Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ya bide sözüm var eger hamile kalırsam doğumdan sonra hiç korunmadan 2.sine yol alacam
zaten lohusalık falan derken geçer zaman zor oluyormuş peşpeşe bebek ama istiyorum
dersimi aldım töbe töbe bidaha korunmam ben

emin ol ikinciye hemen hamile kalırsın ne ile korunmuştun ne zamandır istiyosun

Ben bu kilolarımın üzerine bi de o hamilelik kilolarını önceden olsa düşünemezdim bile ama şimdi razıyım diyorum o kilolara İnşaallah hayırlısıyla olsun da doğumdan sonra azmederim veririm diyorum.....

evet öyle canım sen şanslısın istediğin kadar al ohhh

bir arkadaşım baya kiloluydu ilk defa onda gördüm hamile olupta zayıflayanı
kız hep korkuyordu hamile kalmadan zayıflasam derdi hep sonra korunduğu halde hamile kaldı
şimdi 8aylık hamile ilk aylarda okadar zayıfladıki sonra sadece karnı büyüdü

aynen bende öyle diyorum diğer hamileliğimde şimdiki kilomdan 7 kilo düşüktüm yinede kfaya takıyordum ne yapacam diye şimdi umrumda değil yeterki olsun

Ayy canım aynen öyle düşünüyorum ben de...Allah'ım İnşaallah nasip etsin de bir an önce (biz korunmadığımız halde 1 yıl oldu daha bişey yok) ilki olduktan sonra ben de korunmayı düşünmüyorum,ne zaman olursa .....

kilo dediğin gelip geçici şey
yeterki bebeğimiz olsun daha bunun üstüne yok bişey
emin ol ikinciye hemen hamile kalırsın ne ile korunmuştun ne zamandır istiyosun

3 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz eşim korunmuştu kaynanam sakım doğum kontrol hapı içme demişti sonra zor olur diye içmedik ama yine olmuyor daha demiyorumda kimseye kaynanam daha geçen hafta soru ilk defa artık yapsanız geç olmadan dedi
ben hep atamayı bahane ediyodum şimdi atanamadımda

evet canım bazıları öyle oluyormuş annemde öyle olmuş ben kiloluyum deyince sen hamile kal o kiloyu atarsın diyor zaten benim hamileliğimde çok zor oluyor. hamile iken diyordumki 1 defa hamile kalan insan 2. ye nasıl cesaret ediyor acaba bu kadar sıkıntıyı çekeceğini bile bile derdim şimdi bende .öyleyim umrumda değil

Evet canım ya ilk 3 ayda bulantılarla falan 4-5 kilo gidiyormuş,hep öyle diyorlar....

Olsun canım hayırlısı buymuş demek ki sıkma canını,belki hamile kalırsın o sana daha müjdeli haber olur....

3gündür göğsüm okadar ağrıyorki devamlı sancı giriyor
normal adet dönemimde de olurdu ama agrı degil hassasiyet sadece
hamileyim desem o da mantıklı gelmiyor çünkü bu kadar şiddetli 9 ay zannetmiyorum olmaz değilmi kızlar

3 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz eşim korunmuştu kaynanam sakım doğum kontrol hapı içme demişti sonra zor olur diye içmedik ama yine olmuyor daha demiyorumda kimseye kaynanam daha geçen hafta soru ilk defa artık yapsanız geç olmadan dedi ben hep atamayı bahane ediyodum şimdi atanamadımda :25:[/QUOTE .!.:
5 ay birşey değil canım bir sorun yoksa olur inşaallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.

O göğüslerdeki ağrı zaman ilerledikçe geçiyor diyorlar canım....

5 ay birşey değil canım bir sorun yoksa olur inşaallah.

aslında 5 ay bişey değil biliyorum geçen sene arkadaşım 8 ayında olmamıştı doktora gideceklerdi ben daha düşümüyodum ya ozamanlar kıza dedimki daha çok erken zaten doktorda kızmış hemen niye geldiniz diye
ama demekki yaşarken farklı va daha duyarlı oluyormuş insan

herkesde farklı oluyor canım benim de adet dönemimde olur ama hamileliğimde olmadı

Evet canım doktorlar 1 sene dolmadığı sürece problem var gözüyle bakmıyorlar işte....Anca olağanüstü bi şüphen yoksa....

merak ettim oldumu o arkadaşınınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…