bebek iyi teyzesi cok tsk.ederiz...
hadi hayirlisi canimmmmmmmmmmmmmm
sabirla bekliyecegiz canimmmmmmm
inan ben bile o kadar heyecanlaniyorumkiiiiii
teskur canim allah razi olsun sevindim bebis iyi oldguna aman massllah de annesi nazar degdirme bebigine
mas.......teyzosuuuuuuuuuuuuu
allahim saglilka sigatla kucaginada almak nasip eder insallah...
arkadaşlar merhaba ....
bune hız sayfalar dolmuşşşş. bugün işlerim vardı oyüzden hiç giremedim ama baya şeyler kaçırmışım takip edemedimmmm vallla
hamileler , bekleyenler , neler neler
iyiyim canım mmmmm ya sen naptın?
bebisim ne olsun isde tatlim bekliyorum bugun kahveleklenme oldum ama bakalim hayirlisi allahdan artik zaten bu asilamamda tutmasin tup bebege gececez insallah artik sonuc belli olmadanonceden ayarlamak gerekiyoru ne yapayim mecburum isde onceden ayarlamaya..artik nasip kismet bakalim ne olacak
bende iyiym canim,bende bol bol dinlenmeye calisiyorum..
malum benim daha yenii onun icin dinlenmem gerekiyormus..
hosbulduk teyzesiii:81::81:
bende,bebiste iyi cok sukurrrr:81::81:
arkadaşlar merhaba ....
bune hız sayfalar dolmuşşşş. bugün işlerim vardı oyüzden hiç giremedim ama baya şeyler kaçırmışım takip edemedimmmm vallla
hamileler , bekleyenler , neler neler
Bol Bol dinlen canımmmmm..... eee okadar uğraştan sonra rabbim yüzünü güldürdü ...
inş. bizimkini de güldürür bizde dinlenirizzz
okadar yoruldum ki artıkkkk
kıslar benim adetim 28 şuabtta başladı ve 5 gün sürdü.ayın 4 ünden bu yana baya bi çalıştık vee yumurtlama dönemimi de ii geçirdik gibime geliyo :) gün aşırı yaptık 1bu güne kadar.şimdi karnımda hafiften ağrı oluyo ve kasılıo gögüslerimde de hafif bi ağrı var dokununca başka da bşy yok...şimdi ne zaman test yapsam çıkar adetten öncee??yada nasıl anlarım
Canım listeden gördüğüm kadarıyla yumurtlaman 2 gün önce olmuş olması lazım....Bu belirtilerin ondan olsa gerek....
Bu durumda en erken kan testi adet gününden 1 hafta -5 gün önce çıkar....
zarari olurmuki???
ya kizlar bir sey sorucam...
acaba cilt maskesinin hamilelige bir zarai varmiii?????:26::26:
doktoruma unuttum sormayiiii:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?