Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart....................... Bebiş sıkı tutun annene....

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................14 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Dün regli günümdü hala gelen giden yok belirtide yok diyebilirim çok az bir sancı birde banyoya girerken dikkat ettim göğüslerimin damarları yeşillenmiş bariz bir şekilde buda bir belirti sanırım burdaki topiclerde okuduğum kadarıyla çok heyecanlıyım bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah Yüce Rabbim yüzüme gülmüştür :44:

kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim sanırım sitede sorun vardı.bu ay klomen kullanmıştım.şu an hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim.listede ismim yok ama yinede paylaşmak istedim.

canm bende dr değiştirmeyi düşünüyorm awrupa yakasında oturuyorm bana önerebilecgn bi dr warmı

kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim sanırım sitede sorun vardı.bu ay klomen kullanmıştım.şu an hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim.listede ismim yok ama yinede paylaşmak istedim.

Hayırlı uğurlu olsun canım.Bu arada bu ay bende klomen e başladım.Hadi hayırlısı:18::18:

ben klomenlen beraber antibiyotik kullandm yumurtam büyümedi normalda iyi sonuç alırdık acaba antibiyotgn etkisi warmıdır.....

selam kızlar..gerçi kimsecikler kalmamış ama olsun girince okursunuz...
hastaneye de gittim bugün.. smear sonucum üzerine antibiyotik fitil (böğğğğğğğ) ve sanırım kas gvşetici gibi birşey verdi10 gün kullan gel dedi.. dedim pko tedavisi dedi yavaş yavaş.. hayırlısı bakalım daha nekadar gidip geleceğiz.. tedavi edilmesi gereken ne cok hastalıgım varış.. fitili ben nasıl koycam ki.. hayatımda parmagımı bile sokmadım ( ileri it falan dedi.. pufff
hayırlar güzellikler ver Yarabbiiiii

slm kızlar valla çok oldu giremiyorum nete bende iyi değilim kızlar çok mide bulantım veyorgunluğum var ev işlerimi yemeğimi bile çok zor yapıyorum hep yatıyorum offf çok sıkıldım dün biraz çarşıya .ıktık annemle size anlatamam öyle yoruldum öyle yoruldumki bu ne ya daha şimdiden hiç bişey yapamıyorum ben ilerde nolcak halimiz bilmem bebişim dediğin gibi eşim gündüzcü bu hafta bide sınavlarıma çok az kaldı yattığpım yerden ders çalışıyorum sonra uyuyup kalıyorum o yüzden fazla giremiyorum kızlar anca okuyup çıkıyorum işte darılmayın nolurçok içim sıkılıyor internet başında sınavlardan sonra inşallah daha çok girmeye çalışırım bir hafta içinde bebeğimizzi görmeye gidicez inşallah hayırlı haberlerle dönerim anlatırım size kendinize iyi bakın asicim ikimizede Allah kolaylık versin cnm :79:

slmmmmm kızlar ben 1 haftadır memleketteydim bugün geldim muayne oldum dr alttan ulturasonla baktı karnımdan baktı vede kandan hormanlara baktılar çok şükür hiç bişey çıkmadı acaba bi sorun olsa gözükürmüydü yada yaptırmam gereken başka bi test varmı allahım ya okadar istiyorumki yaz hamilesi olmayı inşallah olur rabbime sığınıyorum artık cvp larınızı bekliyorum kızlar bilgilerinize ihtiyacım var gerçi şuan topikte fazla kişi yok ama okuyunca yazın kızlar hemiiiiii:18::18::18::18::18:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart....................... Bebiş sıkı tutun annene....

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................14 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ayy hadi İnşaallah canım müjdeli haber veririsin bizlere....

Canım sen en son bizim topiğe 20 Şubatta girmişsin yani 1 ay olmuş....Hatta o zaman liste yapalım demişsin,sonra da bi daha girmemişsin canım....Biz de sonradan yaptık zaten....Ekliyeyim seni de listemize.....

O zamanlarda adet olmuştun sen de hatırlıyorum hemen hemen yakın zamanlardaydık çünkü....Hamile olduğuna çok sevindim canım....Sanırım daha 4-5 haftalık olması lazım....Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Ben malesef yine adet oldum.... Hamilelerin duaları kabul olur derler bzlere de dua et canım....

Bu arada en erken hamilelik belirtilerini yazarsan seviniriz.....

Kendine ve bebişine çok iyi bak.....Ara sıra gelişmelerden haberdar et bizleri canım....

Hoşgeldin canım....:79::80:

Canım genel olarak herşeye bakılmış gibi duruyor ya....

İnşaallah en kısa zamanda Allah'ım hepimize nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…