ayy vallahi dedigin gibi aslinda sonunda olum yok yaa allhim esimle bana saglik versin huzur versin geirsi gelirde isde su yurege sozumu geciremedim ama iyiyim allahim sabir versin bizlere beklmek cok kotu sen nezman test yapmayi dusunuyorsun
kızlarrr ii akşamlarrr nasılsınız :)
ben halen hasta olmadım sırtım ağrıyo yanlarım ağrıyo şişkinliğim arttı göğüslerim ağrıyo ve damarları belirgenleşti 7 gün geçti bugün test yaptım işyerinde ama çıkmadı gene yada çıkıyo benmi görmüyorum :) nolcam ben yaaaaaaaaa olsamda kurtulsam şişkinliğim inse biraz artık
yarında bir geçsinde öyle yapacağım çok umudum yok ama
ben halen hasta olmadım sırtım ağrıyo yanlarım ağrıyo şişkinliğim arttı göğüslerim ağrıyo ve damarları belirgenleşti 7 gün geçti bugün test yaptım işyerinde ama çıkmadı gene yada çıkıyo benmi görmüyorum :) nolcam ben yaaaaaaaaa olsamda kurtulsam şişkinliğim inse biraz artık
tabi tabi insan aglazsa catlar zaten yaaa birde bugun isdeydim butun gun yorucuydu aklima geldi bebek ama rahatlatamadim kendimi siktim siktim boyle oldum
hoşbulduk canımm :)
bende miğde bulantısı aşırı istah artması ve öğlen uykulu olma gibi durumlar var ama geçen aylardan dolayı biraz ümitsizim.psikolojik oldugunu düşüünüyorum ama bir yandanda önümüzdeki 3 gun bir an once geçsin ve herşey daha netleşsin istiyorum..lutfen hepiimiz birbirimiz için dua edelim..
arada eltim inanılmaz sinirimi bozuyo kendini bilmez laflarıylabu kadar streste bi de kendini bilmeyen insanlarla uğraşmak çok sinir bozucu
ayy ayyy cikmadiysa yarin kan testi yaptirabilirsen yaptir yaptiramazsanda beklederim ben birazcik daha insallah olmazsin hamislarimiz cogalir
testi sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç veriyo diye biliyorum hatta içinde de öyle yazıyo.
Zaten ağlamak istediğinde ağlayamayıp tutarsan daha kötü oluyor,iyice doluyor insan....
Neyse rahatlamışsın sen de.....
Hadi şimdi neşelen bakalım biraz canım....
İnşaallah hamilesindir....:81:
tabi tabi insan aglazsa catlar zaten yaaa birde bugun isdeydim butun gun yorucuydu aklima geldi bebek ama rahatlatamadim kendimi siktim siktim boyle oldum
canım testde öle yazıyoda varsa öğlen sabah farketmiyo çıkıyo ya
Ne güzel herkes deniyo ve her ay güzel bi haber bekliyo. benim okullar üç ay tatil offf beklemek ne zor. kızlar bu arada bişey sorucam. kürtaj sonrası kanama kaç gün sürer aranızda bilen varsa yazsın lütfen benim 5. günüm ve hala az az devam ediyo..
Teşekkür ederim canım.Ben kaçtım herkeze iyi geceler
hoşbulduk canımm :)
bende miğde bulantısı aşırı istah artması ve öğlen uykulu olma gibi durumlar var ama geçen aylardan dolayı biraz ümitsizim.psikolojik oldugunu düşüünüyorum ama bir yandanda önümüzdeki 3 gun bir an once geçsin ve herşey daha netleşsin istiyorum..lutfen hepiimiz birbirimiz için dua edelim..
arada eltim inanılmaz sinirimi bozuyo kendini bilmez laflarıylabu kadar streste bi de kendini bilmeyen insanlarla uğraşmak çok sinir bozucu
valla canım test yaptım bugün çıkmadı testde bende 10 gün geçsin dedim gül arkdaşımızın 14 gün geçtikten sonra belli olmuş geç döllenme olduğu için bakalım bikaç gün sonra olmassam kan yaptırıcam aslında hep rüyamda görüyorum pskolojik geçen testim pozitif çıkmıştı ağlıyodum ondan önce bi kız çoçuğu benim karnımın içini gösteriyo et parçası bembeyaz bana diyoki bu bebek senin kocaman bebek olcak diyo ama etrafı falan duru su et beyaz çok güzel rüyaydı annemde aynı rüyayı görmüş bakalım hayırlısı artık ::):):):)):)
evet canim oyle oldu aynen dedigin gibi kendimi bugun cok siktim oyuzden...sukur allahima iyiyim insallah canim sende hamissindir
beta hcg degerleri adetten önce 221 625 bugün adet günümdü 1500 çok yükseliyo bi sorun mu var yoksa ikizmi dr iii diyo kese görünmedi diye ikizmi diye soramadım sonuçlar 3 katlıyoya
Arkadaşlarrrrr yokmu hiç aranızdaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?