Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım o zaman geç döllenme olmamış yani zamanında yumurtlamışsın ben adetimin 21 . günü yumurlamıştım o yüzden geç çıktı ama senin çıkması gerekirdi bence testle uğraşma kan tahlili yaptır canım en son nezaman test yaptın

Kimin bebisi oldugunuda gördün mü?

Gördüm canım,ondan o kadar tepki verdim zaten....

İnşaallah canım ya...Sağolasın....

Allah sağlıklı sıhhatli tez zamanda hepimize nasip etsin İnşaallah böyle tatlı bebekler......

Not:Tam çıkmıştım dayanamadım mesajını görünce tekrar geri girdim topiğe.....Şimdi çıkıp biraz iş yapayım.....

ya yumurtlama dönemi nezaman anlaşılıyo ki dokrota hastalığın bittiği gün gittim bana öle dedi ama ondan sonra nezaman yumurtladım bilmiyorum geçen haftaya kadar akıntım çoktu bugün gene çoğaldı ben en son 3 gün önce test yaptım canım

kizlar bugün herkes disarda sanirim kimse yok bende laptop un basinda pinekliyorum
sanirim yemegi fazla kacirdim

Arkadaşlar bugün ben keyifsizim sizin de keyfinizi kaçırmadan ben gidiyorumm iyi gecelerrrr!!!kendinize iyi bakınnnnn!!!

hayirdir canim,ne olduuuuuuuuuuu...:26::26::26:

arkadaşlar esra artık beklemede değil beta hcg 225 anneyim darısı başınıza

canim hayirli olsunnnnnnnnnnn

canım allah mutlu mesut etsin benimde yeni inşallh kucağımıza alrırzz bebişimizi

amin

rabbim en kisa zamanda isteyen arkadaslarimizada nasip eder,,,

5+4 şu an bakalım tabi inşallahh kucağımza alırz nerdensizn hangi doktora gidiyrsunuz ben istanbuldayım

canim ben yurtdisinda yasiyorum...Almanyadan..

tebrik ederim cnm allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bu topik gerçekten hepimize uğurlu geldi

kesinlikle baharcigim sana katiliyorum..

bu topik cok ugurlu cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bebisim MasaALLAH listen ugurlu geldi hamisler cogalmis darisi bütün isteyenlerin basina....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.

hosgeldin canim aramiza...

hayirli olsun,bu topik ugurludur,ugurunu sanada bulastitir merak etmeeeeeee

canim sen tekrar bir test yaptir....

evet.cok tsk.ederim canimmmmmm

darisi basinizaaaaaaaaaaaaaa

inşaallh canım artık bunaldım gerçekten kendimi çok yıpratıyorum o yüzden boşvermeye çalışıyorum ama yinede kafamdan atamıyorum bu düşünceyi

canim takma kafaya diyoruz ama gercekten takmamak elde degil..
ama stres yapmamak gerek.
herseyi oluruna birakmak gerek..
hjerseyin hayirlisi...
:81::81::81::81:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

sayfalari oku oku bitmiyor yaaaaaaaa

nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…