arkadaşlarrrrrrrrrrrr ben adetimin 3 . gününüde doktora gideceğimmmm deeee!!giden varsa beni bilgilendirirmi neler yapılıyo adetliykennnnnnnn.hormon testi başkaaa muayene yok dimmiii
canım bende çektirdim.. 180 tl sigorta karşıladı ve narkozlu avcılar hospıtalda çektirmiştim.ve duyduğuma göre dışardan alıyormuş malzemeleri yani ilaçları doktor yazıyomuş bazı yerlerde ama bende hiç bişey yazmadılar herşey hastanedendi..
makinist nasılsın canım? Merhaba..
Kimse yokmuuuuuuu
kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim sanırım sitede sorun vardı.bu ay klomen kullanmıştım.şu an hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim.listede ismim yok ama yinede paylaşmak istedim.
kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim sanırım sitede sorun vardı.bu ay klomen kullanmıştım.şu an hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim.listede ismim yok ama yinede paylaşmak istedim.
Şu ilk 3 ay geçsin rahatlarsın canım.....
Allah kolaylık versin....
Bahar'la en son salı görüşmüştüm canım...
Sanırım onun da başlamıştır bulantıları falan ondan pek uğrayamıyordur....
Ya da eşi gündüzcüyse bu hafta annesindedir ondan....
İnşallah yarın falan ondan da haber alırız....
Sagol tatlim öyle yapiyorum valla bende
hep yatakta midem bulaniyor ama istifra olmuyor yemek yemesemde bulaniyor yemekten
sonrada bende anlamadim hele bugün en zor günümdü
suan bile basim düsüyor yaticam tekrar nefes almak istiyorum disari cikamiyorum esim diyor
cikalim belki iyi gelir diye
yarin iyi olursam cikacagim insallah
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
canim bahardan haber varmi ??
Dün regli günümdü hala gelen giden yok belirtide yok diyebilirim çok az bir sancı birde banyoya girerken dikkat ettim göğüslerimin damarları yeşillenmiş bariz bir şekilde buda bir belirti sanırım burdaki topiclerde okuduğum kadarıyla çok heyecanlıyım bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah Yüce Rabbim yüzüme gülmüştür :44:
slmmmmm kızlar ben 1 haftadır memleketteydim bugün geldim muayne oldum dr alttan ulturasonla baktı karnımdan baktı vede kandan hormanlara baktılar çok şükür hiç bişey çıkmadı acaba bi sorun olsa gözükürmüydü yada yaptırmam gereken başka bi test varmı allahım ya okadar istiyorumki yaz hamilesi olmayı inşallah olur rabbime sığınıyorum artık cvp larınızı bekliyorum kızlar bilgilerinize ihtiyacım var gerçi şuan topikte fazla kişi yok ama okuyunca yazın kızlar hemiiiiii:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?