Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canlarım zaten sayısı 8 milyon hareketliliği iyi ama kalitesi düşük yani yapısı bozuk eeee okadar sigara içerse olacağı buydu

Canım sıkma canını düzelir İnşaallah....
İlaç falan verdi mi ne dedi doktor?

ins.canim..
bebisim ins.annesine siki siki tutunmustur

allahim,kurban oldugum allahim ne olur sen hepimize hayirli evlatlar nasip eyle

dualarimiz kabul eyle yarabbimmmm

Amin canım Amin,İnşaallah.....

tutarmi tutar canim rabbim yazdiysa biliyorsun hersey olur ama ben cok gordum eslerinin sayilarini dusuk olupda hamile kalanlari rahat ol sen

benm bu ay 3. ayım dı..bende dr degiştirmeyi düşünüyorum..sen istanbuldamı oturuyorsn...

ins.canim..
bebisim ins.annesine siki siki tutunmustur

allahim,kurban oldugum allahim ne olur sen hepimize hayirli evlatlar nasip eyle

dualarimiz kabul eyle yarabbimmmm

amin aminnnn canim allah razi olsun dualarin icin...

bnde oyle istiyorum olmasini ama bugun 6.gunumdeyim daha dun lekelendim bugunde devam etti adet olacam cunku oyle oluyorum hep..zaten birdahakine asilamayla ugrasmayacam dr.lada anlastik tup bebek dedi olur dedi hic yokdan onda yuzdelik sans daha yuksek

benm bu ay 3. ayım dı..bende dr degiştirmeyi düşünüyorum..sen istanbuldamı oturuyorsn...

hayir canim istanbulda degilim ama istanbulda olan tup bebek merkezinde iyi bir dr.var yucel karaman diye onun brukselde tup bebek merkezide var ona gitmistim bana hic iyi gelmedi hatda beni bu kaddar oyaladi diyede kizdim ona...bana iyi geldmedi o dr.ama yuzde doksanina iyi geliyor

canim her iste bir hayir vardir...
hayirlisi olsun,hepmiz icin..

kizlar sohbete doyum olmuyor ama ben cikmak zorundayim esimin bilgisayarla is yapacakmis lazimmis isi bitirse erkenden gelirim yine optum sizleri

‎"Allah Bir Kulunu Severse, O Kulun Yalvarmasını İşitmek İçin, Kendisini Sıkıntıya Maruz Bırakır." hadisi şerif... yaşasın Rabbim bizi seviyor :))))
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin..

canım klomen verdi ama 5 gün sonra bitecek sürekli kullanması gereken bir ilaç olmalıydı bence ama anlamadım birde bu şatlarda hamile kalman zor dedi önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi sence ne yapsam ya

Canım aşılamayı ben de artık düşünmeye başlamadım değil yani....Ne bileyim böyle bi daha ki aya bi daha ki aya diye diye 14 ay oldu yaaa....Zaman geiyor,yaş geçiyor.....
Ayyy şimdi düşündüm de ilk istediğim de hamile kalsam hadi bilemedin 2 .de şimdi 4-5 aylık çocuğum olacakmış yaaa....

walla bana öyle geliyoki benm drda beni oyalıyor...8 aydır tedavi görüyorum ama bi tık yok bile...

bencede canım ben birdahaki ay düşünüyorum zaten eşimindurumu böyleyken başka çare yok birde yısı bozuk %89 u baş anmalisi var zaten baş kısmı döllüyo yumurtayı oda bozuk yani olsa bile sağlıklı olmama ihtimali var canım doktor iyoki diğer bebeğin sağlılksız bir spermle döllenmiş büyük ihtimal oyüzden yaşamamış olabilir dedi oyüzden aşılama daha mantıklı geliyor bana

kizlar sohbete doyum olmuyor ama ben cikmak zorundayim esimin bilgisayarla is yapacakmis lazimmis isi bitirse erkenden gelirim yine optum sizleri

Tamam canım,görüşürüz....:79::80:

‎"Allah Bir Kulunu Severse, O Kulun Yalvarmasını İşitmek İçin, Kendisini Sıkıntıya Maruz Bırakır." hadisi şerif... yaşasın Rabbim bizi seviyor :))))
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin..

İyi geceler canım....:79::80:

canim bencede bir yerden baslamak gerekiyor...
yazik gecen zamanimiza yazikkk..
hayirlisiyla burdan basla benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…