Canım sıkma canını.....Hiç belli olmaz.....
Neler duyuyoruz,neler oluyor.......
Allah'ım hayırlısıyla en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin İnşaallah....
Ahh bende dertliyim o yönde benim esimde gececi hep yanliz oluyorum evde
ALLAH AYIRMASIN SIZIII
bilmiyorumki canim ne olur daha belli degil ama ilk baslarda cok eksi istedi canim
kimi öyle diyor kimi böyle iste esim diyor tatli ye biri erkek olsun diye
ama benim ablam 2 hamileliginde tatli yedi ikitane cimcimesi var iste
Allah iğlinizi versin
Senin canın isdemesi lazım.Öyle yiyince olmaz.Nasıl desem yani işeret gibi birşey.Ama yine bunlar kesin değil.Eskiler öyle dermiş ye tatlıyı al atlıyı diye.Ama tabi kesin deiğil.Burda ki "ye" de yersen olur anlamında değil.Canın isdiyorda yiyorsan anlamında
Ama hiç belli olmaz.Bunlar varsayım.Benim Lafıma gelince de sağdece his ya Allah söyletiyo sanki hani öyle derler ya nebilim.Hayırlısı olsun hakkınızda
saol canm destegın ıcın cok sevndm ALLAH analı babalı buyutsun ıkıncıyıde nasıp etsın ınsallah..Ama ıste ne bıleyım cok ısteyınce bıde doktorunda oyle demesı cok moralımı boozdu ıste..Umutsuzluga kapıldım..Sen hangı ılacları kullanmıstın cnm benm gbı mı dedı sanada doktor..?:18:
Canım senin ikisinden de canın çekiyorsa belki çift yumurta ikizidir.Biri kız biri erkek.....
Ayyy ne güzel olur.....:81::81::81::81:
Allah yardımcın olsun bende 2 ay önce çalışıyordum.Valla hem kadın olup hemde çalışma çok zor.Allah gücünü arttırsın
Allah kimseyi yalnız bırakmasın......
KIZLARRR ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM NOLURR YARDIM EDİN.:43:
bugun doktora gttım progesteron testı ıcın..doktor sonuca baktı yumurtalaman cok dusuk dedı 2 tane ılac yazdı..adetının 5.gunu basla 13.gunu tekrar gel dedı..şok oldum çok üzüldüm.moralım cok bozuldu..Benım cocugum olmıcakmı??:43:
İyilik benden de nolsun.....
Sen naptın koltuklarla pilavın işi tamam mı?
HEYECANLANIYOR INSAN her defasinda INSALLAH SIZLEREDE NASIP OLUR TATLIM
anneannesi baslamis örgülere valla
Babamda cok sevincli cocuk gibi seviniyor herkes
yarin gelince yazarim nasilmis durumlari
geçmişi okudum vee geldimm
selam kızlarrrrrr :92:
Ayy heyecanlanır tabi kız insan....
Sen anlatıyon ya biz de burda heyecanlanıyoruz,seviniyoruz....
Yarın bize anlatacaklarını heyecanla bekliyoruz.....
Seni düşünemiyorum bile.....
Ayy sen benim esimi görsen ölürsün gülmekten
neler yapiyo adam ya saglikli olsunda biz ayyirmiyoruz öyle kiz olsun erkek olsun diye
Allah hayirli evlatlar versin hepimize
Amin canım.Bu arada ben yemek yiyip geliyorum.
Hoşgeldin canım,nasılsın?
koltukları komple yıkadım kurudular inş :) akşama kadar camkapı acık oturdum..pilavda başka tencereye aldım altını çöpe :)))
Rabbim afetsin valla..
Sagolun teyzeleri
ben isterim herkes iyi olsun bozmasin kimse moralini
ALLAH BÜYÜK dedigin gibi neler oluyor hayatta hic beklenmedik anda sürprizler geliyor
En iyisi bos birakmak herseyi o ara ne olursa olsun
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
bugün dişçiye gittim kanal tedavisi yapılacakmış 4 nisana randevu verdiler.birde doktor midende bir rahatsızlık var büyük ihtimal dedi diş minelerimi çürütmüş nasıl olduysa.
Cok donuyor bugün laptop en iyisi kapatim aciyim tekrar :84:
Evet canım aynen öyle kafaya tokadan başka bişey takmak yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?