canım doktorun demesine göre benm yumurtlama günüm geçen ayın 20.deydi yani hastalığımın 12.ve 14.günüydü ordan biliyorum sen hastalığın geçtikten nekadar sonra test yaptın çıktı ben nezaman yapıyım bidaha 5 gün geçti bugün benm kafam karıştı yaaşaşkın oldum valla:26:
Kimin bebisi oldugunuda gördün mü?
canım o zaman geç döllenme olmamış yani zamanında yumurtlamışsın ben adetimin 21 . günü yumurlamıştım o yüzden geç çıktı ama senin çıkması gerekirdi bence testle uğraşma kan tahlili yaptır canım en son nezaman test yaptın
arkadaşlar esra artık beklemede değil beta hcg 225 anneyim darısı başınıza
kizlar bugün herkes disarda sanirim kimse yok bende laptop un basinda pinekliyorum
sanirim yemegi fazla kacirdim
Arkadaşlar bugün ben keyifsizim sizin de keyfinizi kaçırmadan ben gidiyorumm iyi gecelerrrr!!!kendinize iyi bakınnnnn!!!
ewet cnm gordum ya hamişlerımızı cok sevındım ordan 2 arkadasla muhabbetım oldu cok sevındım cnm ya.benım nasıl olsun ya cok duygusallastım hergun aglıyorum.aglamak ıstemıyorum bebegıme bısey olucak dıe korkuyorum ama elımde deıl frenlerım tutmuyor
ısteyen herkese versın işh bebiş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
rabbim isteyen herkese versinnnnnnnn
selam iyi geceelr herkese ben buraya yeni üye oldum ve biraz acemiyim... ya bilen varsa yardımcı olsun lütfen acaba yumurtalık tembbeliği için bitkisel tedavi varmı. nettte aradım ama bulamadım pek bişe çıkmadı... dedim bilsebilse kadınlar kulübü bilir... :)
canim hosgeldin aramiza...
bebeisiminde dedigi gibi saracoglunun kurlerini dene ve,tecrubeli arkadaslarimiz bu konuda sana yardimci olabilirler..
Allah bizim topiğimize yaşatmasın kötü şeyler....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım tebrik ederimmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :):):):)
amin...
cok tsk.ederim canim.
darisi isteyenleinbasinaaaaaaaaaaa
nıssacım çok sevindimm yaa ::):)
ya bende halen hasta olmadım 5 gün geçti 2.gününde test yapmıştım bişey çıkmamıştı şimdide yapmadım bekliyorum halen sen nasıl anladın anlatırmısın birazz nekadar geçti hastalığından falan filan :):):) tekrar çok sevindim hayırlıııı olsunnn
tsk.edrim canim...
benim aslinda kac hafta oncesinden asiri sirt agrilarim ve bacak agrim cok oluyordu..
bazen oturdugum yerden alttan sanki birseyler batiyorduuu
yanlarim cok agriyordu,kasiklarim..
ve cok sikkk idrara sikiyordum..
goguslerimde agri yoktu ama damarlarim yesillendi...
adetimin gecmesinden 2 gun sonra yaptim hemen cikti testte..
inanmadim,hastaneye gittik ordada idrar tahlili yapildi ve hamilesin denildi..
ultrasina verdiler daha cok kucuk ve cok yeni hic birsey gorumuyor dedi doktor..
bol bol dinlen,birsey yapma dedi..
boyle...
arkadaşlar esra artık beklemede değil beta hcg 225 anneyim darısı başınıza
canım allah mutlu mesut etsin benimde yeni inşallh kucağımıza alrırzz bebişimizi
5+4 şu an bakalım tabi inşallahh kucağımza alırz nerdensizn hangi doktora gidiyrsunuz ben istanbuldayım
tebrik ederim cnm allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bu topik gerçekten hepimize uğurlu geldi
Bebisim MasaALLAH listen ugurlu geldi hamisler cogalmis darisi bütün isteyenlerin basina....
Merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim . sohbetlerinizi çok beğendim kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. benim 7 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi istiyoruz.
burası dolmuş gene bugün çok boştu
bebeişim dün doktorumu aradım dedim halen hasta olmadım şişlik var ağrı var dedim mide bulantısı varmı dedi dedim çok yok mide bulantım sabahları sadece oluyo ama geliyo geçiyo bide tükürük çok salgılıyorum oda mide bulantısı yapıo testde de çıkmadı dedim bidaha yapmadım dedim doktorda çıkmaması normel yeniyse yumurtalılar geç salgılıyodur belli olmaz dedi eğer olmasssan pazar gene test yap evde çıkmassa gelirsin kontrole dedi ve halen olmadım nebilem nolcak benim halimm :):):)
bu arada birsürü hamiş vaar vurda çok sevindim yaa nıssanda hamileymişş :)
inşaallh canım artık bunaldım gerçekten kendimi çok yıpratıyorum o yüzden boşvermeye çalışıyorum ama yinede kafamdan atamıyorum bu düşünceyi
Aaaaaayyyyyyyy ne güzel bi haber buuuuuu.......
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım......:81::81::81::81::81:
Aaaaaayyyyyyyy ne güzel bi haber buuuuuu.......
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım......:81::81::81::81::81:
herkese iyi geceler
arkadaşlarrrrrrrrrrrr!!!nasılsınızzzzzzzzzz!!!
saol darısısı başına sağlıkla inşyalnız 1 lekelenme oldu bugün yarın adet günüm bişey olmaz dimi ilkinde olmadı ama
:80:iyi geceler kızlar ben geldim:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?