canim norkozlu mu cekiliyor ben bilmiyorum hani istanbulda nerde cekilecegini ama acmiyorki okadar ben yaklasik 3 ay once cektirdim bir sey olmuyor ki cok mu acitiyorlar turkiyede
kızlar bugün eşimim spermiogram sonuçları belli oldu hem sayısı çok az hemde kalitesi çok düşük ay kafayı yiyecem artık ne yapacağımı şaşırdım artık ya
valla canım herkes çok acıdığını söylüyor bende narkozlu istiyorum o yüzden iyi bir doktor olmalı
iyigeceler kizlar ben geldim yine
valla canım herkes çok acıdığını söylüyor bende narkozlu istiyorum o yüzden iyi bir doktor olmalı
güzelim ben çektirdim,en az senin kadar kokuyordum inan,ama korkulacak bişey yokmuş, hiç anlamadım bile, bitti dedi, eger sorun yoksa yani tıkalı degilse hiç ağrı falan olmuyormuş,sadece tıkalılarda ağrı olurmuş diye duymuştum, korkma inş. bişey yoktor..
Canım bencede aşılama yaptır.Çünki sipermi de kaliteli olanlardan alınır.Daha iyi sonuç alırsınCanım sıkma canını düzelir İnşaallah....
İlaç falan verdi mi ne dedi doktor?
QUOTE]
canım klomen verdi ama 5 gün sonra bitecek sürekli kullanması gereken bir ilaç olmalıydı bence ama anlamadım birde bu şatlarda hamile kalman zor dedi önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi sence ne yapsam ya
Hoşgeldin canım....:79::80:
Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:
Ben geldimmmmmm:92::92::92:
Fazla kalmicam misafirim vardı onları uğurladım geldi.Çok uykum var:92::92::92:
yok be tatlim her dogum bir olmadigi gibi buda bir degil inan bana acimiyor yani aciyanlar da olmustur ama dogum gibi dusun kimisinin aciyor kimisinin kolay oluyor sen rahat ol sikma kendini yeter ben hsg cektirdim arkasindan yumoslari buyutme ignelri fazlada gecmedi ilk asilamami olmustum...acimiyor seni iyice korkutmuslar sanirim ben bile acabami diye gittim hep ama dr.unda cok buyuk payi var hep yaptigi butun asamalarini anlatti bana ve cok rahtdi tekrar cek deseler yine cektirirm ama dedigin gibi dr.un cok buyuk rolu var
Kızlaaaarrrrr ,,,
Regli oldummmmmmm yani bu ay bitmiştir benim için çok üzgünümmmm:
BEBİŞİM sağol .... benim ilk aşılamamdı tutmadı fakat 6 sene olcak tık yok....
Buarada listede ben niye yokkummm
canım sen nerde çektirdin istanbulda mı birde ne kadara çektirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?