Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kızım daha ne istiyon düşünsün işte üstüne düşüyorsa sende nazlan biraz keyfini çıkar.Valla ben hiç nazlanamadım,nazlanmayı bırak bulantım vardı bigün hiç unutmam sabah kalkamıyorum dedimki hayatım nolursun bana bir kahvaltı hazırlarmısın ne dese beğenirsiniz.Hayatım bulantın geçince kalkıp hazırlarsın dedi.Ben bunu asla unutamıyorum.Valla siz çok şanslısınız.Aş erdim onu bile alamdı

sağol cnmm...
Canım sıkma canını bu kadar ilaç vermiştir heralde doktorun,ilaç tedavisiyle geçer İnşaallah.....

Tamam canım,biraz hava al,rahatla....Ben de bi bakayım internetten şu konuya....

doktor demiştiki eşinde bi hastalık varmı? bilmiyorum dedim oda tmm dedi ilaç yazcam bunları kullan 10gün sonra görüşelim dedi....acaba eşimden dolayımı ama sanmam ne bileyim..offffff
evde dayım annem falan var bi gitsinler kaç olursa olsun saat arayıp sorcam doktoru..

Canım baksana kadınların yarısından fazlasında görülür diyor....

İlaç tedavisiyle de geçecek İnşaallah.....

Canını sıkma bu kadar.....Allah şifa versin canım.....

yukarda bi yerlere yazmıştım smeaer sonucumu ondan ötürü yazdı..

ben çıkıyorum başka şeylerle oyalanayım biraz dagıtayım... kendinize dikkat edin..öptm

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart....................... Bebiş sıkı tutun annene....

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ne komiksin kiss sen benide güldürdün yani aksam aksam
off ne yapayim herkesin yapisi baska iste

ben bu ara cok sikiliyorum esimden bile

Sayilir canim cok degil meyve yedim biraz
sen ne yaptin bakalim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…