Hoşgeldin canım.....:79::80:
2 hafta ne çabuk geçmiş yaaa....Nasıl geçti yolculuk?
iyiyim canım sağol bildiğin gibi işte yine ilaç kullanıyorum sanki bebek olacakmış gibi yani aslında inanmıyorum ama yinede deniyorum
aslında 9 haftalık hamileydim ama boş gebelik çıktı . salı günü düşük yaptım çarşamba da malum kalanların temizlenmesi gerekti. bir yandan tekrar hamile kalmaktan korkuyorum bir yandan da deli gibi bebiş istiyorum. eşim ve oğlum benden de çok istiyor ama 3 ay beklememiz gerekiyor. acaba beklemesem mi diyorum ....
canım bebişin sağlıklı olması için önce senin sağlıklı olman gerek biliyosun bence en azından bir ay veya iki ay ara ver derim tabi doktorunun dediklerinide yabana atma tekrar aynı şeyi yaşamak istemezsin değil mi
Belki bu ay olur canım yaa,hani hiç beklemediğin zaman oluyor diyorlar ya hep....İnşaallah......
bebeişim geç döllenme olan arkdaşlaarın nezaman belli oldu hamilelikleri benm 5 gün geçti mesela geç döllenme olanların kaç gün geçiyo ki:44::44:
hoşbulduk canım nasılsın senin tarihin yazmıyor "bat" nisanın kaçı
Kiz bari ay sensiz zaman cok zor gecti felan de hemde bebisini görmedin mi gelirken yanimda sana getirdim..........................
bebeişim geç döllenme olan arkdaşlaarın nezaman belli oldu hamilelikleri benm 5 gün geçti mesela geç döllenme olanların kaç gün geçiyo ki:44::44:
canım benim bir hafta geç döllenmişti 13-14 gün sonra belli oldu sen yumurtlama gününü bilmiyormusun
canım ben daha öncede yazmıştım ama yine yazayim.Benim 4 yaşında bir oğlum var bide iki aydır ikinciyi istiyoruz.Fakat bu ay bi talihsizlik yaşadım ve adetim gecikti
önce umutlandım faka değilmişim.Dr farlutal verdi onu kullanıyorum ama hala adet olmadım(
bir an önce olsam da öbür aya çalışsam diyorum ama hala olmadım.İlacım 1 tane kaldı.Dr bittikten sonra 10 içinde olur dedi bugün tam 47 gün oldu.Sıkıntıdan sanırım.hiç bukadar gecikmezdi.Onun için sat yok belli değil yani.Bu arada benim yumurtalıklarda yavaş.Bu ay klomen kullanacağım inş.Hayırlısı
aslında 9 haftalık hamileydim ama boş gebelik çıktı . salı günü düşük yaptım çarşamba da malum kalanların temizlenmesi gerekti. bir yandan tekrar hamile kalmaktan korkuyorum bir yandan da deli gibi bebiş istiyorum. eşim ve oğlum benden de çok istiyor ama 3 ay beklememiz gerekiyor. acaba beklemesem mi diyorum ....
Kız seni çok aradım aramam mı hiç hatta hep kendi kendime dedim ki haskena ne güzel hikayeler falan buluyor değişik sohbetler açıyordu bize biran önce gelse diye çok düşündüm.
Onu şu anlamda söyledim,gerçekten zaman çok çabuk geçiyor tam ahirzamandayız sanki haftalar gün gibi yaaa....Haftasonu geldi ne güzel diyorum hiç bişey yapmadan gün bitiyor.....Daha akşama yemek bile yapmadım....Bugün temizlik günüm hiç bişey ellemedim yaaa....Oturdum burda muhabbete bu hafta....Aman napiyim yaaa sizleri bulmuşum kalkamıyom işte.....
inşaallh canım Allah gönlüne göre versin klomen kullan bende kullanoyorum aslında benim yumurtalıklarım çalışıyor ama doktor şansı artırmak için verdi bakalım bu ay 2. ayım ama ümitli değilim
Bebisimin bebisi
Seninde Allah gönlüne göre versin.Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın
Seninde Allah gönlüne göre versin.Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın
canım benim bir hafta geç döllenmişti 13-14 gün sonra belli oldu sen yumurtlama gününü bilmiyormusun
Ayyy kız ben bun u görmemişim yaaaa.....Şimdi gördüm....
Maaşaallah ne tatlı bebek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?