kizlar esim geldi,ben cikiyorum:80::80:
kendinize cok iyi bakinnnnnnnnnnnnn
kizlar sikmayin caninizi,rabbim sizlerede sifa versin gonlunuze gore versinnnn
gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeeee
hamilemiyim degilmiyim diyede takiliyorum belkide oyuzdende olabilir artik sinirlerimde yipranmisda olabilir allahim sabir versin bizleere
Ben geldimmmmm
Ne kaynatıyosunuz bakalım
herkeze iyi akşamlar
ozgurcum sen nasılsın ? sesin soluğun çıkmıyo :) onlinesın bunu saymazsak ama katılmıyosun sohbete
Canım dün geçmişi okumakdan sohpete katılamadım.Bugünde akşama kadar temizlik yaptım.Biraz grip olmuşum yazılada çif görüyom:2::2::2:
Onun dışında iyi sayılırım.Şimdi yine geçmişi olkuyorum
Ya ben bilmiyordum ama cok canim istiyor ne yapacagim peki ben
iyi geceler arkadaşlarr.
iyi geceler canım,hoşgeldin....:79::80:
Nasılsın?Ne var ne yok?
Canım hoşgeldin :80:
Moralini bozma burdakiler genelde önce denemişler araştırırken buraya formlara takılmaya başlamışlar.
çünki ben kendimden biliyorum.İnsan olmayınca bir arayış içerisine giriyor.Geçi herşeyin hayırlısı
öyle de olmasa böyle güzel dostlukları bir çoğumuz belkide bulamazdık.Yani demek isdedğimnormal yolla
hemen isder isdemez gebe kalsan belki buraya uğramazdın bile, gerçi sen yeni başlamışsın ama burdaki arkadaşların bir çoğu öyle.
Benimde 1 oğlum var ama çok geç oldu.Yumurtalıklarım tembelmiş.Şimdi ikinciyi düşünüyoruz adetten sonra dur bakalım hayırlısı.
Dediğim gibi kafaya takarsan olurmu olmazmı diye boşuna kendini üzersin.Geçen ay bende taktım başıma en olmayacak şey geldi.Adetim hiç gecikmezdi 48 gündür adet olmuyorum.Ve hamile de değilim((
Burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum sakın kafanıza takmayın.Oluruna bırakın.
Hoşgeldin canım....:79::80:
Nasılsın?
Herkese Merhaba,
Yeni üye oldum,üye olmadan öncede sitedeki forumları okuyordum. 9 aydır evliyim. Yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz ama her ay aynı üzüntüyü yaşıyorumŞimdi iki sonra regl olmam gerekiyor. O kadar çok yazı okudumki bende belirti var mı yok mu anlayamıyorum. Reglm geçmedi ( 2 gün var , midem bulanmıyor, göğüslerim şişmedi... Bu belirtileri yokladığımda olmadığımı düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Diğer yaşadığım şeyler öyle sanıyorumki normal regl belirtileri. Yani kasıklarımın ağrıması, karnımın şişmesi gibi.. Psikolojik olarak bu moda girdiğimden henüz adetim geçmeden dayanamayıp test yapıyorum sonuç hüsran :S Bir kaç anne adayının regline birkaç gün kala test yaparak sonucu gördüğünü okudum ama en güvenilir sonuç adet gecikmesiyle çıkar sanırım..bu konuyla ilgili deneyimlerinizi okumak beni mutlu edecek. Şimdiden teşekkürler
Bebis1 canım benim listedeki tarihi artık düzeltebilirsin dün adet oldum çok şükür:)
dün oldum nisan 12 yazabilirsin beklenen adet tarihine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?