Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

nissamcim tatlim sen simdi cok ama cok iyi dinlen bitanem aman dikkat et agzindan yel alsin ne adet kanamasi falan allah korusun

valla bilmiyom canim allah korusundaa...

ya icim bir kotu oldu yaaaaaaaaaaaa

ama adetim hep oyle baslar benim...

hosbulduk canim...
yormuyorumda kendimi.
birde benim adetim hep boyle baslar...
once kahveli akintilar sonra adet kanamsi baslar...

Canım ne adeti sen öyle şeyler deme bakayım şimdi....

Allah'ın izniyle herşey iyi,doktorun da normal demiş bak...

kızlar ben geldim ama moralim çok bozuk

Hoşgeldin canım....:79::80:

Noldu canım niye moralin bozuk?

hoşbudumm... anladım gündüz neden boşş..
ben 2 senedir evliyim pko dedi doktor geçen haftalarda ama ben pek inanmıyorum pko olduguma hiçbir belirtisi yok .lh fsh değerlerime bakmadan pko dedi..yarın hast gidicem tekara bakalım...

valla bilmiyom canim allah korusundaa...

ya icim bir kotu oldu yaaaaaaaaaaaa

ama adetim hep oyle baslar benim...

cnaim bak negatif dusunme sakin hem dr.da normal demis sorun yapma bebegiinide uzme lutfen annesi relaks ol allahin izniyle bir sey olmaz

kızlar bugün eşimim spermiogram sonuçları belli oldu hem sayısı çok az hemde kalitesi çok düşük ay kafayı yiyecem artık ne yapacağımı şaşırdım artık ya

Canım sayı o kadar önemli değil ,7-8 milyonla bile hamile kalınabiliyormuş....Önemli olan hareketlilik,hareketlilik nasıl?

kızlar bugün eşimim spermiogram sonuçları belli oldu hem sayısı çok az hemde kalitesi çok düşük ay kafayı yiyecem artık ne yapacağımı şaşırdım artık ya

sikma canim biu kadar kendini tedaviye baslar ilac kullanir..
ins.bunun da ustesinden gelirsiniz canim...
her seyin hayirlisi canimmmmmm

hosgeldin aramiza..
gunduz genelde bayanlarimizin cogu calisoyor, onun icin aksam giriyoruz..
aksamlari burasi senliktir canimmmmmmmmm

Evet canım en iyisi,yarın başka bi doktora daha görün istersen....

gulcum bak sana ne diyecem benim arkadasim var oda benim gibi pco hastasi ustelik esinin sperm hareketliligi sayisi yok denecek kadar az...ilk asilamayi yaptirdi olmadi ikinci asilamayi yapmayi dusunurken hamile kaldigini ogrendi ve su anda alti aylik hamile anlayacagin takma sen benim esimin sperm harektliligi super sayisida 757 milyon 456 olmasina ragmen bak hamile bile degilim bnce iyilerini en harektlilerini seciyorlar zaten arkadasimada demistiler iki kere asilama sonrada tup bebek diye oda aci bademde yaptirmisti asilamasini tup bebegide orda dusunuyordu ama kaldi hamile bnce sorun yaratma kendine rabbim yazdiysa oluyor o arkadasa gore bnm sansim daha yuksekdi ama bak alti aylik bnde tik yok daha hatda bu gidisle ben tup bebege gececem bundan sonra

Canım sayı o kadar önemli değil ,7-8 milyonla bile hamile kalınabiliyormuş....Önemli olan hareketlilik,hareketlilik nasıl?

sikma canim biu kadar kendini tedaviye baslar ilac kullanir..
ins.bunun da ustesinden gelirsiniz canim...
her seyin hayirlisi canimmmmmm

canlarım zaten sayısı 8 milyon hareketliliği iyi ama kalitesi düşük yani yapısı bozuk eeee okadar sigara içerse olacağı buydu

ins,canimmmmmm ,inssssss..

sen rahat ol uzme bebisini o seninle artik merak etme sagliklada alacaksin kucisine allahin izniyle senin su anda yapacak en iyi seyin istiraat yediklerine dikkat et sivi ve vitaminli seyler yamage bak mutlaka gunde bir bard sut ic...sakin uzme kendini

bilmiyorum canım nasıl olacak doktor eşimede klomen verdi keçiboynuzuna başlayacağız bu akşam bakalım ne olacak benim iki yumurtam olgunlaştı yine cumartesi çatlatma iğnesi olcam ama hepsi boşuna keşek yumurta takibine başlamadan yaptırsaydık spermiogramı artık hiç umudum kalmadı en azında 3-5 ay geçer spermlerin artması için tabi artarsa

ins.canim..
bebisim ins.annesine siki siki tutunmustur

allahim,kurban oldugum allahim ne olur sen hepimize hayirli evlatlar nasip eyle

dualarimiz kabul eyle yarabbimmmm

canm benm eşimdede öle bi sorun çıktı..ama tekrar yaptı o testi bu sefer normal çıktı sabah yapılan test daha iyi sonuç weriyor...

adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladm...

anladim canim ama bana klomen hic ama hic iyi gelmedi pco hastasiyim 6 ay boyunca kullandim bnde hic bir etki yapmadi aksine zarari dokundu kist yapti bnm kistler yetmezmis gibi sonra dr.degistirdim ve bana dedi klomen yok bir daha bu kadar uzun sureli kullanilmaz dedinormal insanda kist yapabilirmis oyle demisti sonra puregon isminde gobekden igne verdi simdi masslahlari var sen nezmaandan beri kullaniyorsun klomeni

başka doktora suan gidemem de bakalım bundan bi sonuç çıkmazsa bulurum başka doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…