OO kizceler ne kadar neselisiniz yahuu
bende kahvalti yapip gelicem araniza
gunaydin kizlar,nasilsiniz.:81:
günaydın canım iizz sen nasılsın bebeiş nasıl :)
iyimiyim kotumuyum bende bilmiyorum...
yaa cok sirt agrilarim oluyor ve kahverengi sivi akintilarim hala devam ediyor..
doktor her ne kadar normal desede ben yinede korkuyorummmmm:26::26:
yaa allahim ne olur sen bana dogru yolu goster,icimdeki su kuruntulari atmamam yardimci ol..
canım sıkma canını doktor normal dediyse korkulcak bişey yoktur ama anlıyorum seni içinde bir can daha taşıyosun onu en iyi şekilde korumak için için içini yiyordur ama allah korur onu merak etme için sıkılyosa bence sana tavsiyem kalk abdest al bi dua et yasin oku içindeki sıkıntıları gideririrsin için ferahlaar canım merak etme bebişini iidir o annesinin içinde :):)kıyamam yaa allah herkse yardım etsin sen sıkıntı yaparsan oda sıkılır ama
gunaydin kizlar,nasilsiniz.:81:
günaydın iyiyiz saol sen nasılsn
canim o kadar zamandan sonra olmasi beni ister istemez tedirgin ediyor...
rabbim hayirli olani nasip eylesin...
cok sagol canim...
ben en iyiysi senin dedigin gibi yapiyim namazimi kiliyim hemde rahatlamis olurum
aynen canım uzun zaman olmayınca tedirgin olman normel ama sen içini ferah tut ki bebişte rahat olsun balım dediğim gibi yap namaz kıl kuran oku inan çok ferahlarsın hemde normel böle sıkılman hamilelikte oluyomuş böle :2::2:
bende iyi olmaya calisiyorum canim,tsk.ederim
cok tsk.ederim canimmmmmmmm
allah daha iyi etsin..
nedemek canım siz haileler rahat olun yeterki değerlisiniz şehsade anneleri
min cumlemizi canimmmmmmmmmmmmm
oyleyiz dimiiiii
bende ölesiniz canımmm değerlisinizz her anne olduuğu gibi :):)
kiz hele erkekler icin aman sunu yapma ,bunu yapma kaldirma etmeeee
benim esim gecen gun ben yatiyordum o sabah erken kalkmis mutfagi temizlemizzz
bir ara baktim mutfaktan sesler geliyor,caktirmadan gidip baktimmanam ne guzel temizliyorrr valla kendi icimde vayy beee bu kadarmiii dedimmm
tabi canim her anne degerlidir,kutsaldir
ne güzell valla benm eşimde şimdi bebek yokkende onu bunu yapma diyo ama hiç kalkıp kendi yapmıyor bakalım bebeiş olursa yapıcakmı okdar çok istiyokii diyo bana bi desen hamileyim dünyayı durudrum senin için okadar yani o istiyo die saten başladık bebek çalışmalrına ya bide ben sana bişey sorucam biliyosun benm hastalığım 8 gün geçti hasta oldum normalde 6 gün sürerdi ama ilk kez bu ay 2 gün srdü bitti sence neden böle olmuştur bu yaşıma kadar ilk kez oldu yaa kafam karıştı benmde :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?