Topik bosmu kimsecikler yokmu
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Nasılsın,ne var ne yok?
Hosbuldum tatlim iyiyiz cok sükür sen nasilsin??
kizlar yok bu aksam
merhabalar arkadaşlar, bunu topiklerin birinde şimdi buldum hepimize faydası olur inşallah
****kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa ****
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile8 haftalık
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile4 haftalık
Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Ukte8085...........................hamiş............................Hamile4 haftalık
Nissam...................................hamiş............................Hamile4 haftalık
Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile
Pnr30.............................hamiş....................................Hamile
Yorgungonul......................hamiş............................Hamile4 haftalık
Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede
Nalan86............................19 Mart.......................Hamile
Aylic...................................20 Mart................................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede
Serush.............................25 Mart...........................Beklemede
Evanur........................26 Mart....................................Beklemede
Fsane21.........................hamiş.............................Hamile7 aylık
Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Beklemede....................31 Mart............................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede
Cimeka...........................................................Nisan anne adayı
Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede
Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede
Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede
_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede
Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede
Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede
Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede
Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede
Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede
Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı
Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede
Matnes........................................................Nisan anne adayı
Asliyan..............................................................Nisan anne adayı
Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede
Zevol...............................................................Mayıs anne adayı
Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yaaa kıslar ben yarın sabah yapsm silikte olsa çıkmaz mı acaba ????? :)
bu arada ben dün adet oldum.küçük bir umutta olsa belki hamişimdir diyordum 1 haftalık gecikme yüzünden.neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız :92:
kızlar kk da yeniyim..bende hamile kalmak isteyenlerdenimm.bnide aranıza alın.allahım herkese anneliği yaşamayı nasip etsin.onun kokusunu içime cekerek uyumayı uyuyan o guselıgı izlemeyi okadr çok istiyorum kiii...hepbşrlikte burda toplanıp dua edelım işlerimz duayla olur ancak..:26:
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Amin canım...... İİİİNNNNNŞŞŞŞŞŞAAAAALLLLLLLLLAAAAAAHHHHHHHH........
Seni de ekleyeyim listeye,beklemediğin adet tarihini söyle canım?
teşekkürler cnmmmm
LAGRİMA GEÇMİŞ OLSUN CNMM ÇOK UZMAN BİR DOKTORA GİT CNMMM CANINI SIKMA !!BENDEDE KİST ÇIKTI DOKTORUM ÇOK İYİ BAK BEN CANIMI SIKMIYORUM SADECE DKRUMUN DEİĞİNİ YAPACAĞIM BU ARADA DA GÜNLÜK HAYATIMDA DA YEMELERİME DİKKAT EDECEĞİM ARKADAŞLAR SOĞAN KÜRÜNDEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ VARMIII. DR BANA SENİN KESİNLİKLE İLACA İHTİYACIN YOK BİZ GEBELİĞE ODAKLANALIM DEDİİ, YANİ ÇAY YADA YEMEK YERKEN DİKKAT EDECEĞİM TAVSİYELERİNİZ VARMI BEİ YÖNLENDİRİRSENZ SEVİNİRİMMM
merhabalar arkadaşlar, bunu topiklerin birinde şimdi buldum hepimize faydası olur inşallah
****kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa ****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?