yuppppppppppiiiiiiii
hamilelerimiz varmış bugün
kızlar çok çok tebrik ederimmmmmmmmmmmm
hayırlı ugurlu olsun
bebişim bak ne kadar ugurlu listemiz topiğimizz
Evet canım....İnşaallah artacak her geçen gün....:81:
Sormuştun ya demin diyorum bi haber daha vardı bugün sanki ama diye....
Öğlen konuşmuştuk biz ya unutmuşum bile....:81::81:
bebişim doktora gidecemde acaba adet olmadanmı gitsem yoksa adetin 2. yada 3. günümü gitsem
genelde doktor ogünler çağırıyormuş hormon testi için karar veremedim
Canım hormon testi yaptıracaksan 3.günü git,ama başka şeylere de baktıracaksan önce de gidebilirsin....
ne için gittiğimi bilmiyorumki gidecem dicemki bebek istiyorum ben :)
artık ne yaparsa doktorun sorunu gerisi :)
adete az kaldı benim pazarteside arkadaşın doğumu var
ertesi günde onu bırakamam o arada adet olurum şimdiden agrılarım ince ince başladı
ondan ilk hormon yapsa yoksa taaaa öbür ayı beklemek gerekecek
benim her işim ters olur böyle zaten
iyi bir doktor buldum sonunda
eşimede sancım için gidiyorum dicem yoksa göndermiyor
O zaman önce hormona baktırırsın....Belki adet olmazsın canım....
Doktora gitmene de gerek kalmaz....:81:
ahh canım inşallah ama sanmamaynı geçen ayki gibiyim geçen ay ilk defa belim sırtım bacaklarım agrıdı bende hamileliğe yorumlamıştım hatta sadisçe bu agrılardan zevk aldım :)
ama daha inanmam yine agrıyor belim bacaklarım ama bacaklarımın agrısını çözdüm burda aralıksız bir aydır yağmur yağıyor ve bende romatizma başlangıcı vardı sanırsam romatizmalrım azdı
birde mayısta atanırsam eşimin şarkı durduğu için hep doğuyu yazıyorum tercihlerde atanmasam bile haziranda şarka gönderiyorlar eşimi.yani şarkta doktor imkanı kısıtlıymış tedavi için ondan kafaya koydum pazartesi doguma gittiğimiz hastaneden randevu alacam arkadaşımında doktoru zaten
Evet canım zaten bir an önce başla bakalım,yaza erteleme,daha 3-4 ay var....
Şimdi nerdesin sen canım?
Ayyyyyy sinir oldum yaaaaaa......:84::84::84:
O kadar uzun yazmıştım ki demin ,offfffff sitenin bağlantısı gitmiş.....:84::84:
Sinir ediyor bu site beni.....Bu kadar yoğun siteyi adam gibi düzenlemeleri lazım yaaa.....
Hatta eskiden ne güzel şu yazma paneli sayfanın altındaydı.....Şimdi elli kere alıntı yap,cevapla eziyet yaaaa...Bi de yavaş....Elli kere yaz elli kere tekrar gitsin bu ne yaaaa....:84::84:
Şimdi özetleyip yazıcam demin yazdıklarımı artık.......
samsundayız ama 3 ay sonra kesin şarktayız.çok olamadı yeni vajinal ultrasyon da karından ultrasyonda baktırdım ama tüplerin durumu bunlarla belli olmaz dimi sanırım film çekiyorlarmı onun için.
ne bilim artık doktor ne yaparsa hep merak ediyorum acaba yumurtluyormuyum yumurtalarım çatlıyormu .adetim çok düzenli ama illa kesin kanıtı degilmiş .bugün bir akrabamız aradı 2 aylık bebği var telden agladığını duydum bana hiç bekleme sakın yap bitane dedi tabi ben olmuyor diyemedim
Canım yumurta takibi de yaptırabilirsin....
Ayyy hiç sorma canım ya bize de bi tane yapın artık diyorlar,ne diyeceğini şaşıyor insan....Hayırlısı diyebiliyoruz sadece...
Ağlama moduna girmek istemiyorum yine yaaa....
Belki Kayyumun da canı böyle bişeye sıkkındı,beraber dertleşirdik işte....Neyseki hamilelerimiz var bizler için dua ediyorlar,İnşaallah duaları kabul olur....
Ben umutluyum ama :81:topiğimizde bi kaç ay içinde herkes hamile olacak....
zaten umutlu olamasak günah işleriz gibi geliyor bana çünkü Allahtan umut kesilirmi hiç
zateen çevresel faktörler çok üzüyor insanı bir de psikolojimizde önemli.bundan 2 ay önce sorsalar hiç aldırmıyodum ama şimdi baya üzülüyorum
Ayy bi de geçenlerde akrabalarımızdan biri bana ne dedi biliyor musun "Seninki de hayırlı olsun"....
Ben de dedim ki hamile değilim o benim kendi kilom....Dedim ya 1 senede acayip kilo aldım...Bence hep şu folik asitin suçu.....
Şu kilolarımı vermeliyim yaaaa....Artık sadece göz zevkimi değil,sağlığımı ve insanlar hamile sandıkları için de moralimi bozuyorlar....
valla gülermisin ağlarmısın valla agzımın payını aldım olursa 2.ye hiç korunmadan devam edecem
birde bugünkü akraba dediki bana yumurtlama günü hesapla ama eşine söyleme erkekler belli etmeden asıl stresi onlar yapıyorlarmı doktoru ona öyle demiş
içimden eyvahhhhhhhhhhh çok geç kaldım bunun için dedim bide hımmm falan diye hiç yumurtalama günü nedir bilmiyormuş gibi dinledim :)
O kadar çok araştırıp eşlerimizle konuştukki şimdiye kadar nerdeyse artık eşlerimiz bizden önce hesaplayacak....
Gerçekten yani halimize gülelim miAğlayalım mı
Neyse ben daha fazla düşünüp de yine ağlamaya başlamadan yatayım bari....
Zaten canım sıkıldı mı unutmak için kendimi ya buraya ya uykuya veriyorum....
Ben çıkıyorum artık canım....
İyi geceler canım,yarın görüşürüz....:79::80::79::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?