ben awrupa yakasındayım başakşehirde oturuyorum drm g.osmanpaşada gitmesi zor oluyo sen hangi yakadasın...
canımozaman çıkmaz bence biraz daha bekle 18 i gibi çıkar tatlım
canım ben anadolu yakasındayım sana ters yani oralardada bikdiğim doktor yok canım
saol canm..off ya bu cuma günüde gelse atlatsak artık..peki çok agrı falan oluyormuki..
selam kızlar benim morale ihtiyacım var ya okadar ameliyatlar filimler ilaçlar yoruldum.en son çatlatma iğnesi oldu oda tutmadı ve regl oldum yarın tekrar doktora ben çok yoruldum
canım o çok işe yarıyor nasıl yapıldığını biliyormusun
herkese iyi geceler bende cuma günü aşılama yapacam çok korkuyorum we çok endişeliyim
ewt yaa çok korkuyorum
bebişim nerdesin nasılsın hiç sesin çıkmıyor neşen yok sanki canım
hoşgeldin canım bende diyorum bu kız nerde galiba bize küstü sen olmayınca buranın tadı olmuyor kadim ve kader dostum benim
kızlar bugün gebelik testi yapsam çıkarmı acaba ? normalde 20sinde adet günüm..
bir de iki haftadır yoğun akıntım var ya hasta oldum ya da mantar :S
çünkü 2 gündür kesik kesik geliyo
bebişimmmmmmmmmmmmm sen nerdesin yahu ?
saol canm..off ya bu cuma günüde gelse atlatsak artık..peki çok agrı falan oluyormuki..
canım ben aşılama olmadım ama çok ağrı olmaz sanırım anestezi ile yapılmyormu
Canım Evanur'a ben daha önce sormuştum,vajinaya spermler konulurken bi soğukluk hissi oluyormuş o kadar...O da spermler öyle bi ortamda korunmak zorunda olduğundan....
yok anestezi yapılmıyormuş..bende netten ögrendgm kadarıylan yapmıyorlar dr daha tam konuşmadk yarın gidecem işte yarın sorarım
bebişim sen geldin ama ben çıkıyorum süt maydanoz buğusu yaptım üşütmeden yatıyım bari
Canım Evanur'a ben daha önce sormuştum,vajinaya spermler konulurken bi soğukluk hissi oluyormuş o kadar...O da spermler öyle bi ortamda korunmak zorunda olduğundan....
canım bu soğyukluk hissi ilşki sırarısnda mı oluyomuş yani ne olduğunu gösteriyo
canm peki dr ona aşılamadn sonra yapması gerekenleri söylemişmiydiya ben biraz ewhamlıyım bide çok korkagım
Yaptın mı canım,iyi hadi İnşaallah şifa olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?