Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

nasil bir seykiii????:26::26:

cuma saati yapılıyomuş yedi yasin okunuyor evde birkaç kişi toplayıp helva karılıyor.kimse tek kelime konuşmucakmış takii helvalar yenilne kadar.helva karıştırırkende bir yandan dileğini sölücekmişin.off çok karışık.zaten bu ay son uğraşıyorum artık bırakıcam.hayırlıysa olsun

canim bu tur seyleri yapmaktansa rabbime dua etmek en guzelidir...
rabbim isterse verir,sen yeterki hic duani esirgeme,her zaman elin acik olsunnn...#
cani gonulden isteeeeeeeee,rabbim mutlaka bir gun verirrrrrrrrr

Enteresan dogrusu yeni duydum senden ne diyim faydasini
görürsün insallah

canım ben test yaptım 2 gün önce çıkmadı ama ağrılarım artı bugün göğüslerime iğne batırsam pıs die sönücek sanki bacaklarım yanlarım falan çok ağrıyo olsamda kurtulsam artık stresten yapıcak birsürü işim var hamile değilsem saçımı boyıycam dişlerimi yaptırıcam ona göre bekliyorum hamileysemde ona göre davranrım beklemek zor gerçekten desem ağrılarım yok hastalık belirtiside yok ağrılarımda var olcakmış gibi kahverengi akıntım oluyo artık artı bugün oda noluyasa bana anlamadım

Hic sorma valla hayirlisiyla bi doguralim direk pabucumuz dama artik

simdiden tadini cikaralim biz bence

bencedeeeeeeeeeeeeee ben her zaman derdim esime bak bebegimiz olursa benim papucum dama atilir diyeeeeeeeeee
bana sen cocugunumu kiskaniyorsun derrrrrrrrrrr

biz en iyisi dedigin gibi tadini cikarmya bakalimmmmmmmm

bu gunleri bir daha bulamaizzzzzzzzzzz

adetlerin düzenliyse 2 gün bile geçse çıkardı testte yok düzensiz ise bilemem :44:

Tedavimi görüyosun canim yoksa bebisin varmi?

canım benim çoook uzun hikaye 3 yıldır korunmuyoruz yani evlendiğim günden beri.1 yıl olmayınca üstüne düştük tahliller sonra filimler derken ameliyat oldum 2 defa laparoskopi.2.si çok ağır geçti ve hidrosalpenksden dolayı sol tüpüm bağlandı.ama 2 yumurtam çalışıyor.sağ tüpüm tamamen açık.şimdi yumurta takibine başladık.yumurtalarım oluşuyor heray 3-4 tane.23mm ye kadar çıkıyo.geçen ay klomen+çatlatma iğnesi olmadı.şimdi bugün 2. kutu klomene başladım.bakalım artık hayırlısı.

Bizimki bebekler olana kadar bebegin benim diyor
bebisler olunca malum neyseki iki tane diye artik daha daha ilgili nasil desem en azindan anlamadigi seyleri bile yapiyor
ölüyorum gülmekten
gece temkinli yatiyor üstüm aciliyor kapatiyor uykulu haliyle
baya bi degisti insallah hersey yolunda gider canim bizim icin

hic sikma canini hayirlisi olsunnnnnnnnnnn

içimden ikizlerinin olacağı geçti inşallah öyle olur bu kadar çekmene değer ve unutturur hayırlısıyla

oyle olurlarrrrrr
ins.canimmmmmmmmmmmmm....

Allah yardimcin olsun canim gercekten zor yani bu sürec
bende baya kullandim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi
benimkide 2.ci catlatma ignesinde oldu cok sükr sabir isi bunlar
bekleyip sabir etmek gerekiyor canim
iste burda oldukca yaziyoruz dertlesiyoruz bizde

hic sikma canini hayirlisi olsunnnnnnnnnnn

saol canımm ama ister istemez takılıyo kafama çok takmak istemiyorum sonuçta ilk denememiz ama varsada çıkardı die düşünüyorum 8 gün geçti sonuçta ama yaşadığım belirtilerde hamile olanlarla aynı seninde ölemiydi nekadar geçtide test yaptın sen yada yumurtlama dönemini nasıl hesapladın off karışık iş ya :44::44:

canım iğnedenmi bilmem ama geçen ay çok ağrım oldu ve ben ilk ilişki için 36 saat bekledim.kimisi bekleme diyor sen nekadar bekledin..

canım çatlatma iğnedsinden 36 saat sonra genellikle çatlıyor ama doktor sana söyleyecek zaten zamanını erkek olayı doğru bilimsel açıklamasıda var bunun canım

canim onun icin sana dedim ya hamile olabilirsin...
cunku bende de ayni belirtiler vardi..
.benimde
2 hafta oncesinden asiri sirt agrim ve tek tarafli yan agrilarim ve bacak agrilarim oluyordu..
gogus damarlarim yem yesil olmustu,ben adetimin gecmesinin 2.gunu yaptim pozitif cikti,hastaneye gittik orda da yaptilar pozitif..

canim ne olur sikma canini olsaydi bencede testte cikardiii..
hayirlisi olsun canimmmmmmmmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…