Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

okudum tatlım okudum sonrada doktoru aradım sordum oda şöyle dedi suan kötü bir şey değil ama ilerde kanser olabilirsin habercisi şimdiden tedavi ediyoruz.. şimdiden sonumuda öğrendim :)
Nolsun canım ya,araştırma yapıyorum biraz.....

Sen nasıl oldun iyi misin biraz daha?

Senin konunu da araştırıp yazmıştım okudun mu?

Umarım için biraz rahatlamıştır canım.....

İyilik nolsun....

Ev işiyle uğraşıp duruyorum işte....

Senden ne var ne yok ?

bende iyiyim cnm aynı sen bende ev çamaşır yemek. veeeee yarınnn iş ne olsun ben hem sizle yazışıyorum hem işşşş!!!
cnmm bu arada lagrima arkadaştaki sorun nedirrr ben bilmiyorummmm

evet canim cok sukur ikimizde iyiyiz..
buyuk allahim sen nelere kadrisin..
canim valla okurken tuylerim urperdiii
kesinlikle haklisin canim,bende artik tadini cikarmaya bakicammmm

Düşün ben dinlerken daha detaylı anlattı.Benimde aynen tüğlerim diken diken oldu.

Bu arada onlarında 7-8 ay bebekleri olmadı tedavi gördü 2 kızı oldu şimdi üçüncüye hamile

Darısıda Topikdeki tüm arkadaşlarıma ve bana

Son düzenleme:
arkadaşşşlarrr görüşürüzzzz..kendinize iyi bakın.. Allah a emanet olun..

Sayfa 658 de canım,okuyabilirsin.....

teşekkürler cnmmmm
LAGRİMA GEÇMİŞ OLSUN CNMM ÇOK UZMAN BİR DOKTORA GİT CNMMM CANINI SIKMA !!BENDEDE KİST ÇIKTI DOKTORUM ÇOK İYİ BAK BEN CANIMI SIKMIYORUM SADECE DKRUMUN DEİĞİNİ YAPACAĞIM BU ARADA DA GÜNLÜK HAYATIMDA DA YEMELERİME DİKKAT EDECEĞİM ARKADAŞLAR SOĞAN KÜRÜNDEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ VARMIII. DR BANA SENİN KESİNLİKLE İLACA İHTİYACIN YOK BİZ GEBELİĞE ODAKLANALIM DEDİİ, YANİ ÇAY YADA YEMEK YERKEN DİKKAT EDECEĞİM TAVSİYELERİNİZ VARMI BEİ YÖNLENDİRİRSENZ SEVİNİRİMMM

Bu sabah kırmızılar teşrif etti 17sinde olmam gerekiyordu dün test yaptım çok azda olsa bir çizgi vardı ama kısmet değilmiş yeni regli tarihim 20 nisan dilerim bir dahaki aya güzel haberler veririm

Bu sabah kırmızılar teşrif etti 17sinde olmam gerekiyordu dün test yaptım çok azda olsa bir çizgi vardı ama kısmet değilmiş yeni regli tarihim 20 nisan dilerim bir dahaki aya güzel haberler veririm

Üzüldüm canım....

İnşaallah bu ay hepimiz hamile oluruz ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Huuuuu :92::92::92::92::92::92: hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Kimse yoooooooooooookmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…