Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Merak etme azda gelse kanaman doktor anlar
insallah bi dahakine tutar sikinti yapma aslinda bu konuda pek bilgim yok evanur olsaydi
cok iyi aydinlatirdi seni oda asilama yaptirmisti neyse bekle bakalim belki gelir canim

evet canım bugün birinci gün pzt 3.gün hormonlarına baktırabilirsin bu arada doktorun kim?

ya düsünüyorumda canim acaba üstünemi gördün umutlandirmak istemiyorum ama
aklima geldi simdi bekle biraz dahada gelmessse bi doktoruna görünürsün
valla iyiler sanirim pek hissetmiyorum simdilik bisey
iste bugün kalktim ev isi felan yaptim yavas yavas kadin olunca duramiyor insan

:):) ee insan duramıyo ki işler dururken yatılmıyo
benm üstüne görme gibi bişeymi bilmiyorum 8 gün geçmişti testlerde negatif çıktı 2 günde normal hasta oldum az falan deildi ve ilk kez böyle bi durumla karşılaştım salı gününe randevu aldım bende gidicem bakalım ne dicek cannımm

Hayirlisi olsun canim

bu ay olmassa öbür ay umudunu yitirme sen elbet olur bi günn

bende sali günü gidecegim bakalim test felan yapildi sonuclari alicaz insallah problem yoktur:26:

Hayirlisi olsun canim

bu ay olmassa öbür ay umudunu yitirme sen elbet olur bi günn

bende sali günü gidecegim bakalim test felan yapildi sonuclari alicaz insallah problem yoktur:26:

inşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut sen :):)
tabikide dert etmiyorum ben daha ilk denememizdi sadece yumurtlama dönemini hesaplayamıyorum ondan kafam karıştı olucak inş. allahın izniyle

inşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut sen :):)
tabikide dert etmiyorum ben daha ilk denememizdi sadece yumurtlama dönemini hesaplayamıyorum ondan kafam karıştı olucak inş. allahın izniyle

Ne güzel pozitifsin canim ya
valla bizim kizlar yapiyolar yumurtlama günlerini
bende hic anlamam
biliyosun zaten ben tedaviyle hamile kaldim
ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN BACIM

Merak etme azda gelse kanaman doktor anlar
insallah bi dahakine tutar sikinti yapma aslinda bu konuda pek bilgim yok evanur olsaydi
cok iyi aydinlatirdi seni oda asilama yaptirmisti neyse bekle bakalim belki gelir canim

evet canım bugün birinci gün pzt 3.gün hormonlarına baktırabilirsin bu arada doktorun kim?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar doktorum uğur değer. 2 yıldır gidiyorum 1 ay önce aşılamam oldu ama kısmet değilmiş işte tutmadı..şimdi 2 aşılamaya geçicem 34 yaşında olduğumdan hemen olsun istiyorum bu yüzdende hep bir arayış içindeyim..gerçi doktorun iyisi kötüsü olmaz heralde, Allah anlımıza ne yazdıysa o..kısmet artık

Son düzenleme:
Ne güzel pozitifsin canim ya
valla bizim kizlar yapiyolar yumurtlama günlerini
bende hic anlamam
biliyosun zaten ben tedaviyle hamile kaldim
ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN BACIM

ben hep öleyim canım ya canımı fazla sıkmam sadece olacığna inanırım ve eninde sounda olur o istediğim ondan içim çok rahatt herzaman ilk denememiz olduğu için sorun deil bu ay olmaması daha yaşım 23 en kötü bu sene olmaz bidahaki sene olur dimi :79::79::79:
allah herkesin gönlüne göre versin bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun sizde onlara sahip çıkın bebişi olmayanlara allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsinn

Dogru söylüyosun canim ama bu kadar kasma kendini

umarim doktorun da iyidir bende 1,bucuk sene tedavi gördm en sonunda geldi mucizem
sabirli olmak gerekiyor canim derdi veren dermaninida verir

herkese iyi aksamlar nasilsiniz buyuk bir dolunay olan bir gecede...

sanada iyi akşamlar dolunaydan mıdır nedir benimde adetim dolu dolu geçmiyor..geçen ay daha yoğundu...şimdi ise 1 tatlı kaşığını doldurmaz..p.tesi doktoruma gidecem ama adetim normal bir şekilde olmadı korkum hani kist var da on dan mı az oldu ... 2. aşılamamı olucaktım inşallah doğum kontrol hapı vermez....arkadaşlar evanur anlar bu konuları dediler bende sorayım dedim ne olur sence:26:

Son düzenleme:

Ayyy canım çok sevindim......

:81::81::81::81::81::81:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....

Kız belki senin de ikizdir.....

Gelişmeleri bildir bizlere canım.....

Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:

Pazartesi 3.gün oluyor bu durumda ,hormon testi yaparlar canım o gün.....

Adetin azsa belki üstüne görmedir canım,hiç test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…