Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hayirdir canimmmmmmmm,yoksaaaaaaaaaaaaa..

birde saymissssssssss..

canim benim adet gunum ayin 9 ydum..ama benim kanamam 10-11 deydi canim.evet basta normal pemsi kirmiziya yakindi..ama sonrada kahve geliyordu.. 2 gun oldu kahve lekelerimde kesildi..

canim adet olabilir,benimde gecen ay oyle olmustu.gecikmisti bir gun leke degdi 2.gunude adet olmustum..

canim emin olmak istiyorsan sabah ilk idrarinda tekrar bir test yapiverrrrrrrr

yok tamam cnmm bnm ki adet çünkü bak senin 9 martmış sonra leke gelmişşş.anladım yerleşme demek zamanın dan kısa süre sonra geliyoooo.anladım ben cnmm sağollll.ofyaaaa ama başka birşey demiyorummm bennnn

gülcüm o jeli kullanıp hamile kalanlarda varmış ama kaç ay kullanıp kalamayanlarda varmdış o sperm sayıları düşük olanlar içinmi yoksa normeldede kulananlar varmı acaba ??

canım spermlerin yaşayabilmesi için vajinanın asit dercesinin normal olması lazım spermler normal olupta kadının vajinasının çok asitli olmasından hamile kalamayanda çok bence her durumda kullanılır ama sperm sayısı düşük aşılama bile olmaz denilen bir çift kullandığı ilk ayda hamile kalmış

evet canim adet sonrasi degiyor genelde lekelenmeler...

ama yapmaaa,sikma canini,herseyde bir hayir vardirrr. bir dahaki aya ins...

bak sen boyle yaptikca bizde uzuluyoruzzz:26:

hayirlisi olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canim adet sonrasi degiyor genelde lekelenmeler...

Ama yapmaaa,sikma canini,herseyde bir hayir vardirrr. Bir dahaki aya ins...

Bak sen boyle yaptikca bizde uzuluyoruzzz:26:

Hayirlisi olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herşeyin hayırlısı sağol cnmmm , desteğin içinnn.

canım sen ümidini kesme adet oladığın her dakika umut var demek ben adet günümde lekelenme yaşadım sonra kesildi meğer hamileymişim seninde öyle olabilir yerleşme kanaması kesin olcak dye birşey yokki

ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıcam yaaa buay 8 gün geçtikten sonra hasta oldum siteden hesaplamaya çalıştım ama 35 günü geçtikten sonra hasta olduğum için hesaplamıyooo

canım sen ümidini kesme adet oladığın her dakika umut var demek ben adet günümde lekelenme yaşadım sonra kesildi meğer hamileymişim seninde öyle olabilir yerleşme kanaması kesin olcak dye birşey yokki

sağol cnnnmmm teşekkür ederim bilgin için en azından bilgilenmem gerekiyor kendi kendime yorum yapmayı ve halüsünasyon lar görmek istemiyorummm.

herşeyin hayırlısı sağol cnmmm , desteğin içinnn.

bizler bunun icin burdayiz,birbirimize destek olmak icinnnnnnn....

yeterki umidini kesme,sabirla bekleeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar size iyi geceler
çok uykum geldi yarında kardeşimle çanakkaleye gidiyoruz dinleneyim biraz :80:

iyi geceler canim...

simdiden iyi yolculuklarrrrrrrrrr:81::81::81:

herkse iyi geceler canlar nasilsiniz

hosgeldin canim...

iyiyz tsk.ederiz ,sen nasilsinnnnnnnnn:81::81:

sagol nisasamcigim sukurler olsun bunada sukur isde ne yapayim...bebk nasil tatlim...

bekliyorum isde gunumu ama adet olacakmisim gibiyim bugun kahve rengi lekelenme oldum ama bakalim ben bir yerde okumustum egerki o kahve lekeler ikinciye tekrarklanmazsa yerlesme de olabilir diye bir yazi okumustum ama bakalim artik kismet

bebek iyi teyzesi cok tsk.ederiz...

hadi hayirlisi canimmmmmmmmmmmmmm

sabirla bekliyecegiz canimmmmmmm

inan ben bile o kadar heyecanlaniyorumkiiiiii

Canım ben de Gül'e katılıyorum...

Demin de dediğim gibi yarın sabah ilk idrarınla bi test yap sen canım....İçin rahatlar....

kızlar size iyi geceler
çok uykum geldi yarında kardeşimle çanakkaleye gidiyoruz dinleneyim biraz :80:

Tamam canım,iyi geceler....:79::80:

İyi gezmelar sana....

herkse iyi geceler canlar nasilsiniz

İyilik canım,hoşgeldin....:79::80:

Senden ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…