Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayy vallahi dedigin gibi aslinda sonunda olum yok yaa allhim esimle bana saglik versin huzur versin geirsi gelirde isde su yurege sozumu geciremedim ama iyiyim allahim sabir versin bizlere beklmek cok kotu sen nezman test yapmayi dusunuyorsun

yarında bir geçsinde öyle yapacağım çok umudum yok ama

ayy ayyy cikmadiysa yarin kan testi yaptirabilirsen yaptir yaptiramazsanda beklederim ben birazcik daha insallah olmazsin hamislarimiz cogalir

kızlarrr ii akşamlarrr nasılsınız :)
ben halen hasta olmadım sırtım ağrıyo yanlarım ağrıyo şişkinliğim arttı göğüslerim ağrıyo ve damarları belirgenleşti 7 gün geçti bugün test yaptım işyerinde ama çıkmadı gene yada çıkıyo benmi görmüyorum :) nolcam ben yaaaaaaaaa olsamda kurtulsam şişkinliğim inse biraz artık

testi sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç veriyo diye biliyorum hatta içinde de öyle yazıyo.

tabi tabi insan aglazsa catlar zaten yaaa birde bugun isdeydim butun gun yorucuydu aklima geldi bebek ama rahatlatamadim kendimi siktim siktim boyle oldum

Zaten ağlamak istediğinde ağlayamayıp tutarsan daha kötü oluyor,iyice doluyor insan....

Neyse rahatlamışsın sen de.....

Hadi şimdi neşelen bakalım biraz canım....

İnşaallah hamilesindir....:81:

bnce bekle biraz daha oyle test yap insallah bebisin vardir...yaaa bu eltilerede ne oluyorsa anlamadim gitti genelde millet bu eltilerden sikayetciler benim eltim yok daha kaynim 25 yasinda oda iki uc sene icerisinde evlenir acaba benim eltimde mi oyle olurki

ayy ayyy cikmadiysa yarin kan testi yaptirabilirsen yaptir yaptiramazsanda beklederim ben birazcik daha insallah olmazsin hamislarimiz cogalir

valla canım test yaptım bugün çıkmadı testde bende 10 gün geçsin dedim gül arkdaşımızın 14 gün geçtikten sonra belli olmuş geç döllenme olduğu için bakalım bikaç gün sonra olmassam kan yaptırıcam aslında hep rüyamda görüyorum pskolojik geçen testim pozitif çıkmıştı ağlıyodum ondan önce bi kız çoçuğu benim karnımın içini gösteriyo et parçası bembeyaz bana diyoki bu bebek senin kocaman bebek olcak diyo ama etrafı falan duru su et beyaz çok güzel rüyaydı annemde aynı rüyayı görmüş bakalım hayırlısı artık ::):):):)):)

Zaten ağlamak istediğinde ağlayamayıp tutarsan daha kötü oluyor,iyice doluyor insan....

Neyse rahatlamışsın sen de.....

Hadi şimdi neşelen bakalım biraz canım....

İnşaallah hamilesindir....:81:

evet canim oyle oldu aynen dedigin gibi kendimi bugun cok siktim oyuzden...sukur allahima iyiyim insallah canim sende hamissindir

tabi tabi insan aglazsa catlar zaten yaaa birde bugun isdeydim butun gun yorucuydu aklima geldi bebek ama rahatlatamadim kendimi siktim siktim boyle oldum

canım soyluyolardı da inanmıyodum ama psikoloji de hamile kalmayı etkiliyomus..biliyorum zor, hepimizde aynı hatayı yapıyoruz ama mumkun olduugnca rahatlamamız gerek ..ağlamak istiycez tabi geçen ay bende çok ağladım ama sürekli stres yapmamak gerek..moral kızlar morallll en buyuk ihtiyacımız bu ve pozitif düşünce

beta hcg degerleri adetten önce 221 625 bugün adet günümdü 1500 çok yükseliyo bi sorun mu var yoksa ikizmi dr iii diyo kese görünmedi diye ikizmi diye soramadım sonuçlar 3 katlıyo ya

arkadaşlar aranızda aşılama yaptırdıktan sonra kan testtinde ilk negatif sonra pozıtıf çıkan varmıııııı???

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Geçmiş olsun canım....Niçin oldun?

Teşekkür ederim canım.Ben kaçtım herkeze iyi geceler

İyi geceler canım....:79::80:

Kız sen bence hamilesin.... İnşaallah....Yarın bi git kan testi yaptır bence sen de rahatla biz de rahatlayalım canım....

Ayyy o çevredeki insanları sorma...Hepimizin ortak derdi....

Hayrolsun canım rüyan....İnşaallah hayırlısıyla çıkar....

evet canim oyle oldu aynen dedigin gibi kendimi bugun cok siktim oyuzden...sukur allahima iyiyim insallah canim sende hamissindir

İnşaallah canım,Amin...Hepimiz de İnşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…