arkadaşlar selamlar bir sorum olacaktı..geçen ay aşılama oldum sonra tutmadı..adet oldum biraz yoğundu..sonra doktorum 1 ay ara verelim dedi..şimdi tekrar adet oldum dün gece 23:30 civarıydı biraz geldi..bu gün yine aynı hatta leke gibi..normal adet gibi olmadım..gebe değilim biliyorum ...kanamam sizce niye az olmuş olabilir...birde bu günü 1.gün sayıyoruz dimi zaten pazar günüde doktorum olmadığından pazartesi gidicem ...yine herşeye bakılabilir mi..yine aşılama düşünüyorum da..cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar selamlar bir sorum olacaktı..geçen ay aşılama oldum sonra tutmadı..adet oldum biraz yoğundu..sonra doktorum 1 ay ara verelim dedi..şimdi tekrar adet oldum dün gece 23:30 civarıydı biraz geldi..bu gün yine aynı hatta leke gibi..normal adet gibi olmadım..gebe değilim biliyorum ...kanamam sizce niye az olmuş olabilir...birde bu günü 1.gün sayıyoruz dimi zaten pazar günüde doktorum olmadığından pazartesi gidicem ...yine herşeye bakılabilir mi..yine aşılama düşünüyorum da..cevap verirseniz sevinirim
bende iim canım naıl olsun karışığım biraz bi,liyosun benm mhastalığım 8 gün geçikti hasta oldum ama normalde 6 gün süren hastalığım bu ay 2 gün sürdü normal hasta oldum bitti şimdi napıcağımı şaşırdım dengem bozuldu bu ay ya:2::2:
senin bebişler naısl :)
ya düsünüyorumda canim acaba üstünemi gördün umutlandirmak istemiyorum ama
aklima geldi simdi bekle biraz dahada gelmessse bi doktoruna görünürsün
valla iyiler sanirim pek hissetmiyorum simdilik bisey
iste bugün kalktim ev isi felan yaptim yavas yavas kadin olunca duramiyor insan
:):) ee insan duramıyo ki işler dururken yatılmıyo
benm üstüne görme gibi bişeymi bilmiyorum 8 gün geçmişti testlerde negatif çıktı 2 günde normal hasta oldum az falan deildi ve ilk kez böyle bi durumla karşılaştım salı gününe randevu aldım bende gidicem bakalım ne dicek cannımm
Hayirlisi olsun canim
bu ay olmassa öbür ay umudunu yitirme sen elbet olur bi günn
bende sali günü gidecegim bakalim test felan yapildi sonuclari alicaz insallah problem yoktur:26:
inşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut sen :):)
tabikide dert etmiyorum ben daha ilk denememizdi sadece yumurtlama dönemini hesaplayamıyorum ondan kafam karıştı olucak inş. allahın izniyle
Merak etme azda gelse kanaman doktor anlar
insallah bi dahakine tutar sikinti yapma aslinda bu konuda pek bilgim yok evanur olsaydi
cok iyi aydinlatirdi seni oda asilama yaptirmisti neyse bekle bakalim belki gelir canim
evet canım bugün birinci gün pzt 3.gün hormonlarına baktırabilirsin bu arada doktorun kim?
Ne güzel pozitifsin canim ya
valla bizim kizlar yapiyolar yumurtlama günlerini
bende hic anlamam
biliyosun zaten ben tedaviyle hamile kaldim
ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN BACIM
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlardoktorum uğur değer. 2 yıldır gidiyorum 1 ay önce aşılamam oldu ama kısmet değilmiş işte tutmadı..şimdi 2 aşılamaya geçicem 34 yaşında olduğumdan hemen olsun istiyorum bu yüzdende hep bir arayış içindeyim..gerçi doktorun iyisi kötüsü olmaz heralde, Allah anlımıza ne yazdıysa o..kısmet artık
Sanirim yine aciktim ben
birazdan gelirim tabi uyuyakalmassam
görüsmek üzere:79::79:
herkese iyi aksamlar nasilsiniz buyuk bir dolunay olan bir gecede...
evde internet yokkayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..
benim ilki tedaviyle olmuştu inş ikinci kendiliğinden olur
herkese iyi aksamlar nasilsiniz buyuk bir dolunay olan bir gecede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?