Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:
Ben geldimmmmmm:92::92::92:
Fazla kalmicam misafirim vardı onları uğurladım geldi.Çok uykum var:92::92::92:

kızlar bugün eşimim spermiogram sonuçları belli oldu hem sayısı çok az hemde kalitesi çok düşük ay kafayı yiyecem artık ne yapacağımı şaşırdım artık ya

Geçmiş olsun canım.Herşeyin bir çaresi vardır hiç yok denmemişki muttlaka bir yolu bulunur.Takama kafana oluruna bırak.Sitres yapma

valla canım herkes çok acıdığını söylüyor bende narkozlu istiyorum o yüzden iyi bir doktor olmalı

güzelim ben çektirdim,en az senin kadar kokuyordum inan,ama korkulacak bişey yokmuş, hiç anlamadım bile, bitti dedi, eger sorun yoksa yani tıkalı degilse hiç ağrı falan olmuyormuş,sadece tıkalılarda ağrı olurmuş diye duymuştum, korkma inş. bişey yoktor..

valla canım herkes çok acıdığını söylüyor bende narkozlu istiyorum o yüzden iyi bir doktor olmalı

yok be tatlim her dogum bir olmadigi gibi buda bir degil inan bana acimiyor yani aciyanlar da olmustur ama dogum gibi dusun kimisinin aciyor kimisinin kolay oluyor sen rahat ol sikma kendini yeter ben hsg cektirdim arkasindan yumoslari buyutme ignelri fazlada gecmedi ilk asilamami olmustum...acimiyor seni iyice korkutmuslar sanirim ben bile acabami diye gittim hep ama dr.unda cok buyuk payi var hep yaptigi butun asamalarini anlatti bana ve cok rahtdi tekrar cek deseler yine cektirirm ama dedigin gibi dr.un cok buyuk rolu var

valla inşallah yoktur birde merak ettiğim yapışıklık varsa yada tüpler kapalıysa önceden bir belirtisi oluyor mu bu tip şeylerin

canım sen nerde çektirdin istanbulda mı birde ne kadara çektirdin

Kızlaaaarrrrr ,,,

Regli oldummmmmmm yani bu ay bitmiştir benim için çok üzgünümmmm:
BEBİŞİM sağol .... benim ilk aşılamamdı tutmadı fakat 6 sene olcak tık yok....
Buarada listede ben niye yokkummm

Kızlaaaarrrrr ,,,

Regli oldummmmmmm yani bu ay bitmiştir benim için çok üzgünümmmm:
BEBİŞİM sağol .... benim ilk aşılamamdı tutmadı fakat 6 sene olcak tık yok....
Buarada listede ben niye yokkummm

canım sende sorun neydi veya varmıydı bir sorun..

Canımmm benim sorunum yok herşey iyi ...fakat eşimmm :)
Dr. da baya bekletti bizi hep ilaçlara boğulduk en sonunda aşılama dedik ama oda tutmadı malesef

arkadaşlarrrrrrrrrrrr ben adetimin 3 . gününüde doktora gideceğimmmm deeee!!giden varsa beni bilgilendirirmi neler yapılıyo adetliykennnnnnnn.hormon testi başkaaa muayene yok dimmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…