Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım bana kalsa gebesin..

Bi hamişimiz daha olduuu

Kızlar bişey soracam benim adetim dündü fakat çok az bir kahverengi akıntım geldi bugün kesildi

ne olduğunu anlayamadım sizce nedir.

[/B][/FONT]asliyan.....................................................................Nisan anne adayıııı

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 12 nisan reglimden sonra çalışmalara başlayacağım allah kısmet ederse önerileriniz varmı? oyazılanları okuyunca moralim bozuldu 1 yıl bekleyenler bile var birde benim adet döngüm 30 günde 1 reglim bitince başlamam mı geerekiyor ?????

Canım hoşgeldin :80:
Moralini bozma burdakiler genelde önce denemişler araştırırken buraya formlara takılmaya başlamışlar.
çünki ben kendimden biliyorum.İnsan olmayınca bir arayış içerisine giriyor.Geçi herşeyin hayırlısı
öyle de olmasa böyle güzel dostlukları bir çoğumuz belkide bulamazdık.Yani demek isdedğimnormal yolla
hemen isder isdemez gebe kalsan belki buraya uğramazdın bile, gerçi sen yeni başlamışsın ama burdaki arkadaşların bir çoğu öyle.
Benimde 1 oğlum var ama çok geç oldu.Yumurtalıklarım tembelmiş.Şimdi ikinciyi düşünüyoruz adetten sonra dur bakalım hayırlısı.
Dediğim gibi kafaya takarsan olurmu olmazmı diye boşuna kendini üzersin.Geçen ay bende taktım başıma en olmayacak şey geldi.Adetim hiç gecikmezdi 48 gündür adet olmuyorum.Ve hamile de değilim((
Burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum sakın kafanıza takmayın.Oluruna bırakın.

teşekkür ederim canım rahatlattın beni inşallah düzene girer ve hemen sen de kalırsın böyle bir site olması çok güzelmiş

Canım bana kalsa gebesin..

Bi hamişimiz daha olduuu
yaaa umarım oledır cok ıstıyorum.... 1 aydır korunmuyoruz pek mumkun gorunmemıstı ama cesaretlendım şimdi kan testı ıcın sabah ac karna mı gıtmelıyım acaba hastaneye

Belki bu ay olur canım yaa,hani hiç beklemediğin zaman oluyor diyorlar ya hep....İnşaallah......

Geçmiş olsun canım.....

Boş gebelik ultrasonda belli oluyormuş sadece di mi canım?

evet ultrasonda belli oluyor. 6 -7 haftalıkken boş bir gebelik kesesi görülüyo ama içi boş işte... doktorum emin olmak için 8. haftaya kadar tekrar tekrar kontrol etti ama sonuç değişmedi. üstelik kese normal büyümeye devam etti. aniden kanaman başlayabilir alınması gerekir dedi nitekim dediği oldu. aynı gece şiddetli kanama ile kese düştü. allah kimsenin başına vermesin çok daha kötülerini yaşayanlar var ama insanın başına ne gelse en kötüsü gibi geliyo...

Geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.
insanın piskolojisi bozulur.Bece 2 ay daha bekle kaybettiğin kanı bi toparla.Piskolojin düzelsin.benim oğlumda çok isdiyo.Hakkımızda hayırlısı

saol cnm dert ortaklarımı burada bulacağımı bilseydim çok daha önce katılırdım aranıza insan rahatlıyo paylaştıkça. Rabbim bir an önce sağlıklı bebeklerimizi verir kucağımıza inşallahhhhhhh... :)

hoşgeldin cnm ilk bebeğiniz mi olucak.. en kısa zamanda hamile kalırsın inşşş

içinde küçücük bir can hissettiğin anda korku diye birşey kalmayacak emin ol. doğuma yakın korkuların biraz artabilir ama rahat ol yaşayınca anlayacaksın korkulacak hiçbirşey yokmuş diyeceksin. yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun

Benim sana tavsiyem önce sakin ol ve kesin emin olmak için kan testi yaptır. adetin 10 gün kadar gecikince doktorun zaten gebelik kesesini görecektir. umarım sonuç pozitif çıkar. değilsen de üzülme allah sağlık versin şimdi değilse gelecek aylarda olucaksın...

Buraya takılan arkadaşlar genellikle sorun yaşayan kişiler ben de öyleyim oğlum 7 yaşında ve ilk ilişkide hamile kaldım ikinci hamileliğim de yine hemen oldu fakat boş gebelik çıktı. yani hem iyiyi hem kötüyü yaşadım sakın sen bunlara takılma. insanın başına herşey gelebilir dertleşmek bize iyi geliyor. aynı zamanda sevinçlerimizi paylaşmak da umarım sen hep sevinçli haberler verirsin...

Yeni gelen kizceler hosgeldiniz
ama biraz sakin olun yok olmaz yok üzülürüz takmayin bunlari bu topikteki herkes yasadi bunlari
baktilar faydasi yok sabirli olmayi basardik hepimiz sizde öyle yapin
Bakin bebisim güzel topik acmis bizim icin
tadini cikarin sohbet edin biz öyle yapiyoruz
hepimiz biriz burda tanimasakta birbirimizi cok seviyoruz
rahat olun
RABBIM OL DERSE OLUR ZATEN
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH

yaaa umarım oledır cok ıstıyorum.... 1 aydır korunmuyoruz pek mumkun gorunmemıstı ama cesaretlendım şimdi kan testı ıcın sabah ac karna mı gıtmelıyım acaba hastaneye

Aç yada tok farkedeceğini sanmıyorum canım...neticede kan şekerine bakmıyorlar :) yani hiç kan tahlili yaptırmadım ama öyledir herhalde...yapan kızlar varsa yazarlar zaten...bence yarın idrar testi yap kendine sonra birkaç gün bekle kan tahlilini o zaman yaptırırsın..

Tekrar geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…