Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

cnm ama hep 3 gün önce yapılıyo olumsuzsa çıkıyo olumlu ise biraz silik çıkıyo diyorlarrrr

kızlar selam herkese,
bu topici yeni kesfettim bence süper düşünülmüş çünkü malum hepimizde stresli bir bekleyiş var veburdan birbirimize destek olmak super bence..bizde eşimle ocaktan beri korunmuyoruz ve cocuk cok istiyoruz inşallah tanrı bize ve herkese bu mutluluğu yaşatır..
bende dayanamayıp reglime 5 gun kala test yaptım dun ve sonuç husran tabiki
ümidi kaybetmemek gerek,inşallah hepimiz hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız..
sevgiler hepinizee..

cnm ama hep 3 gün önce yapılıyo olumsuzsa çıkıyo olumlu ise biraz silik çıkıyo diyorlarrrr

Canım ona bakarsan benim yaşadığımı biliyorsun,adet günümde yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,tam 3,5 saat sonra da adet oldum....

En güzeli geçmesini beklemek, ya da kan testi yaptırmak adet gününde....

hoşgeldin canım....:79::80:

Nasılsın,ne var ne yok canım?

iyiyim canım ama hala adet olmadım hiç geciktiğini hatırlamıyorum hatta erken bile olurdu.hamile olma ihtimali çok düşük umarım başka bişeyde yoktur.bi süpriz yapsada bebiş gelse
dün rüyamda test yapıyordum ve sonuç pozitifti ne güzel bi rüyaydı

cnm yaaa ben bunu duymamıştımmmm!!bak yaaaaaaaaaaa!!!kafam iyice karıştı bitanecim yaaa

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Canım sen de çok erken yapmışsın....Moralini bozma boşuna varsa bile o kadar erken çıkmaz bence....

Tamam ben de duydum 3-5 gün öncesinden öğrenenler de onlar çok nadir....

En erken adetten 1 gün önce ya da adet gününde yapın canım....

Kız demek senin kanına girmeyi başardım.....:81:

Mayısı bekleme boşver başla şimdiden demiştim,bu kadar istediğine göre vazeçtin mayıstan sanırım....:81::81:

İnşaallah hamilesindir canım....

selam kizlar ben geldim agladim agladim rahtladim geldim nasilsiniz oh be anca bosaldim rahatladim

hadi bakim isnallh bebisim seninledir ayyy cok guzel bir ruyaymis

Ne güzel herkes deniyo ve her ay güzel bi haber bekliyo. benim okullar üç ay tatil offf beklemek ne zor. kızlar bu arada bişey sorucam. kürtaj sonrası kanama kaç gün sürer aranızda bilen varsa yazsın lütfen benim 5. günüm ve hala az az devam ediyo..

Teşekkür ederim canım.Ben kaçtım herkeze iyi geceler

kızlarrr ii akşamlarrr nasılsınız :)
ben halen hasta olmadım sırtım ağrıyo yanlarım ağrıyo şişkinliğim arttı göğüslerim ağrıyo ve damarları belirgenleşti 7 gün geçti bugün test yaptım işyerinde ama çıkmadı gene yada çıkıyo benmi görmüyorum :) nolcam ben yaaaaaaaaa olsamda kurtulsam şişkinliğim inse biraz artık

hoşbulduk canımm :)
bende miğde bulantısı aşırı istah artması ve öğlen uykulu olma gibi durumlar var ama geçen aylardan dolayı biraz ümitsizim.psikolojik oldugunu düşüünüyorum ama bir yandanda önümüzdeki 3 gun bir an once geçsin ve herşey daha netleşsin istiyorum..lutfen hepiimiz birbirimiz için dua edelim..
arada eltim inanılmaz sinirimi bozuyo kendini bilmez laflarıyla bu kadar streste bi de kendini bilmeyen insanlarla uğraşmak çok sinir bozucu

canım yaa kıyamam :85:
stres insanı daha hassas yapıyo ama içini ferah tutmaya çalış

ayy vallahi dedigin gibi aslinda sonunda olum yok yaa allhim esimle bana saglik versin huzur versin geirsi gelirde isde su yurege sozumu geciremedim ama iyiyim allahim sabir versin bizlere beklmek cok kotu sen nezman test yapmayi dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…