Kızım daha ne istiyon düşünsün işte üstüne düşüyorsa sende nazlan biraz keyfini çıkar.Valla ben hiç nazlanamadım,nazlanmayı bırak bulantım vardı bigün hiç unutmam sabah kalkamıyorum dedimki hayatım nolursun bana bir kahvaltı hazırlarmısın ne dese beğenirsiniz.Hayatım bulantın geçince kalkıp hazırlarsın dedi.Ben bunu asla unutamıyorum.Valla siz çok şanslısınız.Aş erdim onu bile alamdıAhh bilmiyorum canim ben zaten simdiden sistim diyebilirim
atlatsaydik su 3 ayida belki normale dönerdim ama
benim daha dikkatli olmam gerekiyor ama esimde SIKTI ARTIK
sürekli kisitliyor beni sunu yapma onu alma biktim yani cekemiyorum suan hicbisey
Canım sıkma canını bu kadar ilaç vermiştir heralde doktorun,ilaç tedavisiyle geçer İnşaallah.....
Tamam canım,biraz hava al,rahatla....Ben de bi bakayım internetten şu konuya....
Canım baksana kadınların yarısından fazlasında görülür diyor....
İlaç tedavisiyle de geçecek İnşaallah.....
Canını sıkma bu kadar.....Allah şifa versin canım.....
Geçmiş olsun canım.Alışırsın alışırsın kafana takma bende o fitilden nefret ediyorum ama ne yapalım bana da yazmıştı dr.Hayırdır fitili niye verdi bide antibiyotikde verdiğine göre akıntın falan mı var.Allah kolaylık versin canım
Kızım daha ne istiyon düşünsün işte üstüne düşüyorsa sende nazlan biraz keyfini çıkar.Valla ben hiç nazlanamadım,nazlanmayı bırak bulantım vardı bigün hiç unutmam sabah kalkamıyorum dedimki hayatım nolursun bana bir kahvaltı hazırlarmısın ne dese beğenirsiniz.Hayatım bulantın geçince kalkıp hazırlarsın dedi.Ben bunu asla unutamıyorum.Valla siz çok şanslısınız.Aş erdim onu bile alamdı
iyi gecelerrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm!!!
bebişimmm bnm adet gnm 13 nisan cnmmm 14 değilll
Topik bosmuu??
Burdayız canım....
Ara ara gelip gidiyor bugün millet....
Bi buluşamadık,birimiz giriyor tam ,öbürü çıkıyor....
Mesaj saatlerinden belli....
Herkes dizi baktı heralde....
Senden ne var ne yok canım?Uyudun geldin mi?
Düzelttim canım listede.....
Sayilir canim cok degil meyve yedim biraz
sen ne yaptin bakalim??
Ben de dizi baktım bugün işte....
Bitince geldim işte....
Yeni belirtilerin var mı canım?
Yok tatlim sadece midem bulaniyor o kadar
bas dönmesi olmadi hic bazi seyleri yiyemiyorum fazla sikintim yok simdilik
Kusma yok dimi şimdilik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?