herkez osmanı izliyor galibabişey sorcam 5 gündür adetim gecikti gebelik testiyaptım negatif çıktı acaba erken olabilirmi 2 tane test yaptım biri silikti ama diğerinde hiçbişey yoktu hayırlısı:26:
evet canım 1.5 yıl önceydi 3 aylıkken kalbi durdu önemli değil canım üzülmüyorum artık Allah sağlıklı bebekler versin hepimize İnşaallah
herkez osmanı izliyor galibabişey sorcam 5 gündür adetim gecikti gebelik testiyaptım negatif çıktı acaba erken olabilirmi 2 tane test yaptım biri silikti ama diğerinde hiçbişey yoktu hayırlısı:26:
benm can biraz kıymetli diyorum ya 1 sene ilişkiye giremedik biz canım yanıcak die :):)
şimdide ağrılarım var ondan okunamıyo adam bana kıyamam yaa özledim valla kocamı şimdik :):):)
silik olan önceki mi sonrakimi birde çizgi hemen mi çıktı yarım saat sonraki geçersiz sayılıyor
Gülcüm biliyosun bende yapmistim evde test
benimkide yanilmiyosam sonradan geldi 2,ci cizgi ama ne zaman geldi bilmiyorumda
2 gün sonra hastanede yapildi direk cikti cizgiler
canım benimde öyle olmuştu çok ümitlenmiştim sonra adet oldm ben idrar testine güvenmiyorum en kesin kan tahlili
Ben geldim kızlar....:79::80:
seni gidi seniii hem kocaya yanasmiyon hemde ozluyonnnnnnnnnnn
canim agrin sen kendini cok kasiyor ve sikiyorsun ondandir...rahat birak kendiniii,
birak kocanin ellerineeeeeeeeeee
bende gen ckizken cok karkardim,evlendikten sonra da korku vardi ama yendim...
( canim bu arada takiliyoruz,saka yapiyoruz alinmiyorsun dimi)))):26::26:
:):) yok canım yaa neye alınıcam sohbet edip sıkıntımızı gideriyoruz şurda olurmu öle şey :):)
hosgeldin canim,nasilsinnnnnnn:80::80::81::81:
hoş geldin bebişim nerlerde kaldın yaaa
İyiyim canım,sen nasılsın?Bugün doktora gidecektin durumlar nasıl?
Niye herkes sustukii simdik:26::26:
Hosgelsin canim nasilsin bugün
biraz daha iyisin insallah:26:
Biraz daha iyiyim canım.....Topiğimiz sayesinde.....
İyiki açmışım şu topiği ve iyiki sizler de varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?