Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Bklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın kızlar.....Adet oldum...........Çok erken oldum neden böyle oldu ya ?? Anlamış değilimmm..İyicene sapıttım

Bebişim beni listeden çıkartabilirsin..

Kendinize iyi bakın öptüm çokk...

Goguslerim hassaslasmaya ve acimaya basladi.Iyice agirlastim yorgunlastim..sac telime kadar hissediyorum..cok dalginim...herseyi unutuyorum..Bugun bi de gaz sancisi cikti basima :) kasik agrilarima ek olarak...regliye 6-7 gun var daha eger duzenim varsa..cunku haplari birakali 2 aydan az oldu...duzensiz yani..Gorucezzz, heyecan basladi...bi tuhaflik var ama nedirrrr bu nedirrrr???

Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun isallah..uzulme canim..

Hayatta herseyin bir nedeni vardir..kotu seylerin bile...

aL BENDEN DE OKADAR...ayni kaderi paylasioruz canim..ben de 26 subatta regl oldum.simdi beklemedeyim...inanilmaz bir halsizlik var kamyon carpmis gibi geliorum resmen eve aksamlari ve her gece sabaha grip uyancam heralde die yatiom 9-10 da gum die...sabah 8.30da uyaniom iyiyim fena diilim, calisiom da..baya yorgunluk var, kasik agrisi hergun 1 2 saat vuruo ince ince asagilara dogru..bi deee bugun gaz sancisi basladi ek olarak...Sende ne belirtiler var? ne zamandir deniyorsunuz?

bnde de gögüslerde şişme,kasıklarıma arada ağrı vuruyo...ayın 4 ü bitti işte adetim ondan beri deniyoruz..inşşş hayırlısı canım hepimize

Canım öncelikle hoş geldin.Bildiğim kadarıyla bu ilaclar hormon içerdiği için testi etkiliyormuş ama hamiş de olabilirsin.2 dakka gibi kısa sürede diyorsun.Bence hiç durma kanda test yaptır.Güzel haberlerini bekliyoruz

Hoş geldin canım progesteron bir hormondur canım bu hormon biliğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlar.Ama eksik çıkarsada bence endişelenme onun da ilacı var progestan diye onu verir dr ve sorun çözülür.Kafana takma hayırlısı spermlerin dışarı çıkmasına gelince de evt canım bu normal bende yeni evliyken hiç birşey bilmiyordum eşimde bilmiyordu.Utandığımızdan kimseye de soramıyorduk.Ama sonra öğrendim ki bu normal miş zaten sağdece zerresi bile rahme gitse döllenmeye yeter.Hatta benim arkadaşım geri çekilme yöntemiyle korunuyordu.Ama bir damla sanırım içeri bulaşmış ve arkadaım hamile kaldı.sende kafana takma inşallah iyi sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…