Günaydın kızlar.....Adet oldum...........Çok erken oldum neden böyle oldu ya ?? Anlamış değilimmm..İyicene sapıttım
Bebişim beni listeden çıkartabilirsin..
Kendinize iyi bakın öptüm çokk...
ewet bu topik genelde boş oluyor...
sen nasılsın?sen de bebek var mı?
Günaydın kızlar.....:79::80:
Test yaptıracaklardan bi haber var mı diye bi bakayım dedim ama hala yok...
Neyse İnşaallah alıcaz müjdeli haberleri akşama....
gunaydin kizlar....
bugun bende sivi seklinde kahverengi akinti geldi kizlar...:26::26::26:
cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26:
kızlar ben bu ay kendimi kaybettim ne duyduysam yapıyorum süt buğusu,soğan kürü,ada çayı ve yeni gözdem preseed ama göreceksiniz ben bu ayda hamile kalamayacam ahanda söylüyorum
canım inşallah kalırsın sana birşey sorayım adaçayını nasılyapıyorsun bende yumurtlama testi aldım akşam deneyeceğim babystart focus tükürük testibakalım işe yarayacakmı ben çalışmalara nisanda başlayacağım şimdiden ön hazırlık özel sağlık sigort.süresini bekliyorum. herhengi bir sağlık problemim yok reglim 30günde bir şaşmaz hiç 5 yıllık evliyim ilk denememizi yapacağız inşalllah olur kızlar o yüzden tecrübesizim bana anlatın aşamaları neler yapayım:)
ben maaleseeffff hasta oldum cnlarımmmm
Hoş geldin canım
İlk deneme derken 5 yıldır isdemedinizmi bebişşşş
gunaydin kizlar....
bugun bende sivi seklinde kahverengi akinti geldi kizlar...:26::26::26:
cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26:
iyi akşamlar kızlar
sabah uyanır uyanmaz test yaptım tabiki hüsran bugün regli günüm daha gelen giden yok ama geçen gün bir arkadaşım regli zamanı hayli geçti ve test yaptı kaç tane yaparsa yapsın çift çizgiyi silikte olsa gördü bizde hemen gidip kan testi yaptırdık tabiki sonuç negatif bu testlerede güven olmuyor o yüzden hala bir ümit besliyorum açıkçası bir kaç gün gelmezse artık kan testi yaptırıcam
Üzüldüm canım yaa....slmmmmm arkadaşlarrrrrrr
Bu sabah hiçbişeyim yoktu banyo yaptım öyle oturuyodum eşimı bekliyodum kan testti yaptırmaya gidicektim bi an kasıklarım ağrıdı tuvalette koştum hafif kahverengi kanamam oldu hiç böyle bişey olmamıştı çok üzüldüm o sırada eşim geldi beklemeyip kan testti yapmaya gittik sonuçççççççç NEGATİF yani hüsran anlıycanız okadar ümitliydimkiiiiii
Bitti bu ayki bekleyiş ve üzerimden koca bi yük kalmış gibi.....
Tekrar aşılamanın yolu gözüktü bana....
Reglimi bekliyorummm şimdi......
nasıl yani olumsuz sonuç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?