Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hamilemiyim degilmiyim diyede takiliyorum belkide oyuzdende olabilir artik sinirlerimde yipranmisda olabilir allahim sabir versin bizleere

kizlar esim geldi,ben cikiyorum:80::80:

kendinize cok iyi bakinnnnnnnnnnnnn

kizlar sikmayin caninizi,rabbim sizlerede sifa versin gonlunuze gore versinnnn

gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeeee

İyi akşamlar canım....:79::80:

Kendine ve bebişe iyi bak....

Yarın öğrencez bakalım bebiş ne kadarlık olmuş.... :81:

hamilemiyim degilmiyim diyede takiliyorum belkide oyuzdende olabilir artik sinirlerimde yipranmisda olabilir allahim sabir versin bizleere

Canım hepimiz aynı duygulardayız,sanırım sinirlerimiz iyice yıprandı ondan....

Ben burda rahatlıyorum mesela....Sizlerle konuştukça....

Ne bileyim hamile arkadaşlarımız bizlere dua ettikçe hepimiz eninde sonunda hamile kalıp İnşaallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza.....sağlıkla sıhhatle büyütücez onları İnşaallah....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ozgurcum sen nasılsın ? sesin soluğun çıkmıyo :) onlinesın bunu saymazsak ama katılmıyosun sohbete

Canım dün geçmişi okumakdan sohpete katılamadım.Bugünde akşama kadar temizlik yaptım.Biraz grip olmuşum yazılada çif görüyom:2::2::2:

Onun dışında iyi sayılırım.Şimdi yine geçmişi olkuyorum

Geçmiş olsun canım....:94:

Bol bol vitamin al meyve ye canım....

Herkese Merhaba,
Yeni üye oldum,üye olmadan öncede sitedeki forumları okuyordum. 9 aydır evliyim. Yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz ama her ay aynı üzüntüyü yaşıyorum Şimdi iki sonra regl olmam gerekiyor. O kadar çok yazı okudumki bende belirti var mı yok mu anlayamıyorum. Reglm geçmedi ( 2 gün var , midem bulanmıyor, göğüslerim şişmedi... Bu belirtileri yokladığımda olmadığımı düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Diğer yaşadığım şeyler öyle sanıyorumki normal regl belirtileri. Yani kasıklarımın ağrıması, karnımın şişmesi gibi.. Psikolojik olarak bu moda girdiğimden henüz adetim geçmeden dayanamayıp test yapıyorum sonuç hüsran :S Bir kaç anne adayının regline birkaç gün kala test yaparak sonucu gördüğünü okudum ama en güvenilir sonuç adet gecikmesiyle çıkar sanırım..bu konuyla ilgili deneyimlerinizi okumak beni mutlu edecek. Şimdiden teşekkürler

Bebis1 canım benim listedeki tarihi artık düzeltebilirsin dün adet oldum çok şükür:)
dün oldum nisan 12 yazabilirsin beklenen adet tarihine

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Hiç bir belirti yaşamadan da hamile olduğunu öğrenenler çıkmıyor değil canım...
O yüzden moralini bozma....
Bugün Kayyum arkadaşımız da senin gibi daha reglisine 3 gün varken test yapmış ve o da üzgündü....
Ona da aynı şeyi söyledim canım....
En erken 1 gün önce veya adet gününde çıkabilir idrar testinde,hele geç döllenme olduysa adetin bi kaç gün geçmesi gerekir....
Kan testi adetten 5 gün öncesinde falan kesin çıkıyormuş sanırım...

Canım bizim topiği başatn sona okursan baya bilgilenirsin....
Biraz sayfalar fazla ama okumayı seviyorsan çabuk geçer....
Yine de aklına takılan bişey olursa hepimiz bilgilerimiz çerçevesinde cevaplamaya çalışırız canım....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Ozgur80...........................12 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…