Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşallah tutar evanurcum dua edelim hep beraber senin için

geçmiş olsun umarım düzelir en kısa zamanda herşey benim bir bilgim yok bu konuda
ama biryerden başlamışınız en azından tedaviyse tedavi olup bebişini kucagına alırsın inşallah

Eki Görüntüle 156418

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim test sonucummmmmm

Canım süper bir haber buuuuuuu...........

Testin yanılacağını zannetmiyorum........

:81:

Şimdilik bu kadar sevineyim de kesinleşince daha çok seviniriz.....

Hadi İnşaallah hayırlısıyla tutar canım....:81:

Canım eşinin spermleri tembel derken yani hareketlilik mi az?

Son düzenleme:
biri bana cevap versin ltfn cok bozuk moralim birde eşimde sperm tembelliği çıktı

canim tembellik dedigin sanirim hareketliginden mi cunku tam olarak bilmiyorum ama dr.hastasiyla konusurken duydum sadece kocasinin spermlerinde hareketlerinde sorun vardi yavasdilar dr.dedi merak etme haplarla yaptiigmizi yapiyoruz yapamadigimiz yerde tup bebek hic olmadigi yerde bile sperm oluyor falan demisti...hem tatlim merak etme rabbim yazdimi oyle bide oluyorki bak benim esimin sperm sayilari okadar iyi ve hareketleri guzel olmsina ragmen ikici asilama oldum...caresine bak tatlim

tesekurler beisim allah razi olsun artik sabredip bekleyecem 26sina kadar o tarihden oncede yapmayacam cunku her yaptigimda olmadim arti parama yazik bekleyecem 26 sini hatda 28 ine kadar da beklerim ben ilk asilama oldugum zaman 13.gunumde adet olmustum belki ozamana kadar olmazsam hamilede oàlabilirm...

kizlae ben yemek piseremiyorum artik
midem bulaniyor mutfakta
esim disardan aliyor hep anemi aradim bugün agliyor hep biyerin agriyomu kizim diye soruyo
hep aklina geliyomsum acaba ac mi canim bisey istiyomu diye beni düsünüyomus heep
bende dedim merak etme diye ama annem iste
dün arkadasima gittim bissürü cay ictim
dedim bu kadarmi tatli olur cay ya ben yapinca olmuyo iste
tadi baska geliyo sagolsun ne istiyosam yapti

canim yaaa sabret bitanem gececek bu gunlerde gecmis olsun migde bulantisida insani yorar...analar boyle isde onlar birtaneler...belki senin canin cay istemistirde oyuzden sana cok tatli gelmistir cay...yaparsin tatlim sende okadar tatli cay...gorusurz canim

Ben geldim kızlar....:79::80:
bebişim hoşgeldin yaşasın haftasonu
agir geldik heralde
ee kizcem sen nasilsin ??
agır geldik kızcem hamişlerimiz çok tabi ikiz olanlarda olunca kaldıramadı zorlandı :)
iyiyim ya ben tek sıkıntım yalnızlık eşimin çalışma saati fazla hep tek başımayım
yok be tatlim anca geldi kendine garezi var sanirim ikimize

ya sorma evanurcum sana yazmıştım ama gelmedi sanırsam inşallah tutunur bebişlerin dua ettim bile senin için

haftaya bugünde benim batım ama hiç umudum yok hiç belirtide yok yinede sen böyle mübarek gün deyince umutlandım

canim umudunu hic kaybetme...benim kadar umutsuz kimse oldugunu sanmiyorum,ama bakkkkkk

bekle olucak elbet,hic beklemedigin anda geliveriri su mucizelerrrrrrrrrr

tabrik ederim canim cok sevindim inanki

bu testi kullanmistim yanlis cikacagini sanmam tadini cikar bencee

cok tsk.ederim canimmmmmmmmm

kesinlikle bu testten sasmammmmmmmmmm

nissam cim tebrik ederim canim allahim tamamini erdirsin

cok tsk.ederim canim...

rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsinnnnnnnnn

hadi canim hayirlisiiiiiiiiiii...

uzak ya adi iste görmeyince böyle oluyor
nasil görücem sizi diyor eger bisiy olmazsa izna gidicez ama doktor olmaz derse kalicam mecbur

sagol canim insallah hepberaber sen adetini bekliyormusun yoksa hamile belirtileri mi

Yok canınm hamilelik yok.Bu ay biraz sıkıntı yaşadım sanırım ondan
benim bir oğlum var.Şimdi ikinciyi istiyoruz.Oğlumda ikibuçuk yıl sonra oldu.Yumurtalıklarım tembelmiş
bakalım ikinci ne zama olacak
Hele bi adet olsaydım hayırlısıyla
Bu arada oğlum mayısta 4 yaşını bitiriyo

biri bana cevap versin ltfn cok bozuk moralim birde eşimde sperm tembelliği çıktı

Canım demin de sormuştum,tembellik derken sperm hareketliliği mi az?

Canım ya buralarda olaydın verirdik bi tabak sana da pişirdiklerimizden nolcak sanki.....

Son düzenleme:
Canım süper bir haber buuuuuuu...........

Testin yanılacağını zannetmiyorum........

:81:

Şimdilik bu kadar sevineyim de kesinleşince daha çok seviniriz.....

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk.ederim canimmmmmmmmmmmmmmmm

darisi basinizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sperm hareketliliği az benim değerlerim nasıl peki sizce?

LH 9.5
FSH 4.39

eşimin haplarla tedavisi 3 ay sürerse naparım ben bende sevınıyordum klomenle tedavıye hemen bugun baslıyoruz dıye oda yattı boyle olunca önce eşimin spermlerinin hareketlenmesı gerekıyor önce ((

ya hic sorma benimkininde öyle bide gececi oluyo öff neyseki bu ara yanimda

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk.ederim canimmmmmmmmmmmmmmmm

Darisi basinizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldiiiiiiiiiiimmmm!!!herkese iyi akşamlar güzel arkadaşlarımmmmmmm

en çokkkkkkkkk daaaaaa günün annesiiiiiiii

nissamaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Cnm hayırlı uğyrlu sağlıklı hayırlı evlatlığı ile gelsin bebişin dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…