ya benim pc demi bisey var bilmiyorum forum cok yavas:84::84:
Hosgeldin canim sende kimse yoktu dert yaniyoduk bizde Bebisimle
ee nasilsin??
ya benim pc demi bisey var bilmiyorum forum cok yavas:84::84:
Hoşgeldin canım,nasılsın?
Ayy iyice arttı bulantıların en zor zamanlar şimdi....
9. hafta artık en bulantıların başladığı zamaman demek ki....
Kız biz de tecrübe kazanıyoz sizden....
Bebişler de iyidir İnşaallah....
Bu arada benim adım bebişlerle karışıyor,kızlar adımla hitap edebilirsiniz.Adım Aysu.....
hoşgeldinnn iyi diyelim iyi olalım :))sen nasılsınnn
İyiyim çok şükür canım ben cvp yazarken sende sormuşsun.Sen nasılsın?
sağol canım inşallahhhhhCanım seni de düzenledim listede....
İnşaallah bu ay artacak hamilelerimiz.....
Çok şükür iyiyim.Eşim şehirdışındaydı bugün sabah bekliyordum dün gece süpriz yaptı.Valla Allah insanı ayrı vede yalnız koymasın.Ne zormuş yalnızlık.İlk gittiği gün Özgürde yoktu babannesindeydi.Tek başıma kaldım ya ne zormuş Eşi gece çalışanlara yalnız yaşayanlara Allah yardım etsin
Asi senin hep kızların olacakmış gibi geliyor bana.Hep ağzıma kızlar nasıl diye sorasım geliyor
Rabbim hayırlısını versin.
Bebişim sen nasılsın
KIZLARRR ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM NOLURR YARDIM EDİN.:43:
bugun doktora gttım progesteron testı ıcın..doktor sonuca baktı yumurtalaman cok dusuk dedı 2 tane ılac yazdı..adetının 5.gunu basla 13.gunu tekrar gel dedı..şok oldum çok üzüldüm.moralım cok bozuldu..Benım cocugum olmıcakmı??:43:
kızlarrr iyi akşamlar benim geçen ay adet 9 şubat ayın 19 sunda yani cumartesii kantesti yaprordımm 748,10 çıktı yani hamileym değerim düşük dimeee sizceeee
İyilik nolsun,yorucu bi günü daha bitirdim....
Yarın daha da yorucu bi de okul çıkışı toplantım var.....
Hmm sevdim adini aysucuuummm
iyiler sanirim canim baska problemimiz yokki zaten yarin doktora gidecegiz anne kimligi falan cikartiyolar burda hemde bakar yine
suan tek bulanti var yemek yesemde oluyor yemesemde
ama sabahlari artti baya
olmazsa hap verir doktor ne yapalim:26:
Tatlım sen niye böyle taktın kafana ki Rabbim isderse her türlü olur.Bak bana 3 yıl olmadı ve benim yumoşlarda tembeldi.Birsürü ilaç tedavi derken ben çok bunaldım hepsini bıraktım.Ama rabbim isdemiş demekki ve sonunda hamile kaldım.Şimdi ikinciyi düşünüyorum.Rabbim hepimize nasip eder inşallah
Evet bulantı çok olursa ilaç veriyormuş doktorlar canım....
Yarın bebişler nasıllarmış görcekmiş annesi......:81:
Ahh bende dertliyim o yönde benim esimde gececi hep yanliz oluyorum evde
ALLAH AYIRMASIN SIZIII
bilmiyorumki canim ne olur daha belli degil ama ilk baslarda cok eksi istedi canim
kimi öyle diyor kimi böyle iste esim diyor tatli ye biri erkek olsun diye
ama benim ablam 2 hamileliginde tatli yedi ikitane cimcimesi var iste
KIZLARRR ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM NOLURR YARDIM EDİN.:43:
bugun doktora gttım progesteron testı ıcın..doktor sonuca baktı yumurtalaman cok dusuk dedı 2 tane ılac yazdı..adetının 5.gunu basla 13.gunu tekrar gel dedı..şok oldum çok üzüldüm.moralım cok bozuldu..Benım cocugum olmıcakmı??:43:
Canım bıde doktorun surat ıfadesını gorseydın umutsuz gbı bakıodu..bıde ozele gıttım doktorlar nye bole yaaa..bıktım valla doktor degstrmekten hep aynı surat tıpı sankı kurbanlık gbı muamele yapıolar oyle bı soluyokı hala gozumun onunden gtmıyo
Çok şükür iyiyim.Eşim şehirdışındaydı bugün sabah bekliyordum dün gece süpriz yaptı.Valla Allah insanı ayrı vede yalnız koymasın.Ne zormuş yalnızlık.İlk gittiği gün Özgürde yoktu babannesindeydi.Tek başıma kaldım ya ne zormuş Eşi gece çalışanlara yalnız yaşayanlara Allah yardım etsin
kızlarrr iyi akşamlar benim geçen ay adet 9 şubat ayın 19 sunda yani cumartesii kantesti yaprordımm 748,10 çıktı yani hamileym değerim düşük dimeee sizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?