Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

tatlim o nedir sut ile maydonoz bugusu ilk kez duydum aciklarmisin ne ise yariyor

canım o çok işe yarıyor nasıl yapıldığını biliyormusun

canım 1 litre süte 1 bağ maydanozu atıp kaynatıyorsunuz yakmayacak kadar ılıyınca tabi çok ılıkta olmayacak bir leğene veya kaba boşaltıp üzerine çömeliyorsun yarım saat böyle bekliyorsun tabi çamaşır olmayacak beline havlu veya çarsaf bağlıyorsun işte öyle. birde bunu ne zaman yapıyorsun adeti biter bitmez üç gün yapılıyor birde üşütmemek önemli gece yatmadan yapıp yatmak lazım

olsun canim calismalara devam et ellbet tutacak
inşallah canım ya Allah büyük
bende bakıyorum kimse yok die gidiyorum bidaha öyle yaparım
Helal sana valla aynen devam et bozma moralini umutlar hic tükenmezki canim iste yeter
ahhh istiyorum çok istiyorum ama kısmet işte bazen diyorum acaba yeterince istemiyomuyum ondanmı olmuyo

himmm anladim tatlim nasil oldugunu

Arkadaslar ben cikiyorum ilac aldim yine uyku basti feci
kalkabilirsem yine gelirim
ALLAH a emanet olun kizlar iyi geceler
destekleriniz icin tesekkürler:79::79:

bu ne tarifi :)

hoş geldin canım bizde çkıyorduk sen nasılsın

hadi ya kaçırdım geene sohbeti

iyim nolsun adet olucam da onun belirtilerini yaşıyorum :))

sen nslsın ?

canım süt maydanoz buğusu bununla çok hamile kalanlar var rahimde tüplerde iltihap tıkanıklık varsa açıyormuş ben deneyecem bakalım

ay bende denemek isterim...peki hangi zamanlarda hangi aralıklarda denememiz gerekiyor...20sinde adet olucam muhtemelende ona göre yapayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…