biri bana cevap versin ltfncok bozuk moralim birde eşimde sperm tembelliği çıktı
inşallah tutar evanurcum dua edelim hep beraber senin içinselam kizlar ben bugun oldum asilama evde dinleniyorum...insallah bu sefer olur birde asilama oldukdan sonra ultrasonla bakti sperm burda falan dedi uc tane gelismis yumurtan var dedi yuzde yirmilik bir sansin var dedi birde iliskiye girin dedi bu tutmazsa balki o yaptirklariniz tutar dedi ama sancim da var nasil yapacam ben bilmem ama zorlayacam kendimi artik ne yapayim
arkadaslar bugun doktora gıttım 2 ay kadar adet gormedım prımolutn ıle adet gordum zar zor ve 2. gunuydu bugun gıttım hormon testı yaptı sonucları yazıyorum lutfen yorumlayın
LH 9.5
FSH 4.39
bu arada esımde sperm testı yaptırdı ve bugun doktor bana esımın urolojıye gıtmesı gerektıgını soyledı esımınde spermlerı tembelmıs bende umıtlenmıstım ne guzel bu ay klomene baslıcaktık adet oldum sukur hersey baslıcak derken esımın olayı cıktı sımdı once o tedavı olcak sonra baslıcaz tedavıye offff ya Allahım sen buyuksun esı benım gıbı olan varmı tedavı ne kadar suruyor 2 hafta suruyorsa eger ben klomene baslayım dıyorum o zamana esımde tedavı olmus olur yumurta buyuyuncede ılıskıye gırılır dıye dusunuyorum ama tedavısı ne kadar surecek aceba(((
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vallla nasil sabah olmus hic bilmiyorum,kalkar kalkmaz testimi yaptim ve sonucccccccccccccccccccccccc
testte pozitif ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama yinede icime bisey oturdu:26::26::26:
ya degilse kan testi de yapicamm:26::26::26::26::26:
hemen doktorumu aradim termin almak icin ama ogleden acik degilmis.........:26::26::26::26:
ya kizlar sevincim kursagimda kalirsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kizlar ben bugun oldum asilama evde dinleniyorum...insallah bu sefer olur birde asilama oldukdan sonra ultrasonla bakti sperm burda falan dedi uc tane gelismis yumurtan var dedi yuzde yirmilik bir sansin var dedi birde iliskiye girin dedi bu tutmazsa balki o yaptirklariniz tutar dedi ama sancim da var nasil yapacam ben bilmem ama zorlayacam kendimi artik ne yapayim
arkadaslar bugun doktora gıttım 2 ay kadar adet gormedım prımolutn ıle adet gordum zar zor ve 2. gunuydu bugun gıttım hormon testı yaptı sonucları yazıyorum lutfen yorumlayın
LH 9.5
FSH 4.39
bu arada esımde sperm testı yaptırdı ve bugun doktor bana esımın urolojıye gıtmesı gerektıgını soyledı esımınde spermlerı tembelmıs bende umıtlenmıstım ne guzel bu ay klomene baslıcaktık adet oldum sukur hersey baslıcak derken esımın olayı cıktı sımdı once o tedavı olcak sonra baslıcaz tedavıye offff ya Allahım sen buyuksun esı benım gıbı olan varmı tedavı ne kadar suruyor 2 hafta suruyorsa eger ben klomene baslayım dıyorum o zamana esımde tedavı olmus olur yumurta buyuyuncede ılıskıye gırılır dıye dusunuyorum ama tedavısı ne kadar surecek aceba(((
biri bana cevap versin ltfncok bozuk moralim birde eşimde sperm tembelliği çıktı
kizlar topikde sorun mu var ben yazdiklarimi goremiyorum ve cok yavas kk
ya bende sinir oldum ne oldu benim nettenmi acaba diyodum
ya bende sinir oldum ne oldu benim nettenmi acaba diyodum
kizlae ben yemek piseremiyorum artik
midem bulaniyor mutfakta
esim disardan aliyor hep anemi aradim bugün agliyor hep biyerin agriyomu kizim diye soruyo
hep aklina geliyomsum acaba ac mi canim bisey istiyomu diye beni düsünüyomus heep
bende dedim merak etme diye ama annem iste
dün arkadasima gittim bissürü cay ictim
dedim bu kadarmi tatli olur cay ya ben yapinca olmuyo iste
tadi baska geliyo sagolsun ne istiyosam yapti
bebişim hoşgeldin yaşasın haftasonuBen geldim kızlar....:79::80:
agır geldik kızcem hamişlerimiz çok tabi ikiz olanlarda olunca kaldıramadı zorlandı :)agir geldik heralde
ee kizcem sen nasilsin ??
yok be tatlim anca geldi kendine garezi var sanirim ikimize
haftaya bugünde benim batım ama hiç umudum yok hiç belirtide yok yinede sen böyle mübarek gün deyince umutlandım
tabrik ederim canim cok sevindim inanki
bu testi kullanmistim yanlis cikacagini sanmam tadini cikar bencee
nissam cim tebrik ederim canim allahim tamamini erdirsin
selam kizlar ben bugun oldum asilama evde dinleniyorum...insallah bu sefer olur birde asilama oldukdan sonra ultrasonla bakti sperm burda falan dedi uc tane gelismis yumurtan var dedi yuzde yirmilik bir sansin var dedi birde iliskiye girin dedi bu tutmazsa balki o yaptirklariniz tutar dedi ama sancim da var nasil yapacam ben bilmem ama zorlayacam kendimi artik ne yapayim
canim yaaa sabret bitanem gececek bu gunlerde gecmis olsun migde bulantisida insani yorar...analar boyle isde onlar birtaneler...belki senin canin cay istemistirde oyuzden sana cok tatli gelmistir cay...yaparsin tatlim sende okadar tatli cay...gorusurz canim
sagol canim insallah hepberaber sen adetini bekliyormusun yoksa hamile belirtileri mi
kizlae ben yemek piseremiyorum artik
midem bulaniyor mutfakta
esim disardan aliyor hep anemi aradim bugün agliyor hep biyerin agriyomu kizim diye soruyo
hep aklina geliyomsum acaba ac mi canim bisey istiyomu diye beni düsünüyomus heep
bende dedim merak etme diye ama annem iste
dün arkadasima gittim bissürü cay ictim
dedim bu kadarmi tatli olur cay ya ben yapinca olmuyo iste
tadi baska geliyo sagolsun ne istiyosam yapti
Canım süper bir haber buuuuuuu...........
Testin yanılacağını zannetmiyorum........
:81:
Şimdilik bu kadar sevineyim de kesinleşince daha çok seviniriz.....
bebişim hoşgeldin yaşasın haftasonu
agır geldik kızcem hamişlerimiz çok tabi ikiz olanlarda olunca kaldıramadı zorlandı :)
iyiyim ya ben tek sıkıntım yalnızlık eşimin çalışma saati fazla hep tek başımayım
ya sorma evanurcum sana yazmıştım ama gelmedi sanırsam inşallah tutunur bebişlerin dua ettim bile senin için
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk.ederim canimmmmmmmmmmmmmmmm
darisi basinizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk.ederim canimmmmmmmmmmmmmmmm
Darisi basinizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?