ay bende denemek isterim...peki hangi zamanlarda hangi aralıklarda denememiz gerekiyor...20sinde adet olucam muhtemelende ona göre yapayım diyorum :)
canım adetin bittii gün başlıyorsun 3 gün yapıyorsunbirde yumurtlama gününde yapıp hemen eşinle beraber oluyormuşsun ve sabaha kadar kalkmıyormuşsun canım
herkese iyi geceler bende cuma günü aşılama yapacam çok korkuyorum we çok endişeliyim
canım adetin bittii gün başlıyorsun 3 gün yapıyorsunbirde yumurtlama gününde yapıp hemen eşinle beraber oluyormuşsun ve sabaha kadar kalkmıyormuşsun canım
peki aşılamada ne yapılması gerekiyo bi bilginiz warmı
hoşgeldin tatlım heyecanlı bir olay ama kendini rahatlatmalısın biliyorsun stres çok etkiliyor bebişi ne zamandır istiyorsun tatlım birde aşılamadan önce hangi tetkik ve tedavi uygulandı
hb yok çok sters yapıyorumaslında 2 yıllık ewliyiz eşimlen aramazda 10 yaş war çewreden baskı görünce tedawiye başladk 1 yıldırda çocuk istiyoruz..benm sorunum adet geçkmesi..2 ay klomen kullandm yumurtalar 21 mlm olunca çatlatma ignesi wurdum ama hiç birindede hamile kalmadm bu ayda aşılama yapacaz
canım inşaallah bu ay olur Allah yardımcın olsun rabbim yüzünü güldürsün inşaallah
saol canm allah razı olsun..sende hiç çocuk warmı..bide istanbuldamı oturuyon..
Ayyyy kızlar tam cevap yazdım elektrikler kesildi :84:daha yeni geldi işte....
İnternet tekrar bağlanasıya işte anca....
Geçmişi bi okuyayım bakayım,1 saat oldu galiba....:84:
çocuk yok tatlım yani 1.5 yıl önce 3 aylık hamile iken kalbi durdu bir müddet biz istemedik şimdide 5 aydır deniyoruz bakalım ne olcak bende klomen kullanıyorum bu ay 2. ay geçen ay 2 yumoş vardı olmadı bu ayda ümitli değilim canım evet istanbuldayım sen nerdesin
içini ferah tut inş olur.. ewt bende istenbuldayım.bana önere bilecgn bi dr warmı
kızlar bugün gebelik testi yapsam çıkarmı acaba ? normalde 20sinde adet günüm..
bir de iki haftadır yoğun akıntım var ya hasta oldum ya da mantar :S
çünkü 2 gündür kesik kesik geliyo
kaşıntın varmı birde akıntın kötü kokulumu bunlar yoksa normaldir enson 20 sindemi adet oldun 28 günde m oluyorsun
canım bende araştırdım şimdiki doktorumdan memnun olanlar vardiye başladım şuan için bir sorun yok sen nerdesin yani anadolu yakasımı avrupamı doktorundan memnun değilmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?