slm kızlar valla çok oldu giremiyorum nete bende iyi değilim kızlar çok mide bulantım veyorgunluğum var ev işlerimi yemeğimi bile çok zor yapıyorum hep yatıyorum offf çok sıkıldım dün biraz çarşıya .ıktık annemle size anlatamam öyle yoruldum öyle yoruldumki bu ne ya daha şimdiden hiç bişey yapamıyorum ben ilerde nolcak halimiz bilmem bebişim dediğin gibi eşim gündüzcü bu hafta bide sınavlarıma çok az kaldı yattığpım yerden ders çalışıyorum sonra uyuyup kalıyorum o yüzden fazla giremiyorum kızlar anca okuyup çıkıyorum işte darılmayın nolurçok içim sıkılıyor internet başında sınavlardan sonra inşallah daha çok girmeye çalışırım bir hafta içinde bebeğimizzi görmeye gidicez inşallah hayırlı haberlerle dönerim anlatırım size kendinize iyi bakın asicim ikimizede Allah kolaylık versin cnm :79:
slm kızlar valla çok oldu giremiyorum nete bende iyi değilim kızlar çok mide bulantım veyorgunluğum var ev işlerimi yemeğimi bile çok zor yapıyorum hep yatıyorum offf çok sıkıldım dün biraz çarşıya .ıktık annemle size anlatamam öyle yoruldum öyle yoruldumki bu ne ya daha şimdiden hiç bişey yapamıyorum ben ilerde nolcak halimiz bilmem bebişim dediğin gibi eşim gündüzcü bu hafta bide sınavlarıma çok az kaldı yattığpım yerden ders çalışıyorum sonra uyuyup kalıyorum o yüzden fazla giremiyorum kızlar anca okuyup çıkıyorum işte darılmayın nolurçok içim sıkılıyor internet başında sınavlardan sonra inşallah daha çok girmeye çalışırım bir hafta içinde bebeğimizzi görmeye gidicez inşallah hayırlı haberlerle dönerim anlatırım size kendinize iyi bakın asicim ikimizede Allah kolaylık versin cnm :79:
RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
Sen de öyle bi şey mi çıktı canım?
içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
nasilsiniz bugün ben yine ayniyim nedense disari ciktim daha da yoruldum
sanirim bi süre cikmam artik suan bile uyukluyorum ya
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HER KONUDA
Canım ilk 3 ay biraz sıkıntılı geçecek sanırım ama sonra rahatlarsınız....
Sen bi de son 3 ay sıkıntı yaşarsın canım....
Çünkü seninkiler ikiz ya ağırlaşırlarv baya bide şişme fazla olabilir sende....
Benim ikiz bekleyen arkadaşımda öyle olmuştu canım....
Ahh bilmiyorum canim ben zaten simdiden sistim diyebilirim
atlatsaydik su 3 ayida belki normale dönerdim ama
benim daha dikkatli olmam gerekiyor ama esimde SIKTI ARTIK
sürekli kisitliyor beni sunu yapma onu alma biktim yani cekemiyorum suan hicbisey
Canım napıcaksın,az beklemediniz ki bu bebekleri.....
Eşin de haliyle üstüne düşüyor işte....
Haklisin ne diyebilirimki
esimde kendine göre hakli korkuyor
neyse bitanem ben yemek yiycem simdi uyuyup kalmassam
yine gelirim araniza
selam kızlar..gerçi kimsecikler kalmamış ama olsun girince okursunuz...
hastaneye de gittim bugün.. smear sonucum üzerine antibiyotik fitil (böğğğğğğğ) ve sanırım kas gvşetici gibi birşey verdi10 gün kullan gel dedi.. dedim pko tedavisi dedi yavaş yavaş.. hayırlısı bakalım daha nekadar gidip geleceğiz.. tedavi edilmesi gereken ne cok hastalıgım varış.. fitili ben nasıl koycam ki.. hayatımda parmagımı bile sokmadım( ileri it falan dedi.. pufff
hayırlar güzellikler ver Yarabbiiiii
Canım normaldir.Sen daha yenisin hele bi dur baklım.Bebişler iyce bir tutunsun annelerine kafaya bukadar takma bide zaten çok fazla yürüme 3 ayı bitirene kadar otur evinde.Gezginci seninasilsiniz bugün ben yine ayniyim nedense disari ciktim daha da yoruldum
sanirim bi süre cikmam artik suan bile uyukluyorum ya
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HER KONUDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?