Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım sen bi daha bi test yapsana,ya da kan testi yaptır kız....

5 gün olmuş geçeli demişin bence belki senin ki geç döllenmeyse artık çıkar.....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bebisim MasaALLAH listen ugurlu geldi hamisler cogalmis darisi bütün isteyenlerin basina....

Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.

Canım sen bi daha bi test yapsana,ya da kan testi yaptır kız....

5 gün olmuş geçeli demişin bence belki senin ki geç döllenmeyse artık çıkar.....

burası dolmuş gene bugün çok boştu
bebeişim dün doktorumu aradım dedim halen hasta olmadım şişlik var ağrı var dedim mide bulantısı varmı dedi dedim çok yok mide bulantım sabahları sadece oluyo ama geliyo geçiyo bide tükürük çok salgılıyorum oda mide bulantısı yapıo testde de çıkmadı dedim bidaha yapmadım dedim doktorda çıkmaması normel yeniyse yumurtalılar geç salgılıyodur belli olmaz dedi eğer olmasssan pazar gene test yap evde çıkmassa gelirsin kontrole dedi ve halen olmadım nebilem nolcak benim halimm :):):)
bu arada birsürü hamiş vaar vurda çok sevindim yaa nıssanda hamileymişş :)

hoşbulduk canım nasılsın

İyilik nolsun,sen nasılsın canım?

Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Ben ne diyorum,geldim yazın ve burda olduğunuzu bildirin yeter.....:81::81:

Aayyyy hadi İnşaallah canım yaa.....:81:

hoş geldim canım ne zamandır istiyorsun yoksa yenimi karar verdin
aslında 9 haftalık hamileydim ama boş gebelik çıktı . salı günü düşük yaptım çarşamba da malum kalanların temizlenmesi gerekti. bir yandan tekrar hamile kalmaktan korkuyorum bir yandan da deli gibi bebiş istiyorum. eşim ve oğlum benden de çok istiyor ama 3 ay beklememiz gerekiyor. acaba beklemesem mi diyorum ....

canım bebişin sağlıklı olması için önce senin sağlıklı olman gerek biliyosun bence en azından bir ay veya iki ay ara ver derim tabi doktorunun dediklerinide yabana atma tekrar aynı şeyi yaşamak istemezsin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…