Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyiyim canım sağol bildiğin gibi işte yine ilaç kullanıyorum sanki bebek olacakmış gibi yani aslında inanmıyorum ama yinede deniyorum

Belki bu ay olur canım yaa,hani hiç beklemediğin zaman oluyor diyorlar ya hep....İnşaallah......

Geçmiş olsun canım.....

Boş gebelik ultrasonda belli oluyormuş sadece di mi canım?

Kesinlikle istemem daha yeni toparlanıyorum zaten psikolojim bozuldu resmen. çarşamba kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek. umarım bu sefer güzel şeyler söyler haftalardır kötü şey duymaktan bıktım. Allaha şükür istediğim zaman hamile kalabildim her ikisinde de ama bu olay çok sarstı beni. sanki bi daha olmazmış hissine kapıldım

bebeişim geç döllenme olan arkdaşlaarın nezaman belli oldu hamilelikleri benm 5 gün geçti mesela geç döllenme olanların kaç gün geçiyo ki :44::44:

hoşbulduk canım nasılsın senin tarihin yazmıyor "bat" nisanın kaçı

canım ben daha öncede yazmıştım ama yine yazayim.Benim 4 yaşında bir oğlum var bide iki aydır ikinciyi istiyoruz.Fakat bu ay bi talihsizlik yaşadım ve adetim gecikti
önce umutlandım faka değilmişim.Dr farlutal verdi onu kullanıyorum ama hala adet olmadım(
bir an önce olsam da öbür aya çalışsam diyorum ama hala olmadım.İlacım 1 tane kaldı.Dr bittikten sonra 10 gün içinde olur dedi bugün tam 47 gün oldu sat dan sonra (son adet tarihim 25 ocak).Sıkıntıdan sanırım.hiç bukadar gecikmezdi.Onun için sat yok belli değil yani.Bu arada benim yumurtalıklarda yavaş.Bu ay klomen kullanacağım inş.Hayırlısı

Son düzenleme:
Kiz bari ay sensiz zaman cok zor gecti felan de hemde bebisini görmedin mi gelirken yanimda sana getirdim..........................

Kız seni çok aradım aramam mı hiç hatta hep kendi kendime dedim ki haskena ne güzel hikayeler falan buluyor değişik sohbetler açıyordu bize biran önce gelse diye çok düşündüm.

Onu şu anlamda söyledim,gerçekten zaman çok çabuk geçiyor tam ahirzamandayız sanki haftalar gün gibi yaaa....Haftasonu geldi ne güzel diyorum hiç bişey yapmadan gün bitiyor.....Daha akşama yemek bile yapmadım....Bugün temizlik günüm hiç bişey ellemedim yaaa....Oturdum burda muhabbete bu hafta....Aman napiyim yaaa sizleri bulmuşum kalkamıyom işte.....

bebeişim geç döllenme olan arkdaşlaarın nezaman belli oldu hamilelikleri benm 5 gün geçti mesela geç döllenme olanların kaç gün geçiyo ki :44::44:

Canım o biraz değişiklik gösterebiliyor,ama bence seninki kanda çıkar artık....

canım benim bir hafta geç döllenmişti 13-14 gün sonra belli oldu sen yumurtlama gününü bilmiyormusun

Bak Gul cevaplamış bile.....

inşaallh canım Allah gönlüne göre versin klomen kullan bende kullanoyorum aslında benim yumurtalıklarım çalışıyor ama doktor şansı artırmak için verdi bakalım bu ay 2. ayım ama ümitli değilim

Geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.
insanın piskolojisi bozulur.Bece 2 ay daha bekle kaybettiğin kanı bi toparla.Piskolojin düzelsin.benim oğlumda çok isdiyo.Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

Hadi yine gönlümü aldin tatli cadi seni....:13:

Seninde Allah gönlüne göre versin.Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın

Ayyy kızlar ya ben biraz iş yapayım bari hiç bişey ellemedim daha yaaa.....:84: :84:

İşlerimi bitirince gelirim......

Siz sohbeti kaynatakoyun bakalım.....Görüşürüz....:79::80:

canım benim bir hafta geç döllenmişti 13-14 gün sonra belli oldu sen yumurtlama gününü bilmiyormusun

canım doktorun demesine göre benm yumurtlama günüm geçen ayın 20.deydi yani hastalığımın 12.ve 14.günüydü ordan biliyorum sen hastalığın geçtikten nekadar sonra test yaptın çıktı ben nezaman yapıyım bidaha 5 gün geçti bugün benm kafam karıştı yaa şaşkın oldum valla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…