size bir sorum olacak adte gunum gecmişti bes gun sonra bıraz lekelenme oldu bırer gun arayla kahverengı lekeler oldu şimdi yok hafif bulantılarım var dun gece bı test yaptım negatıf olur dıye umursamamıstım sabah baktım ıkıncı çizgi hafif pembe emın olamadım eczaneye gıttım baska bı markanın testını aldım o negetıf cıktı .... şimdi ben hamilemiyim deılmıyım hiç bişi anlamadım. Lütfen yardımcı olun
Kızlar bişey soracam benim adetim dündü fakat çok az bir kahverengi akıntım geldi bugün kesildi
ne olduğunu anlayamadım sizce nedir.
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile
Sara_28.......................28 Şubat.........................Beklemede
Özlemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Cimeka........................1 Mart........................Beklemede
Beklemede....................4 Mart............................Beklemede
Gul1182........................7 Mart............................Beklemede
Nissam.........................9 Mart............................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede
Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Cute............................25 Mart...........................Beklemede
Fsane21.......................hamiş.............................Hamile
Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı
Matnes........................................................Nisan anne adayı
Zevol...............................................................Mayıs anne adayı
asliyan.....................................................................Nisan anne adayıııı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 12 nisan reglimden sonra çalışmalara başlayacağım allah kısmet ederse önerileriniz varmı? oyazılanları okuyunca moralim bozuldu 1 yıl bekleyenler bile varbirde benim adet döngüm 30 günde 1 reglim bitince başlamam mı geerekiyor ?????
dün adet olduğumu düşündüm yapmadım bugünde gelmeyince belkide yarın gelecek geçikmiştir diye düşündüm
Canım bana kalsa gebesin..
Bi hamişimiz daha olduuu
Belki bu ay olur canım yaa,hani hiç beklemediğin zaman oluyor diyorlar ya hep....İnşaallah......
Geçmiş olsun canım.....
Boş gebelik ultrasonda belli oluyormuş sadece di mi canım?
Geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.
insanın piskolojisi bozulur.Bece 2 ay daha bekle kaybettiğin kanı bi toparla.Piskolojin düzelsin.benim oğlumda çok isdiyo.Hakkımızda hayırlısı
Kizlar selam, yeni geldim araniza...Iki aydir korunmuyoruz, 27 yasimdayim. 4sene hap kullandim ...Yeni basladik heveslenmeye, henuz sizler kadar yumurtlama gunu filan hesaplamiyorum, kismetse olsun bakalim :)) :97: Bu arada reglim 26 mart.. bekliyoruz...
Herkes hevesli ve kendinden emin yaziyor..Korktum gercekten..Ben daha o kivama gelemedim..regl olunca uzuluyorum yada testte negatif cikinca aama bi belirti yasasam da odum kopuyor hamile miyim die??sizce bu yasadiklarim normal mi? aslinda artik istiyorum bebegim olsun..yani bu karari veren ben, kocama israr eden ben ama nedense bi okadar korkan beeennn... : ((
size bir sorum olacak adte gunum gecmişti bes gun sonra bıraz lekelenme oldu bırer gun arayla kahverengı lekeler oldu şimdi yok hafif bulantılarım var dun gece bı test yaptım negatıf olur dıye umursamamıstım sabah baktım ıkıncı çizgi hafif pembe emın olamadım eczaneye gıttım baska bı markanın testını aldım o negetıf cıktı .... şimdi ben hamilemiyim deılmıyım hiç bişi anlamadım. Lütfen yardımcı olun
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 12 nisan reglimden sonra çalışmalara başlayacağım allah kısmet ederse önerileriniz varmı? oyazılanları okuyunca moralim bozuldu 1 yıl bekleyenler bile varbirde benim adet döngüm 30 günde 1 reglim bitince başlamam mı geerekiyor ?????
yaaa umarım oledır cok ıstıyorum.... 1 aydır korunmuyoruz pek mumkun gorunmemıstı ama cesaretlendım şimdi kan te stı ıcın sabah ac karna mı gıtmelıyım acaba hastaneye
Tekrar geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınevet ultrasonda belli oluyor. 6 -7 haftalıkken boş bir gebelik kesesi görülüyo ama içi boş işte... doktorum emin olmak için 8. haftaya kadar tekrar tekrar kontrol etti ama sonuç değişmedi. üstelik kese normal büyümeye devam etti. aniden kanaman başlayabilir alınması gerekir dedi nitekim dediği oldu. aynı gece şiddetli kanama ile kese düştü. allah kimsenin başına vermesin çok daha kötülerini yaşayanlar var ama insanın başına ne gelse en kötüsü gibi geliyo...
saol cnm dert ortaklarımı burada bulacağımı bilseydim çok daha önce katılırdım aranıza insan rahatlıyo paylaştıkça. Rabbim bir an önce sağlıklı bebeklerimizi verir kucağımıza inşallahhhhhhh... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?