Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bi tanede hamiş habeimiz var galiba gözümüzaydın bi bebiişi daha oluyo topimizin

Evet canım,hayırlısıyla darısı bizlere İnşaallah...Bayağı bi soru sordum bugün ona....Sağolsun o da cevapladı hepsini....

nasil gidiyor kizlar ??:44:

İyidir canım,hoşgeldin...:79: Nolsun işte bildiğin gibi...Senden ne var ne yok?

sagol bebisimm hosbuldum ne olsun iste biraz agrim var bu aksam bilmyorum cok eksi yedim ondanda olabilir

şu trabzon herkesin hayatında biryerlerinde vardır zaten
bende ktü den mezunum
atanırsın bir dert atanamazsın bir dert
bende 2 gün önce kocaman yerleşemediniz yazısını gördüm
91 küsür puanla açıkta kaldım
tercihlerimin hepsini virgülden sonraki rakamlarla kaybettim
bundada vardır bir hayır

sagol bebisimm hosbuldum ne olsun iste biraz agrim var bu aksam bilmyorum cok eksi yedim ondanda olabilir

Oooo :81: iyi işte bi hamilemiz daha geliyor galiba.....

Üzüldüm canım yaaa...Puanın da iyiymiş....Branşın ne ki?

evet canım vardır bir hayır bende yarım puanla eşimin yanından oldum

kızlar ben çıkıyorrum eşim yarın sabahçı sabah 5:00 te kalkcaz ama yarın sabah beşten akşam beşe kadar netim açık olcak yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öptüm :79: :79: :79:

Üzüldüm canım yaaa...Puanın da iyiymiş....Branşın ne ki?[/QUOTE]

branş kimya 4001 den tercih yapmıştım zaten toplam 135 kişilk 4001 kontenjanı vardı
mayısa daha çok alınacak deniyor mayısa kaldım inşallah ozaman olur olmazsada olmasın
geçen sene olsa böyle demezdim ozaman kpssden önemli bişey yoktu ama
şimdi bebişimden önemli bişey yok o gelsin yeter

insallah canim dedigin gibidir umarim psikolojik degildir ama kasiklarimdada agri var batiyor resmen 11 gün var daha benim ödüm patliyor

Evet artık kendimizi belirtilere kaptırmak istemiyoruz,seni çok iyi anlıyorum canım,çünkü umutlandık mı üzüntümüz daha büyük oluyor.....

kızlar ben çıkıyorrum eşim yarın sabahçı sabah 5:00 te kalkcaz ama yarın sabah beşten akşam beşe kadar netim açık olcak yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öptüm :79: :79: :79:

Tamam canım,iyi geceler,yarın görüşürüz.....:79::80:

AdaESILA

Hakkında hayırlısı neyse o olsun....Evet önceliği artık bebişe veriyor di mi insan....

Son düzenleme:

ama üzülme hemen ne yapalim ben yari yariya hem umutluyum hem degilim öyle yani ama esimi görseydin bugün karnim cok sis benim görsen dersin 3 aylik rahat var gelmis seviyo bebis falan diyo oda cok üzülür aa ben söylemeyi unuttum biz yarin spermiogram yaptircaz esime

Ayy kızlar böyle kalabalık olunca daha iyi oldu yaa sohbet iyi gidiyor ,hatta arada geri dönüp kaçırdığım cevaplar var mı diye bile bakıyorum,hızlandı site cevaplarım daha çabuk gidiyor....

hadi hayırlısı canım....belki de sorun yoktur gelmiştir bebişin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…