bir yandan anneeeeeeeeeeeee annneeeeeeeeeee,oburu ote yandan anne anneeeeeeeeeeee

ay süper olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ARKADAŞIM İÇİNNNNNNN!TEY TEY TEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY
:92::92::92::92::92::92::92::92:

amin canimmmmmmmmmmmmmmm

kendi doktoru olunca iyi oluyorrr,hadi canim hayirlisi bakalimmmmmmm

kizlar ben cikmak zorundayim kocis gelmek uzere simdi biraz isitmam lazim sans dileyin bana...egerki bir kac giremezsem topige merak etmeyin belki bu hafta sonu bir yerlere kacabilirz iki gunlugune kenidinize cok iyi bakin allaha emanet olun bu arada cok sagolun dualariniz icin insallah bu sefer olur

GITMIYIMMI YANI ama biletlerimizi bile aldik o zamana kadar 4bucuk aylik oluyor ama
doktor iyi gelir demisti ama

ARKADAŞIM İÇİNNNNNNN!TEY TEY TEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY
:92::92::92::92::92::92::92::92:

ay canimsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tiliiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

cnm yaaa tuhaf olduummm!!!!!aminnn ama çok garip oldum

canim cok dikkat kendine olurmuuuuuuuuuuu....

gorusuruz,kendine iyi bakkkkkkkkkkkkkkkk:81::81::81::81::81::81::81::81:

rabbim seninle olsun canimmmmmmmmmmmm

GITMIYIMMI YANI ama biletlerimizi bile aldik o zamana kadar 4bucuk aylik oluyor ama
doktor iyi gelir demisti ama

canim gitme demiyorum jinologa soyleyeceksin oda sana kesin soyler zaten ama suna ianan ne derseler cikti risk var dediler oldu hep...sakin oyle bir sey yapma izin verilmzse bile yanarsada yansin biletler hersey jinekolugana bagli...insallah gidersin hadi ben jactim

görüsürüz canim dikkatli ol ve calismalara devam
sansin bol olsun canim:79::79:

cnm yaaa tuhaf olduummm!!!!!aminnn ama çok garip oldum

goruceksin bakkkkkk,sizlerinde guzel haberlerini alicazzzzzzzzzzzzzzzzz

kizlar burasi bana cok ugurlu geldiiiiiiiiiiiiiiiii,anlatamam yaniiiiiiiiiii

bu topigin ayri bir özelligi varrrrrrrrr kesinlikleeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…