yok içiyom ama ovulasyona kadar içecem
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsinizzzzzzzzz:79::79::79::79:
beklenen bayann geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
NİSSAM CIMMM CNMM SENİN YERLEŞME KANAMAN NE RENKTİ CNMMM BNM GNM 17 MART
VE BEN ADET GÜNÜMÜ HEP AKŞAM ÜSTÜ ÇOOKKK AZ BELLİ EDER ERTESİ GÜN ESAS BAŞLAR BENDE 23 KEZ PEMBE LEKE GELDİ DEEE ADETBİ YOKSA STRESTEN GELDİİİİİİİİİİİİİİ
hayirdir canimmmmmmmm,yoksaaaaaaaaaaaaa..
Birde saymissssssssss..
Canim benim adet gunum ayin 9 ydum..ama benim kanamam 10-11 deydi canim.evet basta normal pemsi kirmiziya yakindi..ama sonrada kahve geliyordu.. 2 gun oldu kahve lekelerimde kesildi..
Canim adet olabilir,benimde gecen ay oyle olmustu.gecikmisti bir gun leke degdi 2.gunude adet olmustum..
Canim emin olmak istiyorsan sabah ilk idrarinda tekrar bir test yapiverrrrrrrr
yyok canım çok sıcak değil tenimi yakmayacak kadar sıcak oluyor
Hoşgeldin canım....:79::80:
İyilik , senden ve bebişten naber?
gülcüm o jeli kullanıp hamile kalanlarda varmış ama kaç ay kullanıp kalamayanlarda varmdış o sperm sayıları düşük olanlar içinmi yoksa normeldede kulananlar varmı acaba ??
yok tamam cnmm bnm ki adet çünkü bak senin 9 martmış sonra leke gelmişşş.anladım yerleşme demek zamanın dan kısa süre sonra geliyoooo.anladım ben cnmm sağollll.ofyaaaa ama başka birşey demiyorummm bennnn
evet canim adet sonrasi degiyor genelde lekelenmeler...
Ama yapmaaa,sikma canini,herseyde bir hayir vardirrr. Bir dahaki aya ins...
Bak sen boyle yaptikca bizde uzuluyoruzzz:26:
Hayirlisi olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok tamam cnmm bnm ki adet çünkü bak senin 9 martmış sonra leke gelmişşş.anladım yerleşme demek zamanın dan kısa süre sonra geliyoooo.anladım ben cnmm sağollll.ofyaaaa ama başka birşey demiyorummm bennnn
kızlar size iyi geceler
çok uykum geldi yarında kardeşimle çanakkaleye gidiyoruz dinleneyim biraz :80:
canım sen ümidini kesme adet oladığın her dakika umut var demek ben adet günümde lekelenme yaşadım sonra kesildi meğer hamileymişim seninde öyle olabilir yerleşme kanaması kesin olcak dye birşey yokki
herşeyin hayırlısı sağol cnmmm , desteğin içinnn.
kızlar size iyi geceler
herkse iyi geceler canlar nasilsiniz
sagol nisasamcigim sukurler olsun bunada sukur isde ne yapayim...bebk nasil tatlim...
bekliyorum isde gunumu ama adet olacakmisim gibiyim bugun kahve rengi lekelenme oldum ama bakalim ben bir yerde okumustum egerki o kahve lekeler ikinciye tekrarklanmazsa yerlesme de olabilir diye bir yazi okumustum ama bakalim artik kismet
kızlar benim uykum geldi malum sabah erken kalkıyorum size iyi geceler
canım sen ümidini kesme adet oladığın her dakika umut var demek ben adet günümde lekelenme yaşadım sonra kesildi meğer hamileymişim seninde öyle olabilir yerleşme kanaması kesin olcak dye birşey yokki
kızlar size iyi geceler
herkse iyi geceler canlar nasilsiniz
kızlar benim uykum geldi malum sabah erken kalkıyorum size iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?