Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

herkez osmanı izliyor galibabişey sorcam 5 gündür adetim gecikti gebelik testiyaptım negatif çıktı acaba erken olabilirmi 2 tane test yaptım biri silikti ama diğerinde hiçbişey yoktu hayırlısı:26:

canım silik çıkmış diyosun hamile olabilirsin.bence hemen kan testi yaptırmalısın canım.ona göre sende kendine daha dikkat edersin.

evet canım 1.5 yıl önceydi 3 aylıkken kalbi durdu önemli değil canım üzülmüyorum artık Allah sağlıklı bebekler versin hepimize İnşaallah

anladım canım hayırlısı allah bundan sonrakine uzun ömürler versin herkesin evladını içinde bizim evlatlarımızıda bize bağışlasın olduğu zaman :2:

herkez osmanı izliyor galibabişey sorcam 5 gündür adetim gecikti gebelik testiyaptım negatif çıktı acaba erken olabilirmi 2 tane test yaptım biri silikti ama diğerinde hiçbişey yoktu hayırlısı:26:

silik olan önceki mi sonrakimi birde çizgi hemen mi çıktı yarım saat sonraki geçersiz sayılıyor

benm can biraz kıymetli diyorum ya 1 sene ilişkiye giremedik biz canım yanıcak die :):)
şimdide ağrılarım var ondan okunamıyo adam bana kıyamam yaa özledim valla kocamı şimdik :):):)

seni gidi seniii hem kocaya yanasmiyon hemde ozluyonnnnnnnnnnn

canim agrin sen kendini cok kasiyor ve sikiyorsun ondandir...rahat birak kendiniii,
birak kocanin ellerineeeeeeeeeee

bende gen ckizken cok karkardim,evlendikten sonra da korku vardi ama yendim...

( canim bu arada takiliyoruz,saka yapiyoruz alinmiyorsun dimi)))):26::26:

silik olan önceki mi sonrakimi birde çizgi hemen mi çıktı yarım saat sonraki geçersiz sayılıyor

Gülcüm biliyosun bende yapmistim evde test
benimkide yanilmiyosam sonradan geldi 2,ci cizgi ama ne zaman geldi bilmiyorumda
2 gün sonra hastanede yapildi direk cikti cizgiler

canim emin olmak icin tekrar yaptir..
kan testi de yaptir onda cikar...

Gülcüm biliyosun bende yapmistim evde test
benimkide yanilmiyosam sonradan geldi 2,ci cizgi ama ne zaman geldi bilmiyorumda
2 gün sonra hastanede yapildi direk cikti cizgiler

canım benimde öyle olmuştu çok ümitlenmiştim sonra adet oldm ben idrar testine güvenmiyorum en kesin kan tahlili

:):) yok canım yaa neye alınıcam sohbet edip sıkıntımızı gideriyoruz şurda olurmu öle şey :):)

İyiyim canım,sen nasılsın?Bugün doktora gidecektin durumlar nasıl?

evet canim gittik,yaaa su mercimegimizi yine goremedik,doktor sivi bir yerde toplanmis dedi hersey normal gorunuyor,
kan tahlili yaptirdi,sonucu almadik daha.
haftaya termin verdi tekrar gidicez..
bu arada benim mercimek 4 haftalikmis canimmmmmmm...

Niye herkes sustukii simdik:26::26:

ben diziye daldim,bir yandan yaziyom bir yandan diziye bakiymmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…