Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evde internet yok kayınvalidemdeyiz. neyse kısaca konuya gireyim doktordan geldim nihayet kan verdim ve sonucum 85 ten 235 e çıktış sonucum:)) müjdeyi verebilirsiniz dedi doktorumuz. ama şöle bişey var 2 kata çıkması lazımdı demişti ya benimki 3 katı olduğu için cumartesi tekrar gelin ultrasonda bakıcam dedi çoğul gebelikte olabilir dedi tabi biz şokkkk.. baklım artık kızlar hayırlısı inşallah..

maşallah canım hayırlısı olsun canım dikkat et kendine

hadi hayirlisi canim,dikkat kendineee

Nasilsiniz güzel anne adaylari

slm iyiyz tsk.ederiz,sen nasilsin,,,:81:

merhaba kızlar moralim bozuk.hormon teseteriniz nasıldı beninm fsh 8.54,e2 64.3 yani bu e2 yumurta kalitesi demekmiş.50 nin altı çk iyiymiş.benim gibi değeri olup gebe kalan varmı acaba?:97::97:

merhaba kızlar moralim bozuk.hormon teseteriniz nasıldı beninm fsh 8.54,e2 64.3 yani bu e2 yumurta kalitesi demekmiş.50 nin altı çk iyiymiş.benim gibi değeri olup gebe kalan varmı acaba?:97::97:

Üzgünüm canim canim ben yaptirmadim bu testen hic diger arkadaslar gelirse
belki onlar cevap verebilir sana :26:

arkadaşlar selamlar bir sorum olacaktı..geçen ay aşılama oldum sonra tutmadı..adet oldum biraz yoğundu..sonra doktorum 1 ay ara verelim dedi..şimdi tekrar adet oldum dün gece 23:30 civarıydı biraz geldi..bu gün yine aynı hatta leke gibi..normal adet gibi olmadım..gebe değilim biliyorum ...kanamam sizce niye az olmuş olabilir...birde bu günü 1.gün sayıyoruz dimi zaten pazar günüde doktorum olmadığından pazartesi gidicem ...yine herşeye bakılabilir mi..yine aşılama düşünüyorum da..cevap verirseniz sevinirim

slm fıstık geçmiş msjlarını okudum da diyarbakırdaki doktorları sormuşsun ben ömer yalınkayaya gidiyorum tavsiye ederim ayrıca alman hastanesinde zeki akkum da var komşumda genesise niyazi beye gidiyor bilgin olsun canım

selam canim
hosbuldum
sende hosgeldin pek kimse yok
iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin?

bende iim canım naıl olsun karışığım biraz bi,liyosun benm mhastalığım 8 gün geçikti hasta oldum ama normalde 6 gün süren hastalığım bu ay 2 gün sürdü normal hasta oldum bitti şimdi napıcağımı şaşırdım dengem bozuldu bu ay ya:2::2:
senin bebişler naısl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…