Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hosgeldin canim sende kimse yoktu dert yaniyoduk bizde Bebisimle
ee nasilsin??

ya benim pc demi bisey var bilmiyorum forum cok yavas:84::84:

Çok şükür iyiyim.Eşim şehirdışındaydı bugün sabah bekliyordum dün gece süpriz yaptı.Valla Allah insanı ayrı vede yalnız koymasın.Ne zormuş yalnızlık.İlk gittiği gün Özgürde yoktu babannesindeydi.Tek başıma kaldım ya ne zormuş Eşi gece çalışanlara yalnız yaşayanlara Allah yardım etsin

Asi senin hep kızların olacakmış gibi geliyor bana.Hep ağzıma kızlar nasıl diye sorasım geliyor
Rabbim hayırlısını versin.

Bebişim sen nasılsın

Hmm sevdim adini aysucuuummm
iyiler sanirim canim baska problemimiz yokki zaten yarin doktora gidecegiz anne kimligi falan cikartiyolar burda hemde bakar yine
suan tek bulanti var yemek yesemde oluyor yemesemde
ama sabahlari artti baya
olmazsa hap verir doktor ne yapalim:26:

kızlarrr iyi akşamlar benim geçen ay adet 9 şubat ayın 19 sunda yani cumartesii kantesti yaprordımm 748,10 çıktı yani hamileym değerim düşük dimeee sizceeee

Ahh bende dertliyim o yönde benim esimde gececi hep yanliz oluyorum evde
ALLAH AYIRMASIN SIZIII
bilmiyorumki canim ne olur daha belli degil ama ilk baslarda cok eksi istedi canim
kimi öyle diyor kimi böyle iste esim diyor tatli ye biri erkek olsun diye
ama benim ablam 2 hamileliginde tatli yedi ikitane cimcimesi var iste

Tatlım sen niye böyle taktın kafana ki Rabbim isderse her türlü olur.Bak bana 3 yıl olmadı ve benim yumoşlarda tembeldi.Birsürü ilaç tedavi derken ben çok bunaldım hepsini bıraktım.Ama rabbim isdemiş demekki ve sonunda hamile kaldım.Şimdi ikinciyi düşünüyorum.Rabbim hepimize nasip eder inşallah

kızlarrr iyi akşamlar benim geçen ay adet 9 şubat ayın 19 sunda yani cumartesii kantesti yaprordımm 748,10 çıktı yani hamileym değerim düşük dimeee sizceeee

Hayirli olsun bebisin tebrikler ben anlamam valla kan testinden
sonuca bakarim
ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYIDA NASIP ETSIN
DARISI TÜÜMMM OLMAYANLARIN BASINAAAAAA

Evet bulantı çok olursa ilaç veriyormuş doktorlar canım....

Yarın bebişler nasıllarmış görcekmiş annesi......:81:

saol canm destegın ıcın cok sevndm ALLAH analı babalı buyutsun ıkıncıyıde nasıp etsın ınsallah..Ama ıste ne bıleyım cok ısteyınce bıde doktorunda oyle demesı cok moralımı boozdu ıste..Umutsuzluga kapıldım..Sen hangı ılacları kullanmıstın cnm benm gbı mı dedı sanada doktor..?:18:

Evet bulantı çok olursa ilaç veriyormuş doktorlar canım....

Yarın bebişler nasıllarmış görcekmiş annesi......:81:

HEYECANLANIYOR INSAN her defasinda INSALLAH SIZLEREDE NASIP OLUR TATLIM
anneannesi baslamis örgülere valla
Babamda cok sevincli cocuk gibi seviniyor herkes
yarin gelince yazarim nasilmis durumlari

Allah iğlinizi versin
Senin canın isdemesi lazım.Öyle yiyince olmaz.Nasıl desem yani işeret gibi birşey.Ama yine bunlar kesin değil.Eskiler öyle dermiş ye tatlıyı al atlıyı diye.Ama tabi kesin deiğil.Burda ki "ye" de yersen olur anlamında değil.Canın isdiyorda yiyorsan anlamında

Ama hiç belli olmaz.Bunlar varsayım.Benim Lafıma gelince de sağdece his ya Allah söyletiyo sanki hani öyle derler ya nebilim.Hayırlısı olsun hakkınızda

Canım sıkma canını.....Hiç belli olmaz.....

Neler duyuyoruz,neler oluyor.......

Allah'ım hayırlısıyla en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin İnşaallah....

Allah kimseyi yalnız bırakmasın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…