Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kızlar benim morale ihtiyacım var ya okadar ameliyatlar filimler ilaçlar yoruldum.en son çatlatma iğnesi oldu oda tutmadı ve regl oldum yarın tekrar doktora ben çok yoruldum

Hoşgeldin aramıza canım....:79::80:

canım o çok işe yarıyor nasıl yapıldığını biliyormusun

herkese iyi geceler bende cuma günü aşılama yapacam çok korkuyorum we çok endişeliyim

Evanur da geçen cuma aşılama yaptırdı canım....

bebişim nerdesin nasılsın hiç sesin çıkmıyor neşen yok sanki canım

Kız elektrik birden gidince ben hala online mı gözüktüm?

hoşgeldin canım bende diyorum bu kız nerde galiba bize küstü sen olmayınca buranın tadı olmuyor kadim ve kader dostum benim

Ayyy zaman geçmek bilmedi zaten,nerdeyse gelmeyecek diye umudu kesip yatacaktım.....

kızlar bugün gebelik testi yapsam çıkarmı acaba ? normalde 20sinde adet günüm..

bir de iki haftadır yoğun akıntım var ya hasta oldum ya da mantar :S

çünkü 2 gündür kesik kesik geliyo

Canım 15'inden sonra kan tahlilinde çıkabilir büyük ihtimal....

bebişimmmmmmmmmmmmm sen nerdesin yahu ?

Kız napiyim geçmişi okuyup cevap vere vere geliyorum işte....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yok anestezi yapılmıyormuş..bende netten ögrendgm kadarıylan yapmıyorlar dr daha tam konuşmadk yarın gidecem işte yarın sorarım

canım doktor benim rahim ağzımı genişletmişti galiba aşılamada da aynı işlem yapılıyor çok zor değil 1-2 dakika ağrı oluyor sonra geçiyor endini korkutma canım

Canım Evanur'a ben daha önce sormuştum,vajinaya spermler konulurken bi soğukluk hissi oluyormuş o kadar...O da spermler öyle bi ortamda korunmak zorunda olduğundan....

canm peki dr ona aşılamadn sonra yapması gerekenleri söylemişmiydi ya ben biraz ewhamlıyım bide çok korkagım

canm peki dr ona aşılamadn sonra yapması gerekenleri söylemişmiydi ya ben biraz ewhamlıyım bide çok korkagım

Canım aşılamadan sonra da siz de durmayın,ilişkiye devam demiş doktoru....1o sayfa falan önce galiba anlatmıştı kendi de....Haftasonu çalıştık dedi....

Yaptın mı canım,iyi hadi İnşaallah şifa olsun....

inşaallah canım ne yapalım umut dünyası birde aklıma birşey geldi bana bir kadın fal bakmıştı 1 yıl önce falan çocuğun yok olacakmı diye düşünüyorsun olacak ama senin rahmin soğuk görünüyor sıcağa oturman lazım demişti hemde ben sormadan söyledi yani inanmıyorum ama aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…