ayy yaa icim rahat etmiyor isde birde evi biraktik iki gn bos nekadar cok tozlanmis ama kayinvalidemde geldi sigarada icti fosur fosur oldu hep oturma odam sigara dumanlari sardi her tarafi pis pis nikotin kokuyor
tatlim o nedir sut ile maydonoz bugusu ilk kez duydum aciklarmisin ne ise yariyor
canım o çok işe yarıyor nasıl yapıldığını biliyormusun
inşallah canım ya Allah büyükolsun canim calismalara devam et ellbet tutacak
bende bakıyorum kimse yok die gidiyorum bidaha öyle yaparımHoşgeldin canım....:79::80:
Biz hep buralardayız kız....
Ben hep söylüyorum,geldiğinizde geldim diye yazın ve biraz bekleyin....
Bak biz Kayyum la öyle yapıyoz ayağımızı da sürüyoruz,doluyo taşıyo burası......:81:
ahhh istiyorum çok istiyorum ama kısmet işte bazen diyorum acaba yeterince istemiyomuyum ondanmı olmuyoHelal sana valla aynen devam et bozma moralini umutlar hic tükenmezki canim iste yeter
inşallah canım ya Allah büyük
bende bakıyorum kimse yok die gidiyorum bidaha öyle yaparım
ahhh istiyorum çok istiyorum ama kısmet işte bazen diyorum acaba yeterince istemiyomuyum ondanmı olmuyo
canım 1 litre süte 1 bağ maydanozu atıp kaynatıyorsunuz yakmayacak kadar ılıyınca tabi çok ılıkta olmayacak bir leğene veya kaba boşaltıp üzerine çömeliyorsun yarım saat böyle bekliyorsun tabi çamaşır olmayacak beline havlu veya çarsaf bağlıyorsun işte öyle. birde bunu ne zaman yapıyorsun adeti biter bitmez üç gün yapılıyor birde üşütmemek önemli gece yatmadan yapıp yatmak lazım
Öyle söyleme dua et her zaman canim ALLAH BÜYÜK
Arkadaslar ben cikiyorum ilac aldim yine uyku basti feci
kalkabilirsem yine gelirim
ALLAH a emanet olun kizlar iyi geceler
destekleriniz icin tesekkürler:79::79:
evet canım allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar ben kaçıyorum uykum geldi iyi geceler öpüyorum hepinizi
iyi geceler canım Allaha emanet olun
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin allaha emnaet olun btn guzellikler sizinle olsun
canım 1 litre süte 1 bağ maydanozu atıp kaynatıyorsunuz yakmayacak kadar ılıyınca tabi çok ılıkta olmayacak bir leğene veya kaba boşaltıp üzerine çömeliyorsun yarım saat böyle bekliyorsun tabi çamaşır olmayacak beline havlu veya çarsaf bağlıyorsun işte öyle. birde bunu ne zaman yapıyorsun adeti biter bitmez üç gün yapılıyor birde üşütmemek önemli gece yatmadan yapıp yatmak lazım
hoş geldin canım bizde çkıyorduk sen nasılsın
canım süt maydanoz buğusu bununla çok hamile kalanlar var rahimde tüplerde iltihap tıkanıklık varsa açıyormuş ben deneyecem bakalım
canım belli olmaz ümidini kesme yoksa çalışamadınız mı bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?