Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım çatlatma iğnedsinden 36 saat sonra genellikle çatlıyor ama doktor sana söyleyecek zaten zamanını erkek olayı doğru bilimsel açıklamasıda var bunun canım

beklemek en doğrusudur belkide bakalım bu ay umarım olur.babamda kanser hastası ve bana çok üzlüyo onuda çok mutlu etmek istiyorum.işte böyle herşey bir arada...

canım çatlatma iğnedsinden 36 saat sonra genellikle çatlıyor ama doktor sana söyleyecek zaten zamanını erkek olayı doğru bilimsel açıklamasıda var bunun canım

hakılısın beklicem artık yapıcak bişii yok.babamda kanser hastası ve bana çok üzlüyor.onuda mutlu etmek istyorum.inşallah olur bu ay.

sana bu akşam çzel teşekkür ederim harikasın cevaplar için sağol rabbim korusun sizi:93::93::93:

öle tabi canım hayırlısı bu ay olmassa bidahaki ay olur ama olcaksam olıyım artık şişkinliğim insinnde kocama yanaşamıyorum ya boşıcak valla beni adam dokunuyo ben ay uy diye diye bi hal oluyorum
ağrılarım geçse ona zaman ayırsam biraz iyi olucak birde ben vajınısmus hastasıydım 4 ay oldu yeneli 1 sene ilişki olmadı bizde o yüzden arayı soğutmak istemiyorum gene aynı şeyleri yaşamak hiç istemiyorum
herkesin ayrı bir derdi var ne zor yaa allahım hepimize yardım etttttt

gül1182 bişey sorucam canım ya sen bana geçen dedin ya benm geç döllenme oldu 13.günümü 14.günümü ne bebek belli oldu diye sen düşükmü yaptın şimdi tekrar deneme yapıosun üzmek istemem seni ama merak ettim

kiz adama niye yanasmiyonnnnnnnnn kiz adamin ne gunahi varrrrrrrrrrrrrr

rabbim herkersin yardimcisi olsun...

herseyin hayirli bu ay olmadi bir dahaki ay ins.canimmmmmmmmmm:81::81:

Son düzenleme:

evet canım 1.5 yıl önceydi 3 aylıkken kalbi durdu önemli değil canım üzülmüyorum artık Allah sağlıklı bebekler versin hepimize İnşaallah

Son düzenleme:
herkez osmanı izliyor galibabişey sorcam 5 gündür adetim gecikti gebelik testiyaptım negatif çıktı acaba erken olabilirmi 2 tane test yaptım biri silikti ama diğerinde hiçbişey yoktu hayırlısı:26:

kiz adama niye yanasmiyonnnnnnnnn kiz adamin ne gunahi varrrrrrrrrrrrrr

rabbim herkersin yardimcisi olsun...

herseyin hayirli bu ay olmadi bir dahaki ay ins.canimmmmmmmmmm:81::81:

benm can biraz kıymetli diyorum ya 1 sene ilişkiye giremedik biz canım yanıcak die :):)
şimdide ağrılarım var ondan okunamıyo adam bana kıyamam yaa özledim valla kocamı şimdik :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…