Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kızlar eşlerimizi yatırdık geldik de benim de uykum gelmeye başladı ,ben de yatıcam....Yarın görüşürüz....Kendinize iyi bakın....:79::80::79::80:

herkesde farklı oluyor canım benim de adet dönemimde olur ama hamileliğimde olmadı
evet ya ancak hamile olduğumuzu anlayınca öğrenecez bunu
merak ettim oldumu o arkadaşınınki

o arkadaş 1 sene olunca tekrar gitti tedaviye başlamak için testler tahlil ıvır zıvır derken aradan 3 ay geçiyor tabi bizim arkadaşın hala yok en son 2 aydır da adette olmamış kız iyice kafayı yemiş artık adettende oldum diye test almış bir ara atmış buzdolabının üstüne yapmamış sonra doktor zamanı gelince gidiyorlarki tamı tamına 3 aylık hamile.meger ilk ay adet oldum zannettiği de yerleşme kanamasıymış.

ne güzel ya Allahın işi işte kimsenin aklı ermez böyle bir mucizede bize nasip eder inşaallah. Sen doktora gittin mi

ne güzel ya Allahın işi işte kimsenin aklı ermez böyle bir mucizede bize nasip eder inşaallah. Sen doktora gittin mi

inşallah zaten sonuçlarında problem yokmuş doktor sırf stres kaynaklı demiş arkadaşım diyoki artık hiç umudum kalmadı nasılsa tedaviyede başladık diye takip etmeyi bırakmış

ben korunmayı bıraktığım ay gittim doktora ön muane oluyum diye sonrada kist mantar vs sorun olur diye ozaman ultrasyonla baktı yumurtalık rahim normal dedi bide folik asit verdi bunu kullan dedi
başkada gitmedim en az bir sene dolunca iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum umarım gerek kalmaz

evet canım11 haftalıkken kalbi durdu

çok zor bende geçen ay düşük yapmışım çok küçükmüş ama hamile olduğumu daha öğrenemeden birden kanamam oldu ağrıyla beraber ondan hamilelik belirtisi falan yaşamadım ondan saymıyorum bile acildeki doktor öyle dedi hatta içimde şüphe kaldı neyse önümdeki maçlara bakıyım dedim

kimyasal gebelik diyorlar demi olsun oda güzel demekki hamile kalabilyorsun

ayyy canım benim sende benim gibisin

hep eşimle yatarım onu uyuturum kalkarım sonra ilacım var uyumak için ama gebelik düşündüğün zaman sakın kullanma dedi doktor ondan onuda kullanamayınca sabah hava aydınlar ben yatar çok ta uyumam 5-6 saat yeter bana öğlen kalkarım gece yatmaz sabah kalkmaz cinstedim

bende öyleyim allhtan çalışıyorum da hayatım düzene giriyor yoksa halim harap valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…