kizlar benim uykum geldi...
kendinize iyi bakin,iyi gecelerrrr:81::81:
Dugusallaştım bir an kızlar ben çıkıyorummmm
İyi geceler herkeze k.İ.B
Günaydın kızlar.....Adet oldum...........Çok erken oldum neden böyle oldu ya ?? Anlamış değilimmm..İyicene sapıttım
Bebişim beni listeden çıkartabilirsin..
Kendinize iyi bakın öptüm çokk...
kıslar benim adetim 28 şuabtta başladı ve 5 gün sürdü.ayın 4 ünden bu yana baya bi çalıştık vee yumurtlama dönemimi de ii geçirdik gibime geliyo :) gün aşırı yaptık 1bu güne kadar.şimdi karnımda hafiften ağrı oluyo ve kasılıo gögüslerimde de hafif bi ağrı var dokununca başka da bşy yok...şimdi ne zaman test yapsam çıkar adetten öncee??yada nasıl anlarım
aL BENDEN DE OKADAR...ayni kaderi paylasioruz canim..ben de 26 subatta regl oldum.simdi beklemedeyim...inanilmaz bir halsizlik var kamyon carpmis gibi geliorum resmen eve aksamlari ve her gece sabaha grip uyancam heralde die yatiom 9-10 da gum die...sabah 8.30da uyaniom iyiyim fena diilim, calisiom da..baya yorgunluk var, kasik agrisi hergun 1 2 saat vuruo ince ince asagilara dogru..bi deee bugun gaz sancisi basladi ek olarak...Sende ne belirtiler var? ne zamandir deniyorsunuz?
Ben cikiyorum kizlar agrim var halen belki giremem herkese iyi aksamlar
slmmm- idrar testi yaptımm dün akşam 2,30 de ikinci çizki çokk silik çıktıı kafamm karıştıı ama 2 dakika içinde silik çıktı dün akşam saat 9,30 gibi yattım kocamın zoruynan seviş yaptıkk sonra 2,30 gibi uyandımm banyo yapmak için idarar testini yapayım dedim yaptımm 2 dakika gibi ya bekledim beklemedim 2. çizgi hafif çıktıı
2- sorumm ben kılomen kullanmıştım adetimin 5, günü başladım 5 tane günlük bir tane aldımm geçen kızın teki burda dediki bir formda arkadaş kılomenlşe çatlama iğnesi kullanmış test sonucu pozitif çıkmış ama kanda çıkmamış dedi kılomen ve çatlama iğnesi bu sonucu yapıyıyormuş ama ben çatlama iğnesi vurulmadım bu ay bu silik çizgi kılomen yüzünden olabilirmi
3- benim adetim 5 gün geçti teste neden silik çıktı tam kırmızı çıkması lazım değilmiydi normalmi bu sonuçç
4- sabah kaynanam bana seni rüyamda hamile olduğunu gördüm dedi test yapalım dedi ben de geçiştirdimm
böyle işte arkadaşlar işte yorumlarınız bekliyorum.. arkadaşlarr iyii akşamlarr
not : ben pikoluyummm
kızlar ben hamile kalamıyorum acaba bır sorun mu var dıye doktora gıttım doktor progesteron olabılır dedı bana ayın 20 sıne progesteron testı verdı. bu testı yaptıran varmı.. esimin sperm testıde 52.000 e yakın sperm oldugu cıktı. normalmiş. ama korkuyorum acaba kotu bıseymıdır progesteron.?
bıde ılıskıden sonra hemen ayaga kalkmıyorum yarım saat kadar yatıyorum. ama kalktıgımda sankı butun spermler dısarı akıyor sızce bu normalmı? YARDIMCI OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM..:18::18::18:
bebişimm bende pembe bir leke geldi 2 3 kezz
günaydın herkese nasılsınız?? kayifler nasıl???
Sanada günaydın canım.Kimsecikler yokk
ewet bu topik genelde boş oluyor...
sen nasılsın?sen de bebek var mı?
İyim canım benim bir oğlum var mayısda 4 yaşını bitirip 5 girecek.Biz de 2. yi düşünüyoruz.Şu an adetim bittikden sonra.Devam.Geçen karar verdik ama olmadı(
ayy ne güzel..Allah bağışlasın...
benimde yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?