Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hadi İnşaallah,müjdeli haber alırız canım....

Yarın sabah bi test yap canım...:81:

ya cnm cnm bnm normalde günüm sapmaz akşam üstü belli belirsiz olur esas ertesi gün başlar mahveder beni.ilkkez günümden 1 gün önce pembe leke geldi biraz bu ay stres yaptım ondan erken gelmiş olabilirmiii bilmiyorumkiii. ama hiç erken olmaamm

Evet ben duymuştum canım...Ama hiç kullanmadım....

Bu gece belli olur canım,artmazsa sabah bi test yap....

Olmadı sonra da kan testi yatırırsın duruma göre....

kızlar ben bu ay kendimi kaybettim ne duyduysam yapıyorum süt buğusu,soğan kürü,ada çayı ve yeni gözdem preseed ama göreceksiniz ben bu ayda hamile kalamayacam ahanda söylüyorum

Son düzenleme:
kızlar ben bu ay kendimi kaybettim ne duyduysam yapıyorum süt buğusu,soğan kürü,ada çayı ve yeni gözdem preseed ama göreceksiniz ben bu ayda hamile kalamayacam ahanda söylüyorum

Kız bu yaptıklarına adaçayı ters ya....Benim bildiğim adaçayı düşüğe neden oluyor....

Sen onu içmiyon da yoksa başka türlü mü kullanıyon?

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasilsinizzzzzzzzz:79::79::79::79:

beklenen bayann geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
NİSSAM CIMMM CNMM SENİN YERLEŞME KANAMAN NE RENKTİ CNMMM BNM GNM 17 MART
VE BEN ADET GÜNÜMÜ HEP AKŞAM ÜSTÜ ÇOOKKK AZ BELLİ EDER ERTESİ GÜN ESAS BAŞLAR BENDE 23 KEZ PEMBE LEKE GELDİ DEEE ADETBİ YOKSA STRESTEN GELDİİİİİİİİİİİİİİ

gülcüm o jeli kullanıp hamile kalanlarda varmış ama kaç ay kullanıp kalamayanlarda varmdış o sperm sayıları düşük olanlar içinmi yoksa normeldede kulananlar varmı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…