arkadaşlar esra artık beklemede değil beta hcg 225 anneyim darısı başınıza
arkadaşlar esra artık beklemede değil beta hcg 225 anneyim darısı başınıza
ben geldim kızlar:79::79::79:
Bebisim MasaALLAH listen ugurlu geldi hamisler cogalmis darisi bütün isteyenlerin basina....
Hoşgeldin canım....:79::80:
hoşgeldin canım
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.
Canım sen bi daha bi test yapsana,ya da kan testi yaptır kız....
5 gün olmuş geçeli demişin bence belki senin ki geç döllenmeyse artık çıkar.....
hoşbulduk canım nasılsın
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.
burası dolmuş gene bugün çok boştu
bebeişim dün doktorumu aradım dedim halen hasta olmadım şişlik var ağrı var dedim mide bulantısı varmı dedi dedim çok yok mide bulantım sabahları sadece oluyo ama geliyo geçiyo bide tükürük çok salgılıyorum oda mide bulantısı yapıo testde de çıkmadı dedim bidaha yapmadım dedim doktorda çıkmaması normel yeniyse yumurtalılar geç salgılıyodur belli olmaz dedi eğer olmasssan pazar gene test yap evde çıkmassa gelirsin kontrole dedi ve halen olmadım nebilem nolcak benim halimm :):):)
bu arada birsürü hamiş vaar vurda çok sevindim yaa nıssanda hamileymişş :)
İyilik nolsun,sen nasılsın canım
aslında 9 haftalık hamileydim ama boş gebelik çıktı . salı günü düşük yaptım çarşamba da malum kalanların temizlenmesi gerekti. bir yandan tekrar hamile kalmaktan korkuyorum bir yandan da deli gibi bebiş istiyorum. eşim ve oğlum benden de çok istiyor ama 3 ay beklememiz gerekiyor. acaba beklemesem mi diyorum ....hoş geldim canım ne zamandır istiyorsun yoksa yenimi karar verdin
aslında 9 haftalık hamileydim ama boş gebelik çıktı . salı günü düşük yaptım çarşamba da malum kalanların temizlenmesi gerekti. bir yandan tekrar hamile kalmaktan korkuyorum bir yandan da deli gibi bebiş istiyorum. eşim ve oğlum benden de çok istiyor ama 3 ay beklememiz gerekiyor. acaba beklemesem mi diyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?