canlarım zaten sayısı 8 milyon hareketliliği iyi ama kalitesi düşük yani yapısı bozuk eeee okadar sigara içerse olacağı buydu
ins.canim..
bebisim ins.annesine siki siki tutunmustur
allahim,kurban oldugum allahim ne olur sen hepimize hayirli evlatlar nasip eyle
dualarimiz kabul eyle yarabbimmmm
bilmiyorum canım nasıl olacak doktor eşimede klomen verdi keçiboynuzuna başlayacağız bu akşam bakalım ne olacak benim iki yumurtam olgunlaştı yine cumartesi çatlatma iğnesi olcam ama hepsi boşuna keşek yumurta takibine başlamadan yaptırsaydık spermiogramı artık hiç umudum kalmadı en azında 3-5 ay geçer spermlerin artması için tabi artarsa
anladim canim ama bana klomen hic ama hic iyi gelmedi pco hastasiyim 6 ay boyunca kullandim bnde hic bir etki yapmadi aksine zarari dokundu kist yapti bnm kistler yetmezmis gibi sonra dr.degistirdim ve bana dedi klomen yok bir daha bu kadar uzun sureli kullanilmaz dedinormal insanda kist yapabilirmis oyle demisti sonra puregon isminde gobekden igne verdi simdi masslahlari var sen nezmaandan beri kullaniyorsun klomeni
Canım sıkma canını düzelir İnşaallah....
İlaç falan verdi mi ne dedi doktor?
QUOTE]
canım klomen verdi ama 5 gün sonra bitecek sürekli kullanması gereken bir ilaç olmalıydı bence ama anlamadım birde bu şatlarda hamile kalman zor dedi önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi sence ne yapsam ya
ins.canim..
bebisim ins.annesine siki siki tutunmustur
allahim,kurban oldugum allahim ne olur sen hepimize hayirli evlatlar nasip eyle
dualarimiz kabul eyle yarabbimmmm
benm bu ay 3. ayım dı..bende dr degiştirmeyi düşünüyorum..sen istanbuldamı oturuyorsn...
amin aminnnn canim allah razi olsun dualarin icin...
bnde oyle istiyorum olmasini ama bugun 6.gunumdeyim daha dun lekelendim bugunde devam etti adet olacam cunku oyle oluyorum hep..zaten birdahakine asilamayla ugrasmayacam dr.lada anlastik tup bebek dedi olur dedi hic yokdan onda yuzdelik sans daha yuksek
kizlar sohbete doyum olmuyor ama ben cikmak zorundayim esimin bilgisayarla is yapacakmis lazimmis isi bitirse erkenden gelirim yine optum sizleri
canım klomen verdi ama 5 gün sonra bitecek sürekli kullanması gereken bir ilaç olmalıydı bence ama anlamadım birde bu şatlarda hamile kalman zor dedi önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi sence ne yapsam ya
hayir canim istanbulda degilim ama istanbulda olan tup bebek merkezinde iyi bir dr.var yucel karaman diye onun brukselde tup bebek merkezide var ona gitmistim bana hic iyi gelmedi hatda beni bu kaddar oyaladi diyede kizdim ona...bana iyi geldmedi o dr.ama yuzde doksanina iyi geliyor
zaten sabah verdi canım sayısınıda takmıyorum ama kalitesi düşük % 89 u baş anomalisi var
Canım aşılamayı ben de artık düşünmeye başlamadım değil yani....Ne bileyim böyle bi daha ki aya bi daha ki aya diye diye 14 ay oldu yaaa....Zaman geiyor,yaş geçiyor.....
Ayyy şimdi düşündüm de ilk istediğim de hamile kalsam hadi bilemedin 2 .de şimdi 4-5 aylık çocuğum olacakmış yaaa....
kizlar sohbete doyum olmuyor ama ben cikmak zorundayim esimin bilgisayarla is yapacakmis lazimmis isi bitirse erkenden gelirim yine optum sizleri
‎"Allah Bir Kulunu Severse, O Kulun Yalvarmasını İşitmek İçin, Kendisini Sıkıntıya Maruz Bırakır." hadisi şerif... yaşasın Rabbim bizi seviyor :))))
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin..
Canım aşılamayı ben de artık düşünmeye başlamadım değil yani....Ne bileyim böyle bi daha ki aya bi daha ki aya diye diye 14 ay oldu yaaa....Zaman geiyor,yaş geçiyor.....
Ayyy şimdi düşündüm de ilk istediğim de hamile kalsam hadi bilemedin 2 .de şimdi 4-5 aylık çocuğum olacakmış yaaa....
‎"Allah Bir Kulunu Severse, O Kulun Yalvarmasını İşitmek İçin, Kendisini Sıkıntıya Maruz Bırakır." hadisi şerif... yaşasın Rabbim bizi seviyor :))))
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin..
hepinize iyi akşamlar. Katılabilir miyim aranıza?
hepinize iyi akşamlar. Katılabilir miyim aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?